Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 20:39:28
Strán: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195635 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #600 kedy: 18. Január , 2013, 14:57:36 »

Podívaj sa na seba a podívaj sa na Mira koľko máte fandov image a s akými osobnosťami. Jemu platia za show na javisku  preto ten rozdielny honorár. Koľko fanúšikov príde na tvoj koncert a koľko na Mirov Huh!

Bavím sa skvele prečo by som sa mal, ja nie som prostitút aby som robil šou, ak sa raz dostanem na podium tak ľudia tam budú kvôli hudbe a nie kvôli tomu aké mám tupé či akú šou robím, jedno je ale isté, ďalším ročníkom bude mať tých rýchlopečených fanúšikov menej, lebo bude ďalší taký prostutút v superstar ktorý bude robiť neskutočnú šou

áno viem neskutočne závidíme Bavím sa skvele
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Revival
nováčik
*
Príspevkov: 33

« Odpoveď #601 kedy: 18. Január , 2013, 15:00:07 »

Jou. Celé zle.  Psi štekajú a Miro ide ďalej.  Snažite sa o odbornú kritiku alebo  iba závidite.  Že nejde o peniaze   Huh!   vy by ste to dokázali  robiť samozrejme lepšie  Na zdravie!  ha ha ha
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #602 kedy: 18. Január , 2013, 15:04:34 »

tu sa ale hodnotil jeho biznis plan a obchodne aktivity, nie komercna alebo nedajboze umelecka uspesnost
no pockaj, lenze teraz sa k tomu dostavame. dajme tomu, ze je smajda stabilizovany na urovni chleboviek tak, ze sa ako exsuperstarista spievajuci covery dokaze vyzivit na firemnych akciach (a dokonca si za to kupit auto, ktore musel predat, ci jako to je, to je fuk  Bavím sa skvele ).
OK: tento biznis je funkcny a plan by bol pravdepodobne status quo. je jasny jeho ksicht, ucel tohto snazenia, vsetko sedi.

A potom tu mame druhy plan, a sice solova kariera, vlastna tvorba, najprv MJM (mimochodom otrasny pseudonym) a teraz tento punkovy projekt. A tu prave vidim problem, ze s tym typek nevie zarobit nic. Ani dokonca nesuhlasim s tym, ze je vytrvaly, lebo on vyzera, ze prave v tom vytrvat nevie, ale kazdu chvilu skusa nieco ine. No a o tomto biznisplane ja pochybujem...  teda ak to je vobec nejaky plan a nie len nejake afektivne chytanie sa hocijakeho napadu
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Revival
nováčik
*

« Odpoveď #603 kedy: 18. Január , 2013, 15:05:49 »

Bavím sa skvele prečo by som sa mal, ja nie som prostitút aby som robil šou, ak sa raz dostanem na podium tak ľudia tam budú kvôli hudbe a nie kvôli tomu aké mám tupé či akú šou robím, jedno je ale isté, ďalším ročníkom bude mať tých rýchlopečených fanúšikov menej, lebo bude ďalší taký prostutút v superstar ktorý bude robiť neskutočnú šou

áno viem neskutočne závidíme Bavím sa skvele

a koľko že to ľudí príde na tvoj koncert ? mama  sestra a spolužiak. Z toho  nezaplatíš ani internet aby si mohol písať taketo chujovinky   Na zdravie! ha ha ha
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #604 kedy: 18. Január , 2013, 15:09:21 »

....ešte raz a pomaly, ľudia tam nebudú kvôli mne, ale kvôli hudbe, chápeš Huh! kvôli hudbe ktorá ich bude baviť a nepresviedčajme sa, radšej si vypime každý pri svojom stole Na zdravie! Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #605 kedy: 18. Január , 2013, 15:10:08 »

Jou. Celé zle.  Psi štekajú a Miro ide ďalej.  Snažite sa o odbornú kritiku alebo  iba závidite.  Že nejde o peniaze   Huh!   vy by ste to dokázali  robiť samozrejme lepšie  Na zdravie!  ha ha ha
1. nikto neocakava, ze si smajda precita tuto diskusiu a okamzite sa zastreli, neboj
2. nesnazime sa ani tak o kritiku, ako skor pochopit, co to cele vobec ma znamenat, lebo neverime, ze to ma nadej uspiet
3. jasne, ze ide o peniaze, akurat to je prave ten problem, ze to nevyzera, ze by sa mu ich takto podarilo zarobit
4. stavim sa, ze ked kukas hokej, tak len v tichosti uznanlivo kyves hlavou, aki su to vsetci makani profici, pretoze sam ani nemas korcule, nie este aby si sa snazil nahanat na nich puk, ze? urcite si nikdy nepovedal, ze nasi hraju napicu, pretoze to nedokazes lepsie, ze? ze? ze?

ale je zlate vidiet, ze aspon jedneho fanusika ten miro ma  ha ha ha
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 15:13:34 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #606 kedy: 18. Január , 2013, 15:14:40 »

to bol uz taky slusny bytik mimo BA  Bavím sa skvele

fakt to bolo az 2000e?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #607 kedy: 18. Január , 2013, 15:19:03 »

Revival

ale ved tu neni moc co hodnotit...

