Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 16:21:37
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fender Stratocaster - brum  (Prečítané 7268 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #30 kedy: 03. Marec , 2013, 10:30:08 »

nechapem co sa tym noiseless singlom tak branis  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #31 kedy: 03. Marec , 2013, 11:55:28 »

no základ je niečo kúpit a potom sa može špekulovat do aleluja , a hentie Di Marzio DP 117 s tým sa dá zahrat šecko aj blúz aj metal , akurát ho idem montovat do Squier  Strata classic vibe 50 a to je Eric Jonhson tuším , či nie ? no 57" je to teda alebo vélmi podobné , to si kup a máš po starostiach , su tam origo fendre snímače , krkový má konc stratácky zvuk
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
spree
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 125

« Odpoveď #32 kedy: 03. Marec , 2013, 12:05:18 »

Ani nebranim len uvazujem, ci ma potom zmysel kupovat taku drahu gitaru, kde su exkluzivne snimace?
Je fakt, ze po vsetkych ostatnych strankach mi ta gitara velmi sedi...
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #33 kedy: 03. Marec , 2013, 12:14:57 »

ked si z BA alebo okolia tak na Medenej v Dowine majú tento squier strat vibe 50 , ic tam a vyskúšaj , budeš prekvapený jaká fasa gitka je to , tam ho majú za 370E na bazáre ho kúpiš za 250 , maju tam aj ameriku strat tak možeš porovnat ,
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #34 kedy: 03. Marec , 2013, 12:16:20 »

Aha, jasne. Vdaka za ozrejmenie.
Nahodou gitarar by v potlaceni brumu pomoct nevedel? Nevenuje sa tomu niekto u nas?

a ty necitas Huh! kolko krat Ti to sem treba napisat, ze single brumia ?

podla mna si nechces kupit gitaru. podla mna len snivas, ze kupil by si si a kecas o tom na nete a vymyslas si neexistujuce prekazky, aby si si ju nekupil.

kup si mexickeho Fendra, kludne tam nechaj tie keramicke stredove snimace, na skreslenie celkom pekne tahaju. kup si k tomu nejake lampove kombo podla stylu, co chces hrat. potom sa nauc poriadne hrat. ked uz budes vediet hrat, bud si isty, ze ked niekomu na tom zahras, tak si z Tvojho zvuku cvrkne. to je cele. ziadne brumy, profily a Erikovia Johnsonovia za tym nie su.

Na zdravie!
Zaznamenané
spree
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #35 kedy: 03. Marec , 2013, 12:37:54 »

Ja som toho Johnsona uz mal objednaneho, dokonca zaplateneho, tak daleko som bol.
Skusal som rozne Fendre aj Mexika, ci Am. Standard, ale ten Johnson bol fakt o triedu vyssie, mozno este natrafit na nejaky dobry kus nejakeho ineho Strata.
Som z BA, nema niekto typ na nejakeho Mexicana, ci Americana?
« Posledná zmena: 03. Marec , 2013, 12:39:03 od spree » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #36 kedy: 03. Marec , 2013, 14:08:11 »

ked si z BA alebo okolia tak na Medenej v Dowine majú tento squier strat vibe 50 , ic tam a vyskúšaj , budeš prekvapený jaká fasa gitka je to 

Mozem potvrdit, tie Squier classic vibe su super za svoju cenu, podla mna ani nemaju daleko zvukovo k beznym American Standard, ktopre bytostne nenavidim. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #37 kedy: 03. Marec , 2013, 15:48:07 »

Ja som toho Johnsona uz mal objednaneho, dokonca zaplateneho, tak daleko som bol.
Skusal som rozne Fendre aj Mexika, ci Am. Standard, ale ten Johnson bol fakt o triedu vyssie, mozno este natrafit na nejaky dobry kus nejakeho ineho Strata.
Som z BA, nema niekto typ na nejakeho Mexicana, ci Americana?

