rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« kedy: 19. Apríl , 2012, 23:17:36 » |
|
chystate sa niekto ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. Apríl , 2012, 23:27:50 » |
|
chystate sa niekto ?
ja... ale uplnou nehodou
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. Apríl , 2012, 23:29:55 » |
|
ja... ale uplnou nehodou neboj, dobre bude, stare gibsony a hajvoty, zive kvety predkapela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 20. Apríl , 2012, 00:00:13 » |
|
Ja este neviem. Zvazujem, ci mi to stoji za 40€.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 20. Apríl , 2012, 03:34:21 » |
|
Ja uz som siel kliknut na objednat, ale v poslednej chvili som nato sral... 40 ecka by som dal, ale este tam je cesta, jedlo, slapky... no dobre, to posledne zadarmo.. ale aj tak, dokopy by ma to stalo aspon 100 eur jak sa poznam takze nikde sa nejde prijmnu zabavu
|
|
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2012, 03:35:48 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 20. Apríl , 2012, 10:03:11 » |
|
neboj, dobre bude, stare gibsony a hajvoty, zive kvety predkapela
tie gibsony a hiwatty by mi ani nevadili... ale dufam ze daju novu pesnicku od Cmorika
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. Apríl , 2012, 19:25:15 » |
|
Ak mam dobre info, tak predkapelou bude From our hands.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. Apríl , 2012, 22:25:45 » |
|
predkapelu planujem nestihnut, inak si ani nie som isty vyberom zrovna takejto predkapely, ale vsak budiz...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
DominicK
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Apríl , 2012, 22:35:57 » |
|
tam by sa hodili get explode, ked este hraju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Apríl , 2012, 23:42:26 » |
|
si mohli doniest nejakeho kamosa didzeja z UK, vobec necitim potrebu nejakej miestnej kapely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. Apríl , 2012, 04:20:11 » |
|
tam by sa hodili get explode, ked este hraju Get explode znova hraju, ale v uplne inej zostave (bez Mariana Curka).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. Apríl , 2012, 20:57:33 » |
|
takze boli Gibsony, len nie asi stare. cierny Standard, Custom Silverbust a potom Eclipse LTD... moc sa na ne nehralo, skorej sa s nimi len tak behalo po podiu, ale obcas cosi na nich zaznelo. hiwatty som si bohuzial nevsimol, ale urcite niekde v zakulisi nejaky stary kusok bol, su to vsestranne a vyhladavane aparaty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 28. Apríl , 2012, 21:07:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Apríl , 2012, 21:08:28 » |
|
a bohvie aku ihlu mal DJ na tom gramofone
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 28. Apríl , 2012, 21:47:54 » |
|
Get explode znova hraju, ale v uplne inej zostave (bez Mariana Curka).
to neni ten vrah ?
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 28. Apríl , 2012, 21:59:48 » |
|
to neni ten vrah ?
Nie, to je ten co hra v Particke ci ako sa to vola (a vrahov brat). Inak koncert to bol vcera super, len mi prislo ze to bolo prilis nahlas (ale asi uz starnem ), inak dobra diskoteka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 28. Apríl , 2012, 23:43:55 » |
|
... .. len mi prislo ze to bolo prilis nahlas (ale asi uz starnem ), inak dobra diskoteka. no to bolo, takmer mi ftaka uvialo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 29. Apríl , 2012, 00:25:49 » |
|
nebol som..ja som si dal prodigy na pohode kde som to mal aj s efektami ktore ste vy tuna asi nezazili (dosla burka jak svina) :-D a navse som vysiel z poga s roztrhanym trickom ! :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 29. Apríl , 2012, 01:35:57 » |
|
Jeden z naj koncertov aky som kedy zazil... dobre ze som nesiel do VIP ale akonahle prisiel zajeb z pesnicky Worlds on fire tak vsetci v hale sa zacali hybat a skakat... neuveritelna energia co dalo publikum spolu s kapelou. Zivy bubenik je asi najefektivnejsi v kazdom zanri Naj diskoteka na akej som bol a kebyze tu maju byt zase alebo niekde na okoli nevahal by som ani pol sekundy. Len najblizsie ak tak bez dokladov a mobilom vo vacku lebo to bolo jak o zivot
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 29. Apríl , 2012, 07:59:16 » |
|
nebol som..ja som si dal prodigy na pohode kde som to mal aj s efektami ktore ste vy tuna asi nezazili (dosla burka jak svina) :-D a navse som vysiel z poga s roztrhanym trickom ! :-D
Zazili sme aj ten koncert , vyborny bol aj koncert na nejakej snowboard akcii v Prahe , hrali zadarmo na prazskom vystavisku, to bol mazec (ale bolo to uz hooodne davno). Odporucam tiez aj ich live DVD/Bluray World's on fire, zverina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 29. Apríl , 2012, 11:33:07 » |
|
pamatam... hrali sme tam vtedy poobede a len pre Prodigy sme zostavali az do polnoci... polhodinu predtym nikto neveril, ze ta burka skonci a koncert bude... o polnoci nachlp sa vyjasnilo a rovno zacal koncert, uplne az neuveritelne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 29. Apríl , 2012, 11:34:52 » |
|
Zazili sme aj ten koncert , vyborny bol aj koncert na nejakej snowboard akcii v Prahe , hrali zadarmo na prazskom vystavisku, to bol mazec (ale bolo to uz hooodne davno). Odporucam tiez aj ich live DVD/Bluray World's on fire, zverina prvy krat som ich videl este niekedy v 90tych, niekde pri Viedni, pred nimi hralo Rage Against the Machine, velmi zaujimava kombinacia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|