Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 14:20:10
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson vs. Ručna výroba  (Prečítané 2747 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #15 kedy: 15. Február , 2013, 11:20:49 »

Tak treba strat  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16 kedy: 15. Február , 2013, 11:29:07 »

skusal som studio z 96teho, standard novy, SGcko z 71ho a este zopar novych takych tych matnych... na kazdom mi nieco vadilo.

No zas to si ale neskusal nic moc, sa moc nedivim, ze nesadli. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #17 kedy: 15. Február , 2013, 11:31:57 »

No zas to si ale neskusal nic moc, sa moc nedivim, ze nesadli. :)

naco skusat... teraz som uber spokojny  Na zdravie! nechces ho dakedy vyskusat? mam ho V BA mozem ti ho pozicat, celkom som zvedavy co by si nan povedal...
Zaznamenané
Matt921
nováčik
*
Príspevkov: 24

« Odpoveď #18 kedy: 15. Február , 2013, 14:02:55 »

Tak asi zoberem to Studio .. popripade by som došporil na Gibson Traditional .. alebo keĎ by sa na bazaroch vyskytla dobrá ponuka .. tak by som to zavesil tu .. že čo si o tom myslíte :D
Zaznamenané

Fuck you very much :DD
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #19 kedy: 15. Február , 2013, 14:15:53 »

Tak asi zoberem to Studio .. popripade by som došporil na Gibson Traditional .. alebo keĎ by sa na bazaroch vyskytla dobrá ponuka .. tak by som to zavesil tu .. že čo si o tom myslíte :D

Asi tak, vezmi len Studio, pripadne si tam vymenis casom snmimace. LP Traditional je uz o dost drahsi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 15. Február , 2013, 16:15:43 »

ujasni si co hladas. tvar ? vyzor ? zvuk ? logo ? ak mas dost penazi, tak u Gibsonu najdes vsetko dokopy. ak mas rozpocet nizsi, tak si odpovedz na tu otazku. Studio je v pohode, preco nie. ma to logo, aj to hra, moc to ale nevyzera... napriklad japonci logo nemaju, ale zase vyzeraju paradnejsie, a dobry japonec vs. Studio moze dopadnut pri priamom porovnani dost zaujimavo. dobry japonec tiez nie je gitara, ktorej by si sa uz nedokazal zbavit a myslim, ze dokaze ponuknut oproti Studiu aj cosi viac (pripadne menej - podla uhlu pohladu) ...

na nejake zanovne pseudomodely a'la Traditional a pod by som sa primarne ani neorientoval, leda ak najdes fakt dobru ponuku a osobne by som si to najprv vyskusal, pre mna je to neznama a neoverena gitara...
Zaznamenané
Matt921
nováčik
*

« Odpoveď #21 kedy: 15. Február , 2013, 18:20:25 »

já to mám ujasnené .. Les Paul .. Goldtop / nejaký Burst .. Mahagon + jaovrový top .. ale neviem práveže .. či sa rozhodnúť Pre starého Japonca .. Alebo pre Studio ...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #22 kedy: 15. Február , 2013, 18:33:48 »

no mne sa hlavne vidi, ze to davas hlavne na vzhlad a ani tam nemas jasno, ci Goldtop alebo Burst - ja viem, ze sa tazko rozhoduje, ked Slash pouzival aj take aj take  Ja som čert..

ani slovo o zvukovych preferenciach, do akeho aparatu s tym nudes hrat, atd...
Zaznamenané
Matt921
nováčik
*

« Odpoveď #23 kedy: 15. Február , 2013, 18:52:22 »

To neiej podla Slasha :DD ako áno .. aj on ma ovplivňuje :DD ale mňe sa Goldtop strášne páči .. ale zasa ich je málo na trhu .. a keĎ už su .. tak od 1500 Eur :D .. mám Doma Marshall Jcm 2000 Kombo .. zvuk .. tak kombinácia Gibson + Marshall .. z toho podľa mňa vytiahnem pekný zvuk :D
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.