Cafte guitar heroes!!!
Najprv sa Vam predstavim, lebo mam k tejto teme aj co - to zodpovedne povedat!
Som jeden Mario zo Ziliny, ktory hra uz 21 rokov v jednej bezvyznamnej kapele
http://www.aya-music.sk/, a ktory sa jedneho dna rozhodol (cca v roku 2003), ze by uz konecne potreboval nejaky poriadny gitarovy aparat podla svojich predstav (od 1996 som hraval na PEAVEY 5150). Vtedy sa to cele zacalo a s kamaratom sme zacali jedno velke dobrodruzstvo vyvoja, pokusov, omylov... a vysledkom je nas prvy model ROWDY 60. Dakujem Vam vsetkym za zaujem a svoje nazory, na ktore sa budem snazit postupne zodpovedat:
1. Tema: "hnusne, plastove rohy" - skusali sme rozne druhy a tvary rohov: kovove, plastove, velke, male, cierne, chromove... ziadny z nich sa nam nehodil do designu a ja osobne som hraval 10 rokov na mnou vyrobenu dvojdvanastku s tymito "hnusnymi, plastovymi" rohmi a velmi sa mi osvedcili! Za cely ten cas mi ani jeden nepraskol, box mal na sebe len latkovy potah a to sme precestovali tisicky kilometrov! A keby aj praskol, tak vymena stoji par "supov"! Samozrejme, ze by sme si chceli navrhnut vlastny design rohov a dat si ich vyrobit len specialne pre nas, ale to si mozu dovolit len "velke" znacky, lebo odoberaju od vyrobcov tisicky kusov mesacne!
2. Tema: "soldano kity" - ako som uz spominal postupny vyvoj sa zacal cca pred 10-timi rokmi, isli sme "od nuly", cize sme nic nekopirovali a ani sme sa o to vobec nesnazili - hladal som zvuk, ktory mi bude vyhovovat a na vsetky znacky som kaslal! Ja som si "brnkal"
na gitare, okecaval zvuk a kolega Ivan letoval suciastky, menil ich hodnoty, vymyslal zapojenia... - zda sa to jednoduche, ale kto z Vas si to niekedy vyskusal, tak isto vie o com teraz hovorim. Takze Soldano je Soldano a TGS je TGS!
3. Tema: "webofka"
- ja viem, ze stranka zatial nie je taka, ako by mala byt, ale postupne sa na tom pracuje a dufam, ze v dohladnej dobe to dame do poriadku, hm?
4. Tema: Brankovi dakujem za recenziu, podotykam, ze bol zrovna vtedy s kapelou v studiu u Dura Kupca, ked som Durimu doniesol, ako nasmu 1. firemnemu hracovi ROWDY-ho 60 "zebra", a na ktorom potom nahrali zopar gitarovych partov. Moje postrehy k recenzii:
- ano, hlava by mohla byt o nieco mensia, ale chcel som, aby to rozmerovo ladilo s boxom - moc sa mi nepaci, ked je hlava mensia ako box, ale to je vylucne len moj osobny vkus a samozrejme, ze prislovie "sto ludi, sto chuti" plati absolutne!
- ano, popis na paneli je niekedy tazsie citatelny, ale je to opat len vec zvyku a ja osobne uz popis vobec neregistrujem a okamzite viem, ktory potak potrebujem "riesit".
... a na zaver: Sme mala, zacinajuca firmicka, ktora chce vyrabat len KVALITNE APARATY, nie ziadne MADE IN CH..., ale MADE IN SLOVAKIA! - sme na to velmi hrdi a chcem Vas poprosit o zhovievavost, samozrejme o dalsie nazory a postrehy, ktore nas budu „nakopavat“ dalej. Nie sme ziadny milionari, aby sme rozbehli firmu a znacku za „jeden den“ a preto to musime robit pomalsie, ale o to premyslenejsie a kvalitnejsie! Ak ma niekto nejake otazky, ktore nechce riesit na tomto fore, tak piste na:
mario@tgs-amps.euDiky a cafte!!!