Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 12:37:51
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson Les Paul Custom Lite - "recenzia"  (Prečítané 7313 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 24. Júl , 2013, 22:55:22 »

nuz, mas pravdu ..uplne ziram   Fuuha zíram

hetfield 73 custom iron cross

Tak predsa EMG - Real Deal James Hetfield Iron Cross.. Total Animal.. EMG, Scream'Ville

Inak dobry kseft modifikovat early 70s Customy na styl Hetfielda a predavat za 7800 dolcov, ked v povodnom stave zozenies za polovicu. Bavím sa skvele

To je ako ked Gibson spravil teraz akoze reediciu 74ky Ace Frehleyho s jeho podpisom a pytaju za nu tiez podobnu sumu, ked dobovy original vyjde na polovicu.  Nechajte ma vydýchať
« Posledná zmena: 24. Júl , 2013, 22:56:19 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #31 kedy: 24. Júl , 2013, 22:57:04 »

Nie, ved na samotnej gitare az tak nezalezi, samozrejme ze aj na ES335 mozes hrat pomaly vselico, len nie v povodnom stave. Ja od zaciatku poukazujem na snimace.

Proste ma podla Teba logiku, ked si na takuto muziku kupis original stary kus a potom tam budes menit veci? Popiskujem si Preto som aj tuna Madcultovi radil skor novsi model aspon s 498 a 490, ked presne spercifikoval co chce hrat. O to sa tu jednalo. Tot vjso. :)

ano logiku to ma kedze sam tvrdis ze su kvalitou konzistentnejsie ako dnesna produkcia ci nie? no a predstav si ze niektori ludia maju povodny stav upici a skor im zalezi ako to hra, a zas snimace taky zasah niesu
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #32 kedy: 24. Júl , 2013, 23:01:37 »

Inak dobry kseft modifikovat early 70s Customy na styl Hetfielda a predavat za 7800 dolcov, ked v povodnom stave zozenies za polovicu. Bavím sa skvele
ESP ich predbehlo a spravili Iron cross variaciu. verim tomu, ze keby gibson nespal, nestracal cas vymyslanim kadejakych podivnosti, tak mohli celkom dobre zarabat na hetfield iron cross sign  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #33 kedy: 24. Júl , 2013, 23:03:52 »

ano logiku to ma kedze sam tvrdis ze su kvalitou konzistentnejsie ako dnesna produkcia ci nie? no a predstav si ze niektori ludia maju povodny stav upici a skor im zalezi ako to hra, a zas snimace taky zasah niesu

Ako sa to vezme. Len nezabudaj, ze tie early 70s su aj drahsie, cize dalsia nevyhoda co sa tyka pouzitia na tento ucel. Co sa konzistentnosti tyka, kvalitou spracovania konzistentnejsie urcite nie su, skor zvukovo, maju velmi odlisny prejav a fakt neviem, ci zrovna kvoli tomu by mali byt vyhladavane na takuto muziku. Plus pre ne by teoreticky mohla byt ich paradna citatelnost, to nepopieram.

Ale tak bohvie, mozno sa to casom zmeni a early 70s Customy budu kupovat moderni metalovi hraci a drtit na nich drsne dz dz dz. Bolo by to fajn, aspon by im stupla cena este. Bavím sa skvele Obavam sa ale, ze k tomu nedojde. :)

Ved sam mozes ist prikladom, rad Ti pomozem nejaky vybrat, rovno tu mas aj jeden v inzercii. Na zdravie! Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 24. Júl , 2013, 23:07:44 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #34 kedy: 24. Júl , 2013, 23:06:56 »

ESP ich predbehlo a spravili Iron cross variaciu. verim tomu, ze keby gibson nespal, nestracal cas vymyslanim kadejakych podivnosti, tak mohli celkom dobre zarabat na hetfield iron cross sign  :)

To ano, ked uz porobili modely ako som spominal Ace Frehley, Randy Rhoads alebo Pete Townshend, ktore su drahe ako svina. Zas ale ruku na srdce, keby si taky teoreticky silou mocou chcel, nekupil by si si radsej lacnejsi povodny stary a nasledne by si ho prerobil? Popiskujem si

Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #35 kedy: 24. Júl , 2013, 23:10:34 »

