yesfan
|
|
« Odpoveď #600 kedy: 05. August , 2017, 08:08:08 » |
|
dik Rasto ! som rad ze sa pacilo :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #601 kedy: 05. August , 2017, 08:10:25 » |
|
to je jak z command and conquer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #602 kedy: 05. August , 2017, 08:17:19 » |
|
to je jak z command and conquer musím si mrknúť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #603 kedy: 03. September , 2017, 15:26:35 » |
|
Zdravas, metalisti ! Dnes o 20:00 bude skladba "The Promise Of The Future" nášho projektu COLLAbSE nasadená do Dymovnice...teda Demovnice Rádia FM, aby sa uchádzala o vrtkavú priazeň ucha človeka ! Ako takého. Od toho momentu budete mať možnosť hlasovať za ňu aj na webstránke http://demovnica.sk/ a predlžovať si podľa ľubovôle svoju audioagóniu :-) Za prípadné hlasy ďakujeme. Maťo a John ( https://martinhuba.bandcamp.com/album/collabse) poznámka: so súhrnným vekom 110 rokov dvoch členov sme ideálnym novým a mladým hudobným slovenským projektom. smaozrejme v angličtine Tímu v demovnici som vysvetlil, že sme tak či tak len štúdiový projekt, takže žiadny strach ohľadom kopy hlasov a živého vystúpenia na go2stage, ale vzali nás bez okolkov, za čo vďaka vypočujte si, kto ste nepočuli, prípadne podporte, dík !
|
|
« Posledná zmena: 03. September , 2017, 17:05:40 od yesfan »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #604 kedy: 05. September , 2017, 18:46:28 » |
|
3.9.2017 o 9:30 v rádiu FM v relácii Pomalá hudba, spolu s Vangelisom zahrali aj 3 skladby od Martina Hubu. Predpokladám, že boli od teba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #605 kedy: 05. September , 2017, 18:56:33 » |
|
3.9.2017 o 9:30 v rádiu FM v relácii Pomalá hudba, spolu s Vangelisom zahrali aj 3 skladby od Martina Hubu. Predpokladám, že boli od teba Zdar bratu, myslím, že hej, zvyknú ma tam hrávať občas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #606 kedy: 05. September , 2017, 19:04:02 » |
|
tak gratulujem, milo ma to prekvapilo. A neverím na náhody, pretože FM radio nepočúvam, bol som akurát v práci a snažil sa niečo naladiť, a tá pomalá hudba mi akurát sadla... ešte otázka: niekde si tu mal videá z koncertu v Ziari...kde to je? Nenašiel som to, chcel som to preposlať svojim známym...
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2017, 19:05:56 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #607 kedy: 05. September , 2017, 19:11:38 » |
|
tak gratulujem, milo ma to prekvapilo. A neverím na náhody, pretože FM radio nepočúvam, bol som akurát v práci a snažil sa niečo naladiť, a tá pomalá hudba mi akurát sadla... ešte otázka: niekde si tu mal videá z koncertu v Ziari...kde to je? Nenašiel som to, chcel som to preposlať svojim známym...
ďakujem - to, že ma sem tam pustia, mi tiež oznámili priatelia pred časom, že to náhodou začuli... viem, že sem tam pustia i v relácii experimental fm. tie videá zo skratu nájdeš v sekcii Koncerty - v mojej poslednej téme - žiarsky koncert. ďakujem za posunutie známym !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #608 kedy: 10. September , 2017, 11:05:32 » |
|
Zdravas, Vypočujte si COLLAbSE - "The Promise Of The Future" dnes na Rádiu FM medzi 18:00 a 19:00. Možno tam o tom startia slovko-dve - ak sa stane, som celkom zvedavý. Zároveň dnes posledná možnosť podporiť nás hlasom na www.demovnica.sk, predtým, ako sa počúrame do zabudnutia. Všetkým doterajším zúčastneným ďakujeme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #609 kedy: 11. September , 2017, 10:05:31 » |
|
Ďakujeme v mene COLLAbSE Rádiu_FM za "cameo appearance" našej skladby "The Promise Of The Future" a Lacovi Lučeničovi za príjemný a fundovaný obkec nášho dielka (s výnimkou totálneho popletenia a zámeny mien kolegu Johna Tenney-ho s Paulom Harvey-om, ktorého prejav John postrihal :-D ), ktorý si vážime ! Tí, ktorí ste nepočuli, nech sa páči v archíve FM-ka https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1448/747663 skladba od 8:36 minuty, Laci ide do akcie cca o 14:40. Stay experimental \e/ !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #610 kedy: 15. December , 2017, 20:02:48 » |
|
Zdar priatelia ! Dal som zase po čase dokopy album pozostávajúci tentokrát z piatich zvukových koláží zostavených zo zvukov rôznych predmetov a hudobných nástrojov len pre vás... Ako vlak vás prevezie mnohými čarovnými miestami ! Užite v zdraví a... nevykláňajte sa z okien ! https://martinhuba.bandcamp.com/album/reed-plate-journey
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2017, 20:04:36 od yesfan »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #611 kedy: 28. December , 2017, 22:21:41 » |
|
nejaké nové skladby Skratu v živej podobe...
Vždy o krok popredu - Pyramída - Plch -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #612 kedy: 28. December , 2017, 23:03:51 » |
|
Parada, paci sa mi to. Paci sa mi na tej muzike to, ze kazdy nastroj a noty v skladbe maju svoje premyslene miesto. Znie to ako pribeh, nie ako obycajna pesnicka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #613 kedy: 29. December , 2017, 09:16:03 » |
|
ďakujem(e) Branko ! súhlasím... nesnažíme sa, aby si s nami ľudia spievali refrény, skôr zabaviť, alebo zaujať ich práve témou a srandovnými melódiami - veľa sa pri muzike v kapele nasmejeme a to mám na tom ja osobne najradšej - kamoši a super zábava :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #614 kedy: 23. Január , 2018, 18:45:06 » |
|
Prvá novinka roku 2018 ! A konečne gitarová ! Spolupráca s výnimočnou dvojicou z Rumunska - Makunouchi Bento (mrknite určite ich diela na ich Bandcampe a FB) - remix ich tracku zo soundtracku k pripravovanému filmu Bodrog. V remixe som k ich originálnej skladbe pridal klasickú gitaru a zvuky mora v pozadí + nejaké drobnosti p.s. moje hudobné updaty nájdete kto ste na FB tu: https://www.facebook.com/matohubamusic/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|