Stano
|
|
« kedy: 16. Marec , 2013, 11:18:06 » |
|
koncert ROCKOVÁ BRATISLAVA spojený s krstom knihy Tomáša Berku a Fedora Freša „Rocková Bratislava“ vo vydavateľstve Slovart
Miesto konania: MMC a Randal Club, budova YMCA, Karpatská 2, BA Termín konania: 16.3.2013 Čas konania: 19, 00 h. Vstupne: 20,-€
Na koncerte "Rocková Bratislava" vystúpia okrem kapiel, uvedených na propagačných materiálov aj Henry Tóth so skupinou, Peci Uherčík so skupinou, Laco Lučenioč so skupinou a Boboš Procházka so skupinou. Krstný otec knihy bude Marián Varga.
Tešíme sa na vašu návštevu!
Program: Blues Five Buttons Collegium musicum ExTip Fermata Funkiez Galadriel Meditating Four Modus Prúdy Rust2Dust Zóna A
Jozef Barina, Pavol Hammel, Janko Lehotský, Peter Lipa, Laco Lučenič, Boboš Procházka, Henry Tóth, Peci Uherčík, Marián Varga, Vasko Velčický, Fedor Frešo, Fero Griglák, Peter Preložník, Dodo Šuhajda, Radovan Orth, Martin Valihora, Miki Mikuška, Peter „Koňýk“ Schreder
|
|
« Posledná zmena: 17. Marec , 2013, 06:31:36 od Stano »
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Marec , 2013, 11:23:06 » |
|
fajn akcia, akurat pani v rokoch tu cenu neskutocne pretrelili, skoda
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Marec , 2013, 11:34:26 » |
|
tym myslis 20e na celu akciu? Podla mna cena je OK, je to vlastne festival a zaujimave kapely.
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. Marec , 2013, 11:39:02 » |
|
Peci Uhercik.. videl som ho pred troma tyzdnami hrat na gitare a nic v zlom ale mal som dojem ze pozeram na chalana co hra 2 roky na gitare..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Marec , 2013, 11:44:48 » |
|
Peter „Koňýk“ Schreder
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Marec , 2013, 17:13:48 » |
|
...idete niekto??
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 20. Marec , 2013, 08:23:58 » |
|
Peci Uhercik.. videl som ho pred troma tyzdnami hrat na gitare a nic v zlom ale mal som dojem ze pozeram na chalana co hra 2 roky na gitare..
ty davaš teda ako vždy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 20. Marec , 2013, 09:04:19 » |
|
mal som to nahrat.. fakt.. to by ste koukali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 20. Marec , 2013, 09:07:53 » |
|
ja som bol a vcera som si sam sebe /podla pocuvanosti/ na tlis.sk o tom pekne pokecal, aj o knizke. fest bol velice fajn a uplne vazne 20e za ten fest bolo na 16kapiel uuuplne v pohode. tolko necham za vecer v meste ked pijem nealko btw fakt spominat peciho gitarovu kvalitu je prinajmensom dedinska ohovaracka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 20. Marec , 2013, 10:03:51 » |
|
Tak dopyt a ponuka...ak tam bolo dost ludi tak vstupne tomu odpoveda, ak nie tak nie...Ja napriklad by som Dvadsat evri za nase "legendy popu" nedal...keby tam pritiahli aspon niekoho zaujimaveho a vystupil by povedzme meky zbirka, modus aspon v ciastocne povodnej zostave, alebo by dosiel povedzme habera tak je to ok..ale toto su kapely (cest vynimkam) ktore bud uz takmer nikoho nezaujimaju (buttons, jozo barina, blues five..the list goes on and on...) alebo hraju relativne pravidelne, maju pravidelne festivaly kde sa stretavaju a tym padom nevidim dovod preco robit dalsi. Ale to je len moj nazor....
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 20. Marec , 2013, 10:09:19 » |
|
A co si kupis za 20e? Za to nenavaris ani obed kua
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 20. Marec , 2013, 10:24:31 » |
|
za 20e by som navaril ten obed a este aj pozval na moderovanie pri vareni samotneho Fresa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 20. Marec , 2013, 10:27:05 » |
|
Freso, to je ten ovocny osviezujuci napoj?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 20. Marec , 2013, 10:27:43 » |
|
Za 20€ nemas ani kilo hovadzej svieckovej, tam akekolvek debaty o obede padaju hned na zaciatku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 20. Marec , 2013, 10:29:54 » |
|
Tak Freso sa na to mozno pozeral z pohladu, dal by som za to ze sa uvidim na podiu dvadsat evri? hej, samozrejme
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
|