Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« kedy: 22. Február , 2014, 09:25:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. Február , 2014, 09:32:38 » |
|
vizera ako terminator s bulimiou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. Február , 2014, 09:39:05 » |
|
vizera ako terminator s bulimiou
Nejde o to ako vYzera , ale ako hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. Február , 2014, 09:56:32 » |
|
ved jasne je to paaan , sory za blby koment
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. Február , 2014, 19:43:53 » |
|
10 rokov meska, uz ho mozem osrat. ale nech mu to v tej YMCE vyjde chalanovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Február , 2014, 11:46:50 » |
|
Rasto, ak si ho este live nevidel, mal by si obetovat tych par chechtakov, aj ked si myslis, ze nad SKA nieto.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. Február , 2014, 11:53:05 » |
|
prestal ma zaujimat pred vela rokmi a na koncertnych videach sa vlni jak slizky had. to uz fakrt neni pre mna. navyse pre neho ceeeckovy koncert kdesi v Slovinsku v beeeckovej sale. takze sa nikam nehrniem... aj Malmsteena v pekaci som okaslal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 24. Február , 2014, 12:12:33 » |
|
prestal ma zaujimat pred vela rokmi a na koncertnych videach sa vlni jak slizky had. to uz fakrt neni pre mna. navyse pre neho ceeeckovy koncert kdesi v Slovinsku v beeeckovej sale. takze sa nikam nehrniem... aj Malmsteena v pekaci som okaslal no inak to vlnenie na pódiu teda vyzerá ako nejkaý neodborný striptíz alebo nejaký guitar dance
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 24. Február , 2014, 12:15:21 » |
|
prestal ma zaujimat pred vela rokmi a na koncertnych videach sa vlni jak slizky had. Mozno bude mat aj ventilator.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 24. Február , 2014, 12:20:21 » |
|
neodborny striptiz - to coje ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 24. Február , 2014, 13:04:37 » |
|
tiez mam zmiesane pocity, netreba z toho robit vedu, ale je to smiesne ako ked uz nikoho netrapi zacina hrat bratislavu. ja tam pojdem len zo srandy, ale asi tam umriem od nudy
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 24. Február , 2014, 14:33:13 » |
|
neodborny striptiz - to coje ? tak verím tomu, že aj striptérky majú vo svojej brandži nejaké skill levely. niečo ako začiatočník, amatér, pokročilí a profík - prvá liga (najčastejšie v spálni Charlieho Sheena :D ) neodborný - to bude taký totálne zlý striptíz určite. že raz si pozrieš striptíz a potom myslíš, že šak to je ľahké a to dáš a tak to ideš skúšať na ľudí
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. Február , 2014, 21:23:54 » |
|
10 rokov meska, uz ho mozem osrat. ale nech mu to v tej YMCE vyjde chalanovi.
Dúfam, že mu to vyjde, lebo Vernon Reid nemal to šťastie a na tú užasnú muziku (hlavne naživo, jeden z naj koncertov aké som vôbec zažil) prišlo v BA asi 20 ľudí. Ale Vai je dosť hviezda, takže si to nenechajú újsť ani hľadači spoločenskej prestíže Lebo o tom je veľa akcií v BA No a dúfam že tam nebude pa-zvuKár. (ako napr. v Lucerne)
|
|
« Posledná zmena: 27. Február , 2014, 21:24:24 od 5o »
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Február , 2014, 08:50:25 » |
|
Ale Vai je dosť hviezda, takže si to nenechajú újsť ani hľadači spoločenskej prestíže Lebo o tom je veľa akcií v BA Myslis, ze tam dojdu napr. povestni staropresporaci ako napr. Jakubec, Stasak a Kazik?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 28. Február , 2014, 09:17:43 » |
|
No a dúfam že tam nebude pa-zvuKár. (ako napr. v Lucerne)
zrejme bude mat svojho, ktory to tam bude supovat na plne gule, lebo sak je hviezda a nebudu setrit Wattmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|