proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 22. November , 2012, 23:28:28 » |
|
tiez nechapem, preco by sa nemohla doniest nejaka gitara na zurku, vsak to je vec na pouzivanie a cim lesklejsia a novsia, tym skaredsia a akurat co sa o nu clovek potom "akoze musi strachovat" Jezisi, ked predavas takuto drahsiu gitaru, tak idealne je ju pred predajom pooblievat pivom alebo obuchat ze? Specialne na fotkach na Ebay alebo v inzeratoch Ti to moze aj dost "upravit" zaujem o nu. Pripadne sam dobre vies, ze tymto gitaram staci maly pad zo stojana a mas ulomenu hlavu... Na takuto akciu by som zobral nejake lacnejsie SGcko trebars alebo hociaky Fender, ale urcite nie nad 2 tisic eurovy lespool na to, aby na nom hrali podgurazeni forovnici. A navyse na chatach sa ma chlastat, hulit a sulozit a nie skusat gitary.
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2012, 23:29:24 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 23. November , 2012, 00:31:11 » |
|
cim lesklejsia a novsia, tym skaredsia a akurat co sa o nu clovek potom "akoze musi strachovat" to plati len u vas Rasto, co mate skarede gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 23. November , 2012, 01:01:27 » |
|
Jezisi, ked predavas takuto drahsiu gitaru, tak idealne je ju pred predajom pooblievat pivom alebo obuchat ze? Specialne na fotkach na Ebay alebo v inzeratoch Ti to moze aj dost "upravit" zaujem o nu. Pripadne sam dobre vies, ze tymto gitaram staci maly pad zo stojana a mas ulomenu hlavu... Na takuto akciu by som zobral nejake lacnejsie SGcko trebars alebo hociaky Fender, ale urcite nie nad 2 tisic eurovy lespool na to, aby na nom hrali podgurazeni forovnici. A navyse na chatach sa ma chlastat, hulit a sulozit a nie skusat gitary. ty si v zivote nevlacil gitary po koncertoch. ja zase som nikdy nerozmyslal sposobom "Jezisi, ked predavas takuto drahsiu gitaru, tak idealne je ju pred predajom pooblievat pivom alebo obuchat ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 23. November , 2012, 01:02:14 » |
|
to plati len u vas Rasto, co mate skarede gitary a ty si kto vlastne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 23. November , 2012, 01:34:08 » |
|
a ty si kto vlastne očipováni anonim
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 23. November , 2012, 05:38:20 » |
|
to plati len u vas Rasto, co mate skarede gitary ....treba si prečítať ohlasy zo starších chatovíc a nekecať zbytočne o tom čo si nevidel a nezažil, samozrejme stať sa môže vždy niečo, ale prečo myslieť primárne na to že niečo bude nahovno ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 23. November , 2012, 06:47:56 » |
|
Ja som niekde napisal, ze tam idem, hosi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 23. November , 2012, 08:16:21 » |
|
to len progy ma absurdny strach aj za druhych ludi, lebo zatoze on ma traumu, tak vsetci musia mat traumu progi, hlavne chatovica je mila akcia kde sa nepodavaju nejake sialene vykony, nedavaju sa dvere z pantov, nekope sa do aut, SPZky ostavaju namieste atd
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 23. November , 2012, 09:33:26 » |
|
progi, hlavne chatovica je mila akcia kde sa nepodavaju nejake sialene vykony, nedavaju sa dvere z pantov, nekope sa do aut, SPZky ostavaju namieste atd Pokial tam nie si tak ok.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 23. November , 2012, 09:35:12 » |
|
ty si v zivote nevlacil gitary po koncertoch. ja zase som nikdy nerozmyslal sposobom "Jezisi, ked predavas takuto drahsiu gitaru, tak idealne je ju pred predajom pooblievat pivom alebo obuchat ze? Lebo si drahsiu gitaru nepredaval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 23. November , 2012, 13:07:10 » |
|
Lebo si drahsiu gitaru nepredaval. ja nie som v tomto ziadny biznismen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 23. November , 2012, 15:12:26 » |
|
OK folks, vyhrabal som jedno video z roku 2008 , ked tam boli este sami slusni chlapci a bola snaha o program Ja budem na chate tak od 16:00 v piatok...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 23. November , 2012, 16:02:51 » |
|
Ja budem na chate tak od 16:00 v piatok...
My mame piatok volno, tak mozme vyrazit rano a pripadne ti pomoct s pripravou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 23. November , 2012, 16:42:00 » |
|
My mame piatok volno, tak mozme vyrazit rano a pripadne ti pomoct s pripravou. Skor v nedele popratat trochu. Dufam kazdy metalista alebo rocker donesie 2 slapky :-D Zavolaj mi hodinku pred prichodom a dojdem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. November , 2012, 16:43:22 » |
|
Ja som niekde napisal, ze tam idem, hosi? Co ja viem? A dojdes? Zober dodavku a dones cely svoj bazar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|