Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 22:31:56
Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195727 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
Revival
nováčik
*
Príspevkov: 33

« Odpoveď #570 kedy: 18. Január , 2013, 13:26:06 »

Kto? Jedine ak tak Desmod.

Robo Kazík  Desmod  Ego Rytmus Eláni Team Ciganski diabli a kopa kopa ďalších
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #571 kedy: 18. Január , 2013, 13:26:34 »

tentokrat som nazoru, ze to palii udrel po hlavicke.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Revival
nováčik
*

« Odpoveď #572 kedy: 18. Január , 2013, 13:29:31 »

Miro veľa rozjebkal ale bude znovu v baliku
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #573 kedy: 18. Január , 2013, 13:31:27 »

ale sak ja ti rozumiem, velke hviezdy si isli za svojim a stali sa hviezdami, lebo to "svoje" bola aj hudba ako taka. on tu hudbu ma daleko za svojou "hviezdnou" potrebou, preto posobi smiesne. aj ked sa mi tato jeho posledna reinkarnacia paci najviac.

Ok, suhlas, rozumieme si :).
Beriem to ale tak ze aj to co dnes pokladame za staru dobru klasiku v tej dobe tiez mohli pokladat za "sracku".
Nevravim ze Smajda ma nejaku umelecku hodnotu, alebo ze je nejako prudko originalny, ale tak nebola ani co ja viem Nirvana, Sex pistols, Ramones a tisice dalsich co su dnes pokladani za klasiku vo svojom zanry a za "hviezdy", "legendy" , blabla
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #574 kedy: 18. Január , 2013, 13:33:43 »

a ja som z teba mal taky dojem, ze si celkom v pohode chalanisko.
pritom sa prejavujes ako j*ebnuty koko*t.

blablabla

co cakas ze ked mi ty vynadas tak ja ta tu budem nosit na rukach? zobud sa preboha. takze ak je tu niekto koko*t, tak si to ty

je mi jedno ci tomu veris, je mi to uplne u prdele. a desmod moze kludne brat tych 10.
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 13:34:14 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #575 kedy: 18. Január , 2013, 13:34:18 »

Robo Kazík  Desmod  Ego Rytmus Eláni Team Ciganski diabli a kopa kopa ďalších

Sice OT, ale k tomu Elanu :

http://kosice.korzar.sme.sk/c/6670971/hudobnika-z-elanu-sudia-za-tunelovanie-sporoinvestu.html

Desmod tiez zacinali ako nie moc originalna metalova (ci aka) kapela, a hen ako sa im dari s tymi sladkymi radiovymi pesnickami, napriek tomu ze tu na fore su urcite pokladani za sracku
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #576 kedy: 18. Január , 2013, 13:48:22 »

Len plačkajte   Bavím sa skvele  chalani si postavali nové baraky pokúpili drahé jeepy majú mlade frajerky  a vy co mate Huh!

A ty co mas?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #577 kedy: 18. Január , 2013, 13:49:43 »

co cakas ze ked mi ty vynadas tak ja ta tu budem nosit na rukach? zobud sa preboha. takze ak je tu niekto koko*t, tak si to ty
nejde o to kto komu vynada, pohoda, retard, koko*t, mne to je u pici aj tak sa najblizsie pozdravime s usmevom, ked sa stretneme  Je to frajer

pointa bola, ze si skratka pouzil "argumentaciu" ad hominem a to je p*čovina, ci uz sa pri tom nosime na rukach, alebo si nadavame do kokotov

je mi jedno ci tomu veris, je mi to uplne u prdele. a desmod moze kludne brat tych 10.
tvoja osobna zaangazovanost na tom, comu verim, sa tu nikde neriesi, skor som ocakaval, ze to tvrdenie niecim podporis. akoze byt smajda a byt ledva schopny prezit s tym, ze ani nemam kapelu a dokonca ani zaner, ktory by som hral, tak by ma to asi sralo a tiez by som pri ad hoc rozhovore o zarobku vytiahol ten svoj najkrajsi a nie priemerny. tot cele
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #578 kedy: 18. Január , 2013, 13:52:15 »

