Dugerr
náhodný pocestný
Príspevkov: 143
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Apríl , 2014, 23:04:47 » |
|
Gibson Les Paul,Fender Stratocaster
a Ipad air
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 28. Apríl , 2014, 00:16:17 » |
|
ako prva ma napadla petrucciho Musicman, tak znechuteny z gitary som neviem ci niekedy uz bol ..
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 28. Apríl , 2014, 07:13:33 » |
|
kazda co som nakoniec predal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 28. Apríl , 2014, 08:36:01 » |
|
kazda co som nakoniec predal To boli u mna casto najlepsie. Ale inak suverenne Fender American Standard Strat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. Apríl , 2014, 08:44:52 » |
|
Jedna z najhorsich gitar na ktorej som hral bol Gibson LP Studio rocnik netusim. Bol to asi najodflaknutejsi kus aky som kedy drzal. Feeling z hry bol rovnaky ako na najlacnejsich SX
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. Apríl , 2014, 10:55:18 » |
|
Jedna z najhorsich gitar na ktorej som hral bol Gibson LP Studio rocnik netusim. Bol to asi najodflaknutejsi kus aky som kedy drzal. Feeling z hry bol rovnaky ako na najlacnejsich SX
ja som si myslel ze dnesne lacaky su lepsie ako niekdajsie pred 10-15 rokmi, tak skocil do lokalneho obchodu a skusil squier bullet za 90 eur a peklo. prazce mi dorezali prsty, neustale sa to rozladovalo. Mozno to robia naschval.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 28. Apríl , 2014, 11:01:52 » |
|
Na gitare uz hra kazdy koko*t, podla mna to je iluminatska bubenicka lobby na znechutenie hry na gitare, aby mladi metlosi zacali hrat na bicie, sak uz ani neni s kym hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 28. Apríl , 2014, 11:03:40 » |
|
akoze u starej poctivej gitary to mozeme tolerovat? :D
piskajuce snimace su neni automaticky znamka smejdu. piskali stare Gibsony, DiMarzia, napiskavaju aj dnesne Gibson Burstbuckeri... komu to nevyhovuje, da sa to vyriesit zaliatim do vosku alebo vymenou za take snimace, ktore v danom pouziti nepiskaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 28. Apríl , 2014, 14:15:28 » |
|
ako prva ma napadla petrucciho Musicman, tak znechuteny z gitary som neviem ci niekedy uz bol ..
Nehral som na tom, ale tie gitary mi pridu hnusTne uz len vzhladovo... take neproporcionalne tie vyrezy. Place z toho srdce ked to vidim. piskajuce snimace su neni automaticky znamka smejdu. piskali stare Gibsony, DiMarzia, napiskavaju aj dnesne Gibson Burstbuckeri... komu to nevyhovuje, da sa to vyriesit zaliatim do vosku alebo vymenou za take snimace, ktore v danom pouziti nepiskaju.
ale ved jasne taky zdravy feedback musi byt sem-tam
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 28. Apríl , 2014, 14:26:45 » |
|
zdravy feedback a piskanie snimacov su dve odlisne veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 28. Apríl , 2014, 14:34:59 » |
|
tak este raz: robil som si srandu
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 28. Apríl , 2014, 15:36:29 » |
|
ja mam aj jeden SX ako joke a mam ten nastroj nahodou celkom rad. jeden z naj profilov krku co som kedy na tele videl a mal
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 28. Apríl , 2014, 15:43:49 » |
|
ja mam aj jeden SX ako joke a mam ten nastroj nahodou celkom rad. jeden z naj profilov krku co som kedy na tele videl a mal Moze byt. Ja som od SX drzal viacero stratov a boli pouzitelne, ale LP-cka vsetko hroza. Uplna katastrofa bol model s takym skorpionom na hlave
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 21. Máj , 2015, 13:01:53 » |
|
na tomto som zacinal, bola to moja prva elektricka gitara, dostall som ju zlomenu pod stromcek, ani nefungovala elektronika, Takze ju bolo treba opravit a prepajcit celu elektroniku. Ale neskutocne som sa z nej tesil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 21. Máj , 2015, 13:27:26 » |
|
na tomto som zacinal, bola to moja prva elektricka gitara, dostall som ju zlomenu pod stromcek, ani nefungovala elektronika, Takze ju bolo treba opravit a prepajcit celu elektroniku. Ale neskutocne som sa z nej tesil ...to ti musel doniest "Dedo Mraz" priamo zo SSSR ....mam doma nekompletne torzo takejto gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
|