udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 29. Október , 2008, 16:27:14 » |
|
mal by som otazku na milovnikov zappu, ktori dobre poznaju jeho tvorbu. zappa by mal mat nejaky album, ktory sa vola Make a Jazz Noise Here a mal by byt na nom pochod (march) z pribehu vojaka, ktory napisal stravinskij. ak o tom niekto nieco vie, pripadne ak mate niekto tu skladbu, tak za virtualne pivo by mi ju snad niekto poslal. budem vdacny zappovu tvorbu vobec nepoznam (hanbim sa ) Skladba Royal March From ...... z toho albumu, to je len uryvok,trvá 59 sekund. http://en.wikipedia.org/wiki/Make_a_Jazz_Noise_Here
|
|
« Posledná zmena: 29. Október , 2008, 16:31:02 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 30. Október , 2008, 08:41:54 » |
|
zdar blazeji,
mam "make a jazz noise here" ako mp3, tak ti to niekde uploadnem a poslem link, mozno poobede, ak stiham. pekne "upravy" su aj purple haze a stairway to heaven z live albumu "the best band you never heard in your life".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 30. Október , 2008, 09:00:12 » |
|
poslal som ti PM, blazeji.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 13. November , 2008, 13:55:58 » |
|
Pozeral som si nejakeho jeho videa na youtube ale musim uznat ze tento kusok je najvacsi extrem aky som nasiel neviem ci bol nehorazne nafetovany a nevedel asi ani ze zije ale tak toto uz dorazi asi kazdeho :D
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2008, 13:56:31 od atheysm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 13. November , 2008, 14:00:00 » |
|
Pozeral som si nejakeho jeho videa na youtube ale musim uznat ze tento kusok je najvacsi extrem aky som nasiel neviem ci bol nehorazne nafetovany a nevedel asi ani ze zije ale tak toto uz dorazi asi kazdeho :D
...co nevidis a nepocujes ze je to fake !
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. November , 2008, 14:02:31 » |
|
mimochodom Zappa o sebe povedal ze nedroguje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. November , 2008, 14:07:40 » |
|
Tak pokial je to Fake..tak sa ospravedlnujem..ale bol som z toho dost mimo:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 13. November , 2008, 15:57:58 » |
|
mimochodom Zappa o sebe povedal ze nedroguje... tiez mam vsetky tendencie verit tomu, ze Frantiskek Z. holdoval predovsetkym cistej mysli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. November , 2008, 16:01:00 » |
|
Vsetky tie blabla niekto shreds su fake.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 13. November , 2008, 16:06:40 » |
|
Má tam nejaký podivný pohľad. Možno drogy ale skôr by som povedal že sa schlastal jak prasa.
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2008, 16:06:56 od Rišo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 13. November , 2008, 16:07:37 » |
|
Má tam nejaký podivný pohľad. On bol stary znamy recesista. Robil si na koncertoch prdel zo vsetkeho, aj sam zo seba.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 13. November , 2008, 16:08:00 » |
|
tiez mam vsetky tendencie verit tomu, ze Frantiskek Z. holdoval predovsetkym cistej mysli.
Podla mna bol len sialeny a bit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 13. November , 2008, 16:09:27 » |
|
No a co mal zahrat ,taky macher uletov?Vsetci skladali perfektne songi s namakynymi solami ,ale takuto chujovinu nehral nikto ,tak preco ju nezahrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 13. November , 2008, 16:10:36 » |
|
On bol stary znamy recesista. Robil si na koncertoch prdel zo vsetkeho, aj sam zo seba.
tak tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 13. November , 2008, 16:10:59 » |
|
Este raz, to video je fake a uplny nezmysel.
Treba si pozriet radsej toto :
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|