Alebo ok podme hodnotit ale najprv si ujednotme ze koho hodnotime:

1) Mira spevaka cover slagrov na oslave SPP za 3000e, ktoreho nikto z nas nepocul lebo nerobime v SPP
2) Max Jason Maia z Eurovizie, priekopnika s pesnickou co bola sice super, ale skutek utek a pokracovania sme sa nedostali
3) KApelu Rosemaid? LEbo ano aj taka bola a koncertovala pre tych nastrocnych, hrali tam aj nejake covery a obavam sa ze ano aj bon joviho
4) Noveho lepsieho Mira Smajdu, tehlicky su obalene vianocnou slaninou. Teraz hrame punk. Je to viac cool.
5) Mira podnikatela, ktory zatial do vsetkeho vrazi cash ale nic sa nevracia. (mate niekto dojem ze ho hraju v radiu? asi neni co)
6) Mira rockovu hviezdu, co vlastne neni rockova hviezda lebo tym to aspon niekedy uverim. (si treba kuknut aerosmith o com je rockova hviezda, v prvom rade muzika, image a az potom maniere)

hlavne sa tu vsetci zabite navzajom hrdzavymi nozmi jak vzdy kvoli blondacikovi (pozdravuje Jaro Slavik)
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 15:19:49 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #608 kedy: 18. Január , 2013, 15:21:55 »

inak neviete ze ci este stale chodi staremu Zigovi okopavat tu zahradu? Lebo to sa tiez vraj zvyklo.. potom si spolu citali z knizok zo zapadu ako treba prerazit na trhu a s cim. Neni nic lepsie ako hrable a trocjiarkove C.
taktiez si myslim ze mal sancu uspiet v tej dobe ked bol v superstar, presne ako s 90% spevakmi po nich proste potom pes nestekne, a ani tu ten pes nesteka len ta klobaska sa stale derie k tej psej bude aby zastekal
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 15:23:02 od kaolko » Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #609 kedy: 18. Január , 2013, 15:22:19 »

popicci debata  Bavím sa skvele
fascinuju ma tí veční materialisti, ktorí akýkoľvek úspech merajú iba majetkom, slávou, peniazmi, pretiahnutými defkami... ha ha ha
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #610 kedy: 18. Január , 2013, 15:46:39 »

a este im aj chybalo :-) myslim, ze tam zbalili nejakeho sejka a ten im potiahol banket pre novinarov

nech mi je smajda pavelekova akokolvek nesympaticka, absolutne chapem jeho angazovanost..

kto iny ako on moze vediet, aka pomijava je jeho slava a ze musi makat jak hovado, vsade mozne sa tlacit a predierat, aby z tej docasnosti apson nieco vytazil..
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #611 kedy: 18. Január , 2013, 15:52:24 »

Podívaj sa na seba a podívaj sa na Mira koľko máte fandov image a s akými osobnosťami. Jemu platia za show na javisku  preto ten rozdielny honorár. Koľko fanúšikov príde na tvoj koncert a koľko na Mirov Huh!

Sak ho ani v radiu nehraju. Taky desmod su stokrat lepsi nez cely miro smajda !
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #612 kedy: 18. Január , 2013, 16:00:57 »

Len plačkajte   Bavím sa skvele  chalani si postavali nové baraky pokúpili drahé jeepy majú mlade frajerky  a vy co mate Huh!

a to ma byt akoze co ? ciel a zmysel muziky / zivota ? baraky a frajerky ? bre ranko...

Zdravíčko
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Revival
nováčik
*

« Odpoveď #613 kedy: 18. Január , 2013, 16:10:03 »

popicci debata  Bavím sa skvele
fascinuju ma tí veční materialisti, ktorí akýkoľvek úspech merajú iba majetkom, slávou, peniazmi, pretiahnutými defkami... ha ha ha

Kámo a ty čim meriaš úspech. tým že nič nemáš  nikto ťa nepozná  ako fanúšik Huh! nikto o teba nezavadí si bez peňazí  defku máš honibrk na zvraceny.cz  Huh!
Sa spamätaj máme tu kapitalizmus. Dokladaj tovar v TESCU  do regálov mudruj aký je Miro slabý neschopný a ty si umelec Na zdravie! ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #614 kedy: 18. Január , 2013, 16:12:35 »

Kámo a ty čim meriaš úspech. tým že nič nemáš  nikto ťa nepozná  ako fanúšik Huh! nikto o teba nezavadí si bez peňazí  defku máš honibrk na zvraceny.cz  Huh!
Sa spamätaj máme tu kapitalizmus. Dokladaj tovar v TESCU  do regálov mudruj aký je Miro slabý neschopný a ty si umelec Na zdravie! ha ha ha

Mame tu noveho trolla.  Zdravíčko Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.