Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 23:24:57
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: problem se zesikom opat raz  (Prečítané 12869 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 10. December , 2013, 07:12:51 »

tweensky su dojebane snad od narodenia..
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #16 kedy: 10. December , 2013, 07:46:59 »

bugner twiinsjet sa chcel pretekat s allmighty ampongom, ale pri pridavani volume to uz pri pomerne dietnej urovni samozrejme umrelo. to je aparat co ide do jedenast, ale pri stvorke zacne horiet.
« Posledná zmena: 10. December , 2013, 08:59:06 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 10. December , 2013, 11:48:01 »

To uz treba pomaly spravit sutaz, ze ktory dokonaly higayn aparat sa este nedojebal. Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #18 kedy: 10. December , 2013, 12:29:05 »

To uz treba pomaly spravit sutaz, ze ktory dokonaly higayn aparat sa este nedojebal. Popiskujem si
Veď to vieš, môj tranzistorový!  Zdravíčko
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #19 kedy: 10. December , 2013, 13:40:12 »

vies to bude mozno aj tym ze niektori ludia tie aparaty prenasaju a pouzivaju, nielen nahravaju v kupelke Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 10. December , 2013, 13:40:36 od glamrocker » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 10. December , 2013, 13:44:28 »

toucheee
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #21 kedy: 10. December , 2013, 14:06:47 »

vies to bude mozno aj tym ze niektori ludia tie aparaty prenasaju a pouzivaju, nielen nahravaju v kupelke Bavím sa skvele

Ano, tie 40 a viac rocne plesnive boli cely cas iba v kupelke skryte. Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #22 kedy: 10. December , 2013, 14:12:44 »

Ano, tie 40 a viac rocne plesnive boli cely cas iba v kupelke skryte. Ja som čert..

ano a za celych 40rokov im neodisli ani lampy nic  Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #23 kedy: 10. December , 2013, 16:06:37 »

hej, lebo tie NOS aparaty ktore tak pracne zhanas su NOS prave preto ze sa na ne 40 rokov aktivne hravalo ze ano.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #24 kedy: 10. December , 2013, 17:02:28 »

hej, lebo tie NOS aparaty ktore tak pracne zhanas su NOS prave preto ze sa na ne 40 rokov aktivne hravalo ze ano.

NOS su skor lampy, nie aparaty Pistik. Ja som čert..

To, ze je nieco v povodnom stave, neznamena, ze sa na tom nehravalo. A tie plesniviny inak funguju, aj ked sa na nich 40 rokov aktivne hravalo, co sa dnesnym ampom o 40 rokov moze tak akurat snivat. Žmurk
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #25 kedy: 10. December , 2013, 17:33:46 »

ale nezavadzaj :) "moderne"  high- gain zosiky, ako diezel VH4, VHT UL, Peavey 5150, Mesa Rectifier, Soldano SLO, Bogner XTC su na trhu uz pomaly 20 rokov a nemaju povest kaziacich sa zariadeni. Ked sa s tym normalne zaobchadza, tak preco by nehrali aj o dalsich 20 rokov.
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #26 kedy: 10. December , 2013, 17:45:50 »

mna by zaujimalo kolo hiwattov abo starych marshallov sa vyrobilo

a kolo je dnes v obehu.

isto mas dajake tabulky o vyrobenych kusochv dakde v hiwatt priecinku
« Posledná zmena: 10. December , 2013, 17:46:55 od brko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #27 kedy: 10. December , 2013, 18:04:55 »

mna by zaujimalo kolo hiwattov abo starych marshallov sa vyrobilo

a kolo je dnes v obehu.

isto mas dajake tabulky o vyrobenych kusochv dakde v hiwatt priecinku

Hajvotov je napriklad v obehu prekvapujuco ozaj cela kopa - tu mas register podla seriovych cisiel este zo 60tych rokov, dole su potom dalsie strany. Drviva vacsina z tohto registra je v povodnom stave. S Marshallmi netusim, tych bolo vyrobenych podstatne viac a tie obcas aj horeli  :).

http://hiwatt.org/RegAmps01.php

Ale uz to dalej nerozpisuj, nechcem tu offtopicovat tolko No hanbím sa...
« Posledná zmena: 10. December , 2013, 18:09:26 od proghopik » Zaznamenané

mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #28 kedy: 10. December , 2013, 18:21:41 »

kurník šopa , dobrá debata o ničom  :)  na Curiosity http://en.wikipedia.org/wiki/Curiosity_(rover)  nemali dať digi vysielače a príjmače , ale starý telefón na kĺuku a posadiť tam nejakého kratuĺka ,

* telefón.jpg (5.75 KB, 213x236 - prehliadnuté 232 krát.)
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #29 kedy: 10. December , 2013, 19:10:35 »

NOS su skor lampy, nie aparaty Pistik. Ja som čert..

To, ze je nieco v povodnom stave, neznamena, ze sa na tom nehravalo. A tie plesniviny inak funguju, aj ked sa na nich 40 rokov aktivne hravalo, co sa dnesnym ampom o 40 rokov moze tak akurat snivat. Žmurk

mozme sa chytat za slovicka, ale vieme o com hovorime. zaroven, kym tak bude kadekto oznacovat aparaty a gitary ktore niekto zabudol dat pocas jadrovej krizy pod stromcek a teraz sa ich snazi predat, tak sa mozme na pive dohadovat pre aku kategoriu je toto oznacenie relevantne.
progy ak niekto bude hrat 40 rokov aktivne na aparat tak to aj bude tak vyzerat - hrat v zmysle nosit ho kadetade (uplne vidim ako su cele generacie hiwattow vlacene bez caseov v top stave). ak si skutocne tak naivny ze tvoje hranie (teda nehranie aby sa nahodou nieco nepokazilo a neprisiel by si o zberatelsku hodnotu prameniacu z top stavu) je na urovni pravidelneho vlacenia aparatu po podnikoch a koncertoch, tak okej. ak si zaroven tak naivny ze na ziadnom plesnivom aparate sa nikdy nic nepokazilo, tak tiez okej.
ale jasne, niekde sa nieco pokazilo tak prisiel progy s kopancom, zvysok ho posle dpc a zivot ide dalej  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 22 otázok.