Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 15:37:24
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: FRANK ZAPPA-majster nekonečných improvizácií  (Prečítané 14188 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 13. November , 2008, 16:13:33 »

Treba si pozriet radsej toto :

Nudne onanie. Od Zappu mam radsej skorsie obdobie, tak po zaciatok 80tych rokov. Sa mi zdalo originalnejsie, potom uz mam z neho pocit, ze dost sam seba vykradal.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #31 kedy: 13. November , 2008, 16:16:16 »

Semish.. este mozno treba vysvetlit clenov narodenym pred rokom 52, co znamena pojem fake Žmurk
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #32 kedy: 13. November , 2008, 16:22:44 »

Semish.. este mozno treba vysvetlit clenov narodenym pred rokom 52, co znamena pojem fake Žmurk

Bavím sa skvele

fake = falosne, neprave (v tomto pripade video), proste niekto vymenil zvukovu stopu za svoj nezmysel.

Nudne onanie. Od Zappu mam radsej skorsie obdobie, tak po zaciatok 80tych rokov. Sa mi zdalo originalnejsie, potom uz mam z neho pocit, ze dost sam seba vykradal.

Iste, takto ked to pozeras na pocitaci tak su to nudne onanie, ale verim ze nazivo by ma to mozno aj bavilo :). Urcite viac ako nejake pseudointelektualne jazzove hystericke improvizacne ...coviny :).
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #33 kedy: 14. November , 2008, 14:28:34 »

ze schlastlal..., ze drogy...   ha ha ha  ale so zappom sa da zacat v dnesnej dobe aj takto... vsetkych investigativnych kolegov mozem ubezpecit, ze den franka zappu mal 25 az 27 hodin a na mrhanie casom nad poharikmi, ci pri marjanke akosi nevydavalo. vynimkou boli len cigarety-bol tuhy fajciar. a kavicka-tuhy kavickar. ako sam povedal "tuto ciernu vodu (kavu) pijem a tieto veci (cigarety) su moja potrava.
zdar   Na zdravie!
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #34 kedy: 18. November , 2008, 10:47:52 »

Niekde prehlasil , ze za cely zivot  vyhulil tak sest jointov, bolo mu po nich spatne a bolela ho hlava , takze nechape , ako to niekto moze fajcit .  :)
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #35 kedy: 18. November , 2008, 14:11:14 »

...sebavykrádanie je štýl... (A.Hitchcock)  Žmurk
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #36 kedy: 18. November , 2008, 18:24:44 »

Par rozhovorov a relacii so Zappom, co som nasiel vcera... nebol to len genialny hudobnik a skladatel, ale aj velmi obdivuhodna osobnost. Za seba musim povedat, ze na mna nikto este neurobil takyto dojem. Velky clovek.  Zdravíčko

Citoval by som Wericha: "...mohol tu byt este 250 rokov, pretoze stale mal co povedat. Zatial co v tejto chvili po celom globuse je roztrusenych janeviemkolko 30-rocnych, ktori tu uz 450 rokov nemuseli byt..."
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 16:17:36 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #37 kedy: 19. November , 2008, 07:51:00 »

Par rozhovorov a relacii so Zappom, co som nasiel vcera... nebol to len genialny hudobnik a skladatel, ale aj velmi obdivuhodna osobnost. Za seba musim povedat, ze na mna nikto este neurobil takyto dojem. Velky clovek.  Zdravíčko

Citoval by som Wericha: "mohol tu byt este 250 rokov, pretoze stale mal co povedat. Zatial co v tejto chvili po celom globuse je roztrusenych janeviemkolko 30-rocnych, ktory tu uz 450 rokov nemuseli byt..."

plny suhlas. velmi som rad, ze som mal prostrednictvim internetu sa dostat prave k takymto dokumentom o Zappovi a moj obdiv k nemu len spevnel. spravny chlap, ktory sa vzdy postavil nielen za svoju vec, ale aj za veci "inych", ked im veril.  Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 04. December , 2008, 14:35:03 »

ozivujem temu pri prilezitosti 15teho vyrocia umrtia tohto vyznamneho gitaristu.  Zdravíčko nech mu to tam hore hra..inak.. ak niekto veri na znovuzrodenie.. je vcelku mozne, ze Frankie Boy ma dnes 15 rokov a mozno zas zacal hrat. teda, ak sa nahodou neprevtelil do nejakej inej formy, napriklad Hondurasky Mahagon alebo podobne nieco. :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #39 kedy: 04. December , 2008, 15:09:31 »

Az teraz som sa dostal k tym rozhovorom. Parada.  Zdravíčko Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #40 kedy: 04. Jún , 2010, 00:55:20 »

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120575708988

na predaj Frankov caliber  Na zdravie!
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #41 kedy: 04. Jún , 2010, 09:43:27 »

a ja ze hral na Acoustic - uz mam kvoly tomu takmer treti... keby som vedel, tak by som Caliber nepredaval  Je mi do plaču
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 04. Jún , 2010, 09:49:39 »

to je v pitchi ta cena.. ludom musi jebat.. aj ked.. vlastne sak ja som tiez zazil podobne asi mesiac dozadu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #43 kedy: 04. Jún , 2010, 10:00:48 »

Všetky "shreds" sú fake...

To sa môžme ísť smiať rovno na de Luciovi aký musel byť nafetovaný:

na claptonovi:

Metallice:

alebo na iných. Každý debil ktorý si nevšimol, že je to fake...vlastne nemám čo dodať :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 04. Jún , 2010, 10:18:06 »

killo.. si v teme o Zappovi  Bavím sa skvele a okrem toho Slash hra rovnako jak v tych shreds videach
« Posledná zmena: 04. Jún , 2010, 10:18:31 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.