Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

snimace Jackson

Started by icotech852, 13. Júl , 2013, 11:45:03

icotech852

dalo,ale baterka vydrzi tak 9 hod,tak by si musel mat nejaky pristupny kryt a musel by si to nejako zapinat a vypinat
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks

styrioci

icotech852

ja len nechapem,preco ma aktivny snimac napr.81 ci 85 2potenciometre a ked mam snimace 2 ci ich budem mat 4 na gitare ci ako

styrioci

budes ich mat tolko, kolko si ich zapojis. EMG ma stranke schemy zapojenia snimacov s roznymi variantami potakov

mirostrat

no volume a tone máš , a možeš si to zapojiť cez prepínač ako chceš , ja mam radšej ten EMG 89 , ten je rozopínatelný , a ten singloidný zvuk je fakt fasa , teraz na neho dosť často hrávam  \m/  , prepínaš to vytiahnutím poťáku
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka

icotech852

tak to je cool

aha a tu 89ku mas pri hmatniku?

mirostrat

nie pri kobylke , ja mám iba jeden 89 pri kobyle , ale šak si to dáš ako chceš , aj ku krku a má to taký fasa rinčavý zvuk , šťavnatý samo  \m/
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka

icotech852

tak podla vasich rad mozno skusim kombinaciu
85X a 81X alebo 81X a 60X

icotech852

no tak objednal som 85X a 81ku tak hadam som s touto kombinaciou nespravil kktinu.Zvacsa budem hrat na tej 85ke pri kobylke tak uvidim co to bude robit.

BrokenWings

Dobre to bude, neboj :) S tym sa neda nic pokazit.

Vratko

hm... :-D

icotech852

Vratko

No ved uvidiš či to bude vyhovovať :-) 81 sa až tak často nezvykne dávať ku krku.
hm... :-D

RobG

85 pri kobylke da väčšie basy aj vacsi výstup...je to v poho..

icotech852

no tak mam tu moznost mat nahodene 85X pri kobilke a 89X pri krku.Zvuk fantasticky na cleane ale distortion mi nejako nevyhovoval - moc silny,plny basovejsi gain

skusil som kombinaciu 89X pri kobylke a SAX pri krku,tento zvuk mi vyhovuje omnoho viac - mam rad plechovejsi distortion,nieco ako klasicky rock.Ked hodim 89ku na singel tak to dokaze napodobnit staru metallicu (ako album kill em all napr.)

mam este k dispozicii 81ku,ale vobec som ju neskusal.Vase nazory?

Mirostrat : tak vidis,nakoniec mi sadla tvoja konfiguracia  \m/