Zas ale ruku na srdce, keby si taky teoreticky silou mocou chcel, nekupil by si si radsej lacnejsi povodny stary a nasledne by si ho prerobil? Popiskujem si

priemerny metallica fanusik chce mat na fakture hetfield a nie prerabat si gitaru  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #36 kedy: 24. Júl , 2013, 23:13:46 »

priemerny metallica fanusik chce mat na fakture hetfield a nie prerabat si gitaru  Bavím sa skvele

Hej, to je fakt. Malokde najdes menej racionalnu cielovu skupinu ako su gitaristi. Bavím sa skvele

Taky Gibson na tom dnes neuveritelne leti, si vezmi ze robia Collectors choice serie - akoze do bodky okopcene originaly od znamych starych hracov a pytaju za ne 6500 EUR a ono uplne vazne sa to vsetko hned preda. Nechapem popravde. Popiskujem si Pritom je to inak materialmi to iste ako bezne R8 alebo R9 z Custom Shopu.
« Posledná zmena: 24. Júl , 2013, 23:14:19 od proghoper » Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #37 kedy: 25. Júl , 2013, 07:06:09 »

Prilejem do ohňa..ja som na 73ke vymenil snímače za set 490/498 z novšieho CUSTOMU a gitare to pridalo na sustaine, farbe, šírke zvuku..charakter gitary sa nezmenil.  Akoby som jej zvýšil výkon laicky povedané. V 1992  Custome sú tie isté snímače a gitary hrajú dosť odlišne obe... keď mal henry tú 73ku, čo má teraz Miloš, dali sme do nej EMG ZAKK WYLDE set. Tiež tam bol charakter toho nástroja s vymoženosťou moderného zvuku. všetko záleží na zvuku, ktorý človek chce z nástroja. Ja osobne výmenu snímačov radím do kategórie výmeny strún. veď keď sa mi nebudu páčiť, dám tam pôvodné PAF snímače..ak mám ale PAF v gitare, potreboval by som zesák typu MESA,VHT,DIEZEL a pod..vtedy mi to bude stačiť. Lenže ja hrám do "slabého" 1 kanálového MARSHALLA a tam ten vyšší výstup z gitary kôli farbe a attacku jedoducho potrebujem... Na zdravie!
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #38 kedy: 25. Júl , 2013, 09:13:47 »

mne sa tiez pacia minihumbuckerys 5,8k vysupom (zavoskovane) na gibson deluxe, dokonca ju pouzivam hlavne v drop C, lebo su tie snimace cistejsie a konkretnejsie a je to vacsia sranda :) Hlavne zalezi od aparatu, do nejakeho crunch 1 kanalu by tie snimace asi na metal nestacili.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #39 kedy: 25. Júl , 2013, 10:01:24 »

Velmi pekna gitara... kebyze vyrabaju s 24 prazcami tak by bolo asi jedine LP co by sa mi realne pacilo  Bavím sa skvele Tie LTD uplne špati ten 12ty inlay s nazvom modelu. Tha nech dobre hraje  Zdravíčko
Zaznamenané

Im a little princess
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #40 kedy: 25. Júl , 2013, 17:39:19 »

ja som akurat trosku prekvapeny z toho topu na tej LTD 1000 deluxe.. vyzera to ako single piece top, co sa malokedy u ESP alebo LTD objavuje.. a ak sa nemylim, tie 1000 serie nemavaju tenucku dyhu a'la nalepku ako lacnejsie modely..
Zaznamenané

Madcult
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #41 kedy: 25. Júl , 2013, 19:39:54 »

Tak stymto ti uz ja veru neporadim ale co som si len tak zbezne kukol moj model na nete fotky tak vsetky vyzeraju tak isto ako moja...
Zaznamenané
Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #42 kedy: 30. Júl , 2013, 11:20:06 »

Vie mi niekto povedat aky podklad ma tato moja gitara?
Respektive ako by vyzerala kebyze odstranim ciernu farbu a chcem natural refinish?

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #43 kedy: 30. Júl , 2013, 12:20:59 »

tam to moze byt kludne nejaky sendvich z mahagonu a nemusi to vyzerat pekne take viackusove spaliky dreva co je jak puzzle..
Zaznamenané

Madcult
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #44 kedy: 30. Júl , 2013, 13:38:23 »

ako to zistim co tam naozaj je?
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 22 otázok.