mn
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 23. Január , 2010, 15:05:51 » |
|
od zaciatku do konca, kazdy jeden aspekt, ci uz zvuk, napad, sample .. je to jedna skvela dokonala vec ! Smiesne, ked som vcera videl tie babky na Eurovizii a dnes pocujem by the way na nejakom pre siroku verejnost stratenom fore takuto skladbu, tak mam pocit, ze cely svet je hore nohami. obrovska poklona
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 23. Január , 2010, 20:21:39 » |
|
Yesfan, tvoje veci ma nikdy nesklamali. Vyborne az do spiku kosti Robis vynikajucu muziku a je vidiet, ze si vsestranny umelec. Takychto treba co najviac!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 24. Január , 2010, 01:05:09 » |
|
dakujem za pekne slova vsetkym, je to velka podpora. som rad ze si moje skladby najdu svojich posluchacov, ze z nich mate radost ! nech sa dari a rad sa zase s niecim s vami podelim nabuduce. ak niekto chcete viac veci odo mna, na mojej stranke www.pokutnyhudobnik.com su/budu na stiahnutie vsetky moje novinky (latest tracks), co su aj na myspace (tam sa nedaju stiahnut).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 24. Január , 2010, 01:22:06 » |
|
vyborné ako vždy inak Maťo som dal vypočuť niektoré tvoje skladby (hlavne tie nové ambientno elektronické) mojim kamaratom, ktorí sa zaoberajú skôr elektronikou, experimentalom, noiseom a veľmi sa im tvoja tvorba páčila. hello, Boris, to mi lichoti, som novacik v tomto teritoriu a priznam sa ze v poslednej dobe ma dost zaujima. mam velmo rad tobina, ale aj experimentalnejsie veci typu king crimson projekcts. mam taky maly sen, ze by som chcel teieto experimentalne veci predviest nazivo (+ nejaka zaujimava projekcia) a pracujem na tom. je to pre mna nove dobrodruzstvo! pozdravujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #364 kedy: 24. Január , 2010, 03:51:06 » |
|
som pozeral tvoj myspace, v Deserted farm mi dost vadi zvuk je to dost nijaky obcas vyskoci nejaky uplne hlasny zvuk a v 3minute jak pride na tie glitchove lamacky tak niekde to uz velmy tlaci nasilu, pocut ze dost vela miesta su vecou nahody aby to lamalo ako autechre alebo venetian snares; taky Loneliness mi sedi viac ale vidiet aj z toho ze kazdy song mas iny ze skusas zo vsetkeho kus, tak fandim nech si najdes svoj styl, ksicht a nech sa v tom zdokonalujes, hlavne necakaj kritiku od gitaroveho fora kde sa povazuje za vrchol elektroniky Invaders must die
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 24. Január , 2010, 08:17:50 » |
|
som pozeral tvoj myspace, v Deserted farm mi dost vadi zvuk je to dost nijaky obcas vyskoci nejaky uplne hlasny zvuk a v 3minute jak pride na tie glitchove lamacky tak niekde to uz velmy tlaci nasilu, pocut ze dost vela miesta su vecou nahody aby to lamalo ako autechre alebo venetian snares; taky Loneliness mi sedi viac ale vidiet aj z toho ze kazdy song mas iny ze skusas zo vsetkeho kus, tak fandim nech si najdes svoj styl, ksicht a nech sa v tom zdokonalujes, hlavne necakaj kritiku od gitaroveho fora kde sa povazuje za vrchol elektroniky Invaders must die ano, tak jest, ako hovoris. deserted farm, ako je uvedene je "to be finished", cize este vo vyvoji, ale pacil sa mi napad, tak som ho tam supol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 24. Január , 2010, 09:35:16 » |
|
Gitara ako keby ju Trevor hral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 24. Január , 2010, 10:24:03 » |
|
... mam velmo rad tobina, ...
Amon Tobin ! nevedel som si predvcerom ale polhodinu spomenut na jeho meno, ked som tu Tvoju vec pocuval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 24. Január , 2010, 11:16:54 » |
|
ano, ta rozrobena deserted farm ide tymto tobinovskym smerom ale co sa tyka anophela, tam som tu gitaru robil s tym, ze ako by to asi znelo takemu adrianovi belewovi, ci zappovi, vela vyuzivaju taky "volny styl" hrania, to sa mi paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 25. Január , 2010, 00:30:51 » |
|
Gitara ako keby ju Trevor hral ty si zas myslel reznora ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 25. Január , 2010, 00:43:53 » |
|
ano, ta rozrobena deserted farm ide tymto tobinovskym smerom ale co sa tyka anophela, tam som tu gitaru robil s tym, ze ako by to asi znelo takemu adrianovi belewovi, ci zappovi, vela vyuzivaju taky "volny styl" hrania, to sa mi paci
dve mena, ktore u mna znamenaju hudbu .. so called hardcore fan !
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 25. Január , 2010, 01:00:54 » |
|
ty si zas myslel reznora ze? Trevor Reznor? Vsak to ani dobre neznie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 25. Január , 2010, 10:37:09 » |
|
Trevor Reznor? Vsak to ani dobre neznie.
som si ta pomylil s niekym kto tu reznora premenoval na trevora ale som mimo samozrejme ja, potom jak som si to vypocul cele. mne to solo pripomina skor nejaky novsi crimson, ale ten podklad sa mi zda na beznu poriadnu elektroniku trosku lacny, ale dobre je to aj tak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 17. Február , 2010, 09:02:54 » |
|
zdar, mam tu zas nieco pre nepokojne gitaristicke duse :-) ak budete mat chvilu volneho casu, vypocujte na http://www.myspace.com/bucketmusicianalebo stiahnite z http://www.pokutnyhudobnik.com/page7.htmlnazval som to pivnicne disko, lebo som sa pokusil zachytit predstavu starsej tety v suchtavych kutniach omegajucu sa v priestoroch panelakovych pivnic. chodi tam dole, otvara kompoty a tak podobne. dobre sa pri tom bavi. je tam vlhko a plech.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #374 kedy: 17. Február , 2010, 09:06:24 » |
|
nazval som to pivnicne disko, lebo som sa pokusil zachytit predstavu starsej tety v suchtavych kutniach omegajucu sa v priestoroch panelakovych pivnic. chodi tam dole, otvara kompoty a tak podobne. dobre sa pri tom bavi. je tam vlhko a plech. Klobuk dolu pred Tvojou predstavivostou. Celkom surrealisticke mi to pride.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|