Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 16:18:54
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aky Gibson Les Paul?  (Prečítané 18141 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #60 kedy: 21. Apríl , 2015, 12:05:58 »

Hm, to bude klasika, ze vyuzivaju konto niekoho kto o tom ani nevie a postuju tam obrazky a popisy z aukcii, ktore uz davno skoncili. Lepsia sa v tom, ze nedavaju uplne napadne podozrivo nizke ceny, ale take vcelku realnejsie, ale stale velmi vyhodne.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pekar
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #61 kedy: 15. Máj , 2015, 13:51:06 »

Po este jednej navsteve obchodu a dlhsom zvazovani som nakoniec kupil tuto ciernu krasku. http://shop.guitarpoint.de/de/Gibson/1973-Gibson-Les-Paul-Custom-Ebony2

Chcel som najviac cierny a podarilo sa mi s nimi sa dohodnut na vyraznej zlave,tak som sa definitivne rozhodol a kupil som tento. Bolo to rychle rozhodnutie priamo na mieste tak hadam je na nej vsetko originalne.Uistovali ma ze je v originalnom stave a malo pouzivana. Vyzera fantasticky a je skoro ako nova a hra este lepsie ako vyzera. :) Ma velmi farebny a jasny zvuk s nekonecnym sustainom,uplne stelesnenie clasic rocku. Poslem este neskor vlastne fotky.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #62 kedy: 15. Máj , 2015, 15:04:13 »

Congrats.  Na zdravie!

Dufam, ze Ti poriadne zlavili, lebo tie ich ceny su take... europske. Bavím sa skvele Tu mas  zaruku, ze Ti bude drzat cenu a pokial hra fajn, tak niet o com. :)

Pekny kus inak, mal som podobnu 73ku skoro ako novu. Co pozeram, tak mi pride vsetko origos. Pofot este zvnutra kondiky, potaky a daj vediet cisla na potakoch a vyrobne cislo.

Co Ta inak viedlo k tomu, vziat tuto a nie tu 71ku co si povodne planoval?

Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
futox
pravidelný návštevník
Príspevkov: 451

« Odpoveď #63 kedy: 15. Máj , 2015, 17:39:11 »

Gratulujem
Zaznamenané
Pekar
nováčik
*

« Odpoveď #64 kedy: 15. Máj , 2015, 19:37:49 »

Co Ta inak viedlo k tomu, vziat tuto a nie tu 71ku co si povodne planoval?

Len farba a to,ze tato hra velmi podobne a ma velmi pohodlny trosku tensi krk. Zneje uplne ako Hladikova,snimace su fantasticke a zneju cisto ako single Fendre skoro.
73 je vseobecne dobry rocnik? oproti 71 napr.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #65 kedy: 16. Máj , 2015, 07:45:37 »

73 je vseobecne dobry rocnik? oproti 71 napr.

Hej, tam su len mensie rozdiely najma medzi 70-71 a neskorsimi 72-74/75. Tie skorsie su v par detailoch este ako 68/69, ale zvukovo je to vsetko podobne. Jeden z uplne naj co som mal bola prave neskora 73ka. :)
Zaznamenané

Pekar
nováčik
*

« Odpoveď #66 kedy: 21. Máj , 2015, 08:26:38 »

Hej, tam su len mensie rozdiely najma medzi 70-71 a neskorsimi 72-74/75. Tie skorsie su v par detailoch este ako 68/69, ale zvukovo je to vsetko podobne. Jeden z uplne naj co som mal bola prave neskora 73ka. :)

Tie 1968 su velmi drahe vsade ako pozeram aj styri/krat viac- preco?

Aky tam je rozdiel? -len kvoli tomu ze su starsie a nemaju to delene telo?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #67 kedy: 21. Máj , 2015, 14:17:01 »

Boli tam viacere rozdiely (najma sendvic telo a krk z 3 kusov), ale za tu cenu to ozaj nema zmysel riesit. Navyse 70ky a 71ky su uplne identicke po vsetkych strankach k neskorym 69 a stoja o dost menej. Zvukovo aj pocitovo je to takisto to iste. 73 a 74ky sa uz lisili trosku viac, ale islo v podstate skor len o mensie rozdiely (napr. 500 vs 300k potaky, casto tensie krky, trochu ine laky a obcas aj tensie tela atd.). 75 a dalej su uz uplne ine a objektivne o dost horsie.

Tie 68 a skore 69 su tak drahe len preto, ze su prakticky konstrukcne identicke k povodnym kusom z 50tych rokov a je ich malicko (Customov dokopy asi 2 tisic len). Mnohi ich povazuju za jedine, ktore zvukovo vseobecne mozu konkurovat originalom z 50tych rokov. Hral som na par a mozem povedat, ze dobry 70-74 kus je zvukovo prakticky uplne identicky.
« Posledná zmena: 21. Máj , 2015, 14:18:00 od proghopik » Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.