Ok, suhlas, rozumieme si :).
Beriem to ale tak ze aj to co dnes pokladame za staru dobru klasiku v tej dobe tiez mohli pokladat za "sracku".
Nevravim ze Smajda ma nejaku umelecku hodnotu, alebo ze je nejako prudko originalny, ale tak nebola ani co ja viem Nirvana, Sex pistols, Ramones a tisice dalsich co su dnes pokladani za klasiku vo svojom zanry a za "hviezdy", "legendy" , blabla
zas to beries inym smerom. palii nehodnotil co za hudbu robi, ale ze sa venuje skor sebapretlacovaniu vsetkymi moznymi otvormi, nez realne vyslapavaniu nejakej svojej cesty, nech uz by sme ju subjektivne hodnotili akokolvek. a s tym sa plne stotoznujem, lebo to tak evidentne je.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #579 kedy: 18. Január , 2013, 13:55:27 »

zas to beries inym smerom. palii nehodnotil co za hudbu robi, ale ze sa venuje skor sebapretlacovaniu vsetkymi moznymi otvormi, nez realne vyslapavaniu nejakej svojej cesty, nech uz by sme ju subjektivne hodnotili akokolvek. a s tym sa plne stotoznujem, lebo to tak evidentne je.

Suhlas, tiez mam pocit ze na to ide moc natlakom , ale tak aby bol viditelny, tak to asi treba tak robit, neviem , nevyznam sa :).

Pride mi to snazenie ako hodne naivne, co sa ukazalo aj na tom biznis plane ze sa da prerazit s jednou (aj to nie tak celkom vlastnou) pesnickou.

Celkom ma ale prekvapuje ze sa pustil do kluboveho koncertovania, som normalne na to zvedavy (aj ked radsej by som si to pozrel s kapelou kde hraju chalani ktorych poznam, ale to uz myslim vobec nefunguje (to bola ta zostava so slipami na hlave : slipy aka Slipknot))
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #580 kedy: 18. Január , 2013, 13:57:55 »

chalani, neberte sa tu v debate moc vážne.. Žmurk

Šmajda si ide za svojim a myslím, že keď bude veľmi chcieť a vydrží, tak sa mu to aj podarí. Je jeho škoda a v podstate aj chyba, že nezúžitkoval Eurovíziu.  Keby sa mu koncert vydaril, tak by mal podstatne viac fanúšikov zo sveta. Takto je vidno ten nepomer, potom vsadil na Čechy a mladé holky a fanúšikov je mnohonásobne viac. On vie veľmi dobre za čím ide, aj keď jeho stratégia je chaotická, ale ide za tým naplno. To, že mne sa vôbec nepači, čo a ako to robí, je úplne jedno.

Čo sa týka firemiek, zatiaľ tomu moc neverím, v tej hodnote hrajú firemky iné mená a firmy majú čoraz menej peňazí na to, aby niekomu platili za taký program a pesničky, ktoré nikto nepozná.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #581 kedy: 18. Január , 2013, 13:59:03 »

Pitu, lenze Miro na firemkach nehra svoje pesnicky :), ale napr. bozskeho Kaju a podobne.
Zaznamenané
Revival
nováčik
*

« Odpoveď #582 kedy: 18. Január , 2013, 14:00:27 »

A ty co mas?  Bavím sa skvele

Ja mam srandy z takých ako si ty  Na zdravie! ha ha ha
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #583 kedy: 18. Január , 2013, 14:00:43 »

nejde o to kto komu vynada, pohoda, retard, koko*t, mne to je u pici aj tak sa najblizsie pozdravime s usmevom, ked sa stretneme  Je to frajer

pointa bola, ze si skratka pouzil "argumentaciu" ad hominem a to je p*čovina, ci uz sa pri tom nosime na rukach, alebo si nadavame do kokotov
tvoja osobna zaangazovanost na tom, comu verim, sa tu nikde neriesi, skor som ocakaval, ze to tvrdenie niecim podporis. akoze byt smajda a byt ledva schopny prezit s tym, ze ani nemam kapelu a dokonca ani zaner, ktory by som hral, tak by ma to asi sralo a tiez by som pri ad hoc rozhovore o zarobku vytiahol ten svoj najkrajsi a nie priemerny. tot cele

smajda zaraba na hudbe. a zaraba tolko, ze si moze dovolit nerobit nic ine. a dokonca si moze kupit auto, o ktorom sa tebe a mne len sniva. takze rady od pokladnikov v Bille, ale postarov ci posluhovacov v IBM (priklad, dufam ze to nik nezoberie osobne) o nejakom biznisplane v hudbe su uplne smiesne a scestne. lebo ON je ten ktory na tom zaraba slusne a vie velmi dobre, co mu vynesie peniaze a co nie.

a to ze berie 3000e nemusim podporovat nicim. snad len tym, ze sa  pohybujem trochu v ramci hudobnej sceny (ano neni to nic svetoborne ale dostavam sa k informaciam).
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 14:02:38 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #584 kedy: 18. Január , 2013, 14:01:36 »

Ja mam srandy z takých ako si ty  Na zdravie! ha ha ha

No vidis, my z teba a ako nam je vsetkym dobre. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.