V sobotu som si prevzal gitaru, vcera som odohral skusku.
Musim povedat ze Peto si dal fakt zalezat, vyborne dotiahnute detaily, nastroj vyzera hlavne nazivo luxusne.
Krk je onieco hrubsi, presne tak ako som chcel.
Najprv som si stale podvedome hovoril ze kks kks snad to nebude ostre jak prasa, tym ze je tam pomerne dost javora.
Opak je pravdou, zvukovo je to obrovske, vyslovene kolosalny, plny zvuk s takym tym low/mid growlom co som chcel. Kazdu strunu je pocut vyborne aj pri roznych prehmatoch akordov, spodne Hcko ma stale pevnost vo zvuku ale aj pozehnane dost spodkov.
Gitara ma dostatok agresie a takej tej spravnej hrubosti nasratej ale aj spevnatosti, vyhravky na krkovom snimaci pekne tahaju a maju aj dostatocnu vahu. Napriek rychlemu attacku, uder trsatkom neznie neprijemne perkusivne ze by rezal usi, ale ma naozaj pekny nabeh tonu.
Prekvapilo ma ako cisto je spravena aj elektronika vnutri, ziaden chaos, bordel, vsetko pekne nakablovane, cisto, postahovane paskami.
Z mojej strany 10/10, bez srandy, asi jeden z top 5 nastrojov pre mna na ktory som mal moznost hrat aj co sa pohodlia tyka aj zvuku.
Na skuske ma to vyslovene bavilo, ten zvuk zrazu totalne zaplnil skusobnu s kapelou ako nikdy, hlavne ja co vacsinou ked som nieco kupoval nadialku som nemaval stastnu ruku v tychto veciach a vacsinou sa radsej dopredu na veci netesim, tak som ostal s usmevom na tvari jak asi nikdy
Specifikacie:
25,5'' menzura
bolt-on srobovany krk z kanadskeho javora + orechove platy, ockovany javor hmatnik
telo: bahenny jasen z 1 kusu + flame claro orech ako top
snimace: BKP Holydiver 7 (alnico, camo krytky)