Ešte na dovysvetlenie:
Portál bude zadarmo primárne určený na prezentáciu hudobných aktivít členov fóra - taká nadstavba fóra.Keďže to, čo sa vždy šuchne na fóre, je hlavne vnútorná záležitosť, portál bude slúžiť prezentácii fóra smerom von.
Na Slovensku je málo možností na väčšie predstavenie ne"populárnych" projektov, amatérskych hudobníkov a pod., tak členovia fóra budú mať aspoň možnosť tu.
Na druhej strane, portál môže byť takisto šanca pre aktívnych ľudí dostať sa zadarmo na zaujímavý koncert. Už som napríklad ponúkol členom fora zadarmo nie lacné lístky na koncert Henryho Tótha so Sľukom.
Ak by sa našli ľudia /len z fóra podotýkam/, čo by to chceli vyskúšať, môžeme sa o tom pobaviť viac - mohli by zastupovať portál, akreditovať sa na koncerty, spraviť fotodokumentáciu, krátky článok, prípadne rozhovor pre portál. Ale mohli by sa tak na koncerty dostať zadarmo a tiež sa dostať bližšie k svojim obľúbeným muzikantom. Verím, že fórum by kľudne takú váhu mohlo mať, aby to išlo. Zas len záleží na tom, či sa najdú ľudia, čo by to chceli skúsit. Ja potom spravím všetko preto, aby to vyšlo.
Zbytočne to tu viac rozvádzať, ak bude mať chuť sa niekto zapojiť, nech mi pošle súkromnú správu.