Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« kedy: 19. Október , 2012, 14:44:19 » |
|
Gitary Halabica budú vystavené na výstave High end Slovakia 2012, ktorá sa bude konať už tento víkend 20-21.október v hoteli Crowne Plaza v Bratislave ako súčasť expozície reprosústavy Acon Ultima X. link k článku s viac info: http://gitaristi.sk/halabica-guitars/
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2012, 17:07:00 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. Október , 2012, 15:22:45 » |
|
kolko stoja nevies?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. Október , 2012, 15:29:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. Október , 2012, 16:54:51 » |
|
no dobre. akustiky robi klema, elektriky robi urban a halabica robi co a kto to je ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. Október , 2012, 17:05:39 » |
|
no dobre. akustiky robi klema, elektriky robi urban a halabica robi co a kto to je ?
Tu ide skôr o to, že on navrhuje asi vzhľad, vyberá materiál a pod a výrobcovia to vyrobia podľa jeho požiadaviek. Asi nebudú lacné. Nepoznám ho osobne, nemám zatiaľ bližšie info. Sám som zvedavý.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lumpisko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. Október , 2012, 15:13:30 » |
|
No pani tak si pripravte vrece penazi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. Október , 2012, 17:34:34 » |
|
No pani tak si pripravte vrece penazi.
uz vies cenu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
100amper
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Október , 2012, 18:10:23 » |
|
ok držal som ju v ruke je krasna a taký zvuk som nepočul su to naozaj super nástroje ale naozaj treba mech penazí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Október , 2012, 18:19:58 » |
|
jezis maria, kolko to kua stoji ? robite tu z toho dramu, nebude to drahsie ako akustiky od PRS, takze ziadne sanky od uzasu padat nebudu, co sa serete
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Október , 2012, 19:25:00 » |
|
viete ze tieto vase komentare je vidiet aj na stranke halabica? :D chcem tymto pozdravit vsetkych doma! aj mamu aj psa!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Október , 2012, 22:23:36 » |
|
Eben
Ebenový hmatník prináša gitare špecifickú mäkkosť a zaobaľuje ju do zamatových tónov.
tak pisu ... ale neni to trochu somarina ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Október , 2012, 22:43:04 » |
|
viete ze tieto vase komentare je vidiet aj na stranke halabica? :D chcem tymto pozdravit vsetkych doma! aj mamu aj psa!
kde?? Mrkol som tam a nič nevidím..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. Október , 2012, 13:49:21 » |
|
ceny su od 2k po nejakych 3.5k, tie akustiky su dost drahe, ale tie drahe maju prave finesky ako perletovy binding, quilt-maple luby a podobne vychytavky, co stoja mrta a prinos cisto esteticky. elektriky vychadzaju 'lacnejsie', ta najlacnejsia bola tusim prave za tie 2k (nemala ani len drevene ramiky ). ako pitu pise a oto halabica tvrdi, majitel znacky vystupuje v roli investora, marketera, dizajnera a zasobovaca, ale nakolko - aspon ako som pochopil - sam nie je muzikant ani gitarar, bude tam co sa konstrukcie tyka zrejme dost intenzivny dialog.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. Október , 2012, 14:05:34 » |
|
kde?? Mrkol som tam a nič nevidím.. divne.. ked som klikol na ten link hore co tu dal neikto na halabica stranku tak ked som scrolloval dole, tak som pekne videl natahanu konverzaciu z fora este aj font tam mali jak na svojej stranke asi mi jebe alebo co..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|