Pozri dohodnime sa na stretnuti a mozem ti ukazat rozdieli na tych  stratoch. Stratocaster je pre mna TOP medzi gitarami a koli mojej vasni pre tento nastroj (a aj Fender ako taky, samozrejme aj kvalitne clony mam na mysli) som ich uz vystriedal asi 50. Mozeme sa o nich bavit aj roky ale vsetko ma svoj vyznam a ked raz klasicky brumiaci singel definuje zvuk stratu tak sa tomu netreba branit len sa s tym zmierit.  Zdravíčko
Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #38 kedy: 03. Marec , 2013, 15:49:33 »

Mozem potvrdit, tie Squier classic vibe su super za svoju cenu, podla mna ani nemaju daleko zvukovo k beznym American Standard, ktopre bytostne nenavidim. Bavím sa skvele

Ano su to pomerne bobre nastroje ale USA standard ci sa nam to paci alebo nie ma na vrch. Ked sa budeme bavit o mex stratoch tak urcite by som bral ten cinsky squier clasic vibe.
Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #39 kedy: 03. Marec , 2013, 17:01:20 »

Ani nebranim len uvazujem, ci ma potom zmysel kupovat taku drahu gitaru, kde su exkluzivne snimace?
Je fakt, ze po vsetkych ostatnych strankach mi ta gitara velmi sedi...

Ak nie si este rozhodnuty ci vobec chces strat (kedze riesis brum, ktory k stratu patri tak asi nie si rozhodnuty) tak si kup naozaj ten squier a hraj sa zo snimacmi. Po nejakom case ked zistis ze chces naozaj strat zo vsetkym co k tomu patri investuj do drahej gitary. Inak si vsimni ze v Custom Shope upravuju na starych stratoch takmer vsetko (radius, profil krku, 2 bodove tremolo, ...) ale stale tam na 90 percent nechavaju klasicke brumiace snimace, maximalne ku kobylke daju HB pre tych ktory chcu univerzalnejsiu gitaru aj na tvrdy rock.

PS: Je tu tema teoretizovanie o stratoch, alebo Fenderoch (nieco podobne ako o Gibsonoch)?
« Posledná zmena: 03. Marec , 2013, 17:09:49 od Stano » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #40 kedy: 03. Marec , 2013, 17:15:41 »

...
PS: Je tu tema teoretizovanie o stratoch, alebo Fenderoch (nieco podobne ako o Gibsonoch)?

zaloz :)
Zaznamenané
spree
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #41 kedy: 03. Marec , 2013, 18:32:18 »

Som rozhodnuty pre Strat.
Hravam hlavne starsiu muziku a chcem tremolo.
Les Paul toho ponuka v tomto smere velmi malo.
Pojdem do toho American Deluxe s modern C krkom, ma vela moznosti zapojenia snimacov, treba urobit nejaky kompromis, a soft V mi vyhovuje este menej.

Otazka je, aku konfiguraciu zobrat k mojmu stylu hudby, ci s humbuckerom (HSS) alebo len single (SSS)?
Hravam Shadows, Beatles, Rolling Stones, ale aj Queen, Deep Purple, Ozzyho a Hendrixa.

« Posledná zmena: 03. Marec , 2013, 18:32:41 od spree » Zaznamenané
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #42 kedy: 03. Marec , 2013, 18:36:09 »

Som rozhodnuty pre Strat.
Hravam hlavne starsiu muziku a chcem tremolo.
Les Paul toho ponuka v tomto smere velmi malo.
Pojdem do toho American Deluxe s modern C krkom, ma vela moznosti zapojenia snimacov, treba urobit nejaky kompromis, a soft V mi vyhovuje este menej.

Otazka je, aku konfiguraciu zobrat k mojmu stylu hudby, ci s humbuckerom (HSS) alebo len single (SSS)?
Hravam Shadows, Beatles, Rolling Stones, ale aj Queen, Deep Purple, Ozzyho a Hendrixa.

Podla mna si zober HSS, hlavne koli univerzalnosti a aj koli tomu ze budes mat iny nulty prazec a ked chces tremolo dost pouzivat tak by som isiel do toho. Mal som taky strat, a bola to vcelku dobra gitara, aj ked ja zase uprednostnujem tie klasicke brumiace single. Keby bolo na mne tak idem urcite do toho EJ stratu alebo Custom Shop.
Zaznamenané

spree
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #43 kedy: 03. Marec , 2013, 18:38:11 »

Ono popravde ten EJ je o triedu vyssie, nieco ako Custom Shop, ale zase je o nejakych 300 eciek drahsi a keby som chcel vymenit snimace tak este o dalsich 550 a to uz je vcelku dost.
Jasne, keby mal noiseless beriem ho vsetkymi desiatimi, ale to je z rise snov, hlavne ked 85 percent krkov u Fendera Strata je modern C....
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #44 kedy: 03. Marec , 2013, 18:45:08 »

tak ked ti sedi krk na EJ tak zober ten tie snimace vymenis aj za pol roka, amozno prides na to ze ich ani menit nemusis, len stiahnes potak ked nebues hrat
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 23 otázok.