rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. August , 2014, 10:48:21 » |
|
nez dat 23€ za kokotinu, tak by mi radsej nevadilo, ked na tom bude niekto hrat odchytim si chalana z druhej kapely a dohodnem sa s nim, ze ked nieco odfajci, uskrtim ho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. August , 2014, 10:58:14 » |
|
Ja by som si namontoval totalne nekompatibilny sietovy konektor a dovi napr toto
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. August , 2014, 11:04:57 » |
|
nez dat 23€ za kokotinu, tak by mi radsej nevadilo, ked na tom bude niekto hrat odchytim si chalana z druhej kapely a dohodnem sa s nim, ze ked nieco odfajci, uskrtim ho. Je to skúšobňa, kde sa točí viac kapiel a ani netušíme z ktorej kapely je ten dement. Chcel som to riešiť rôznymi spôsobmi, chcel som vynadať aj chalanovi čo tú skúšobňu prenajíma (sú to jeho sračky), ale náš kapelník - gitarista ma poprosil aby som našiel riešenie tohoto typu.
|
|
« Posledná zmena: 27. August , 2014, 11:06:00 od FakyGrobian »
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. August , 2014, 11:35:29 » |
|
nez dat 23€ za kokotinu, tak by mi radsej nevadilo, ked na tom bude niekto hrat odchytim si chalana z druhej kapely a dohodnem sa s nim, ze ked nieco odfajci, uskrtim ho. - - - Je to skúšobňa, kde sa točí viac kapiel a ani netušíme z ktorej kapely je ten dement. Chcel som to riešiť rôznymi spôsobmi, chcel som vynadať aj chalanovi čo tú skúšobňu prenajíma (sú to jeho sračky), ale náš kapelník - gitarista ma poprosil aby som našiel riešenie tohoto typu. - - - presne. niekedy to človek nezistí. ale najvyšší je ten level keď človek neverí ani svojmu druhému gitaristovi... aj to som už zažil
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 27. August , 2014, 11:57:56 » |
|
nez dat 23€ za kokotinu, tak by mi radsej nevadilo, ked na tom bude niekto hrat odchytim si chalana z druhej kapely a dohodnem sa s nim, ze ked nieco odfajci, uskrtim ho. jasne, toto som naposledy skusal na progrockera a hovno pomohlo mne sa tiez nikdy nikto nedotkol aparatu, len ho bolo treba zrazu prelampovat. ked je raz niekto chuj, tak si da akurat pozor nabuduce aby dal aspon korekcie tak ako boli povodne. a vobec, ako chces niekomu dokazat ze na to hral... ovela radsej 23 e za kokotinu ako sa natahovat s kok*tom.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. August , 2014, 12:52:54 » |
|
megalajk! :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. August , 2014, 14:05:39 » |
|
- - - Je to skúšobňa, kde sa točí viac kapiel a ani netušíme z ktorej kapely je ten dement. Chcel som to riešiť rôznymi spôsobmi, chcel som vynadať aj chalanovi čo tú skúšobňu prenajíma (sú to jeho sračky), ale náš kapelník - gitarista ma poprosil aby som našiel riešenie tohoto typu. - - -
presne. niekedy to človek nezistí. ale najvyšší je ten level keď človek neverí ani svojmu druhému gitaristovi... aj to som už zažil
ja som mal taku fajn skusenost s este prvou kapelou.. dojdem si namatkovo do skusobne, kde sme boli 3 kapely.. zereku kabel si vezmem domov.. a kukam hluk.. dojdem.. a tam ma nas bubenik 4tu kapelu co hra na nasich ampoch.. den na to sa nasa kapela rozpadla :D co bolo len dobre ked si uvedomim ake kktiny sme hrali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. August , 2014, 14:12:46 » |
|
ste lakomci neprajni a posrani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 27. August , 2014, 16:29:45 » |
|
jasne, toto som naposledy skusal na progrockera a hovno pomohlo Bonzak, ja som Ti len bednu skusal, aparat ma vobec Tvoj nezaujimal. A navyse na mojej bedni tiez kde kto hraval vtedy v Dubrafke. Robertovi tam inak tiez lampy odisli, jedna aj praskla.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. August , 2014, 16:47:44 » |
|
nebude to aj tym ze tie vase lampy maju tak 25 rokov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. August , 2014, 16:58:04 » |
|
moje lampy boli nove a uz s progacom nemali nic, on len hobloval na bedni lebo sa bal o svoju vytrieskanu :D
|
|
« Posledná zmena: 27. August , 2014, 16:58:25 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 27. August , 2014, 17:02:35 » |
|
Bonzak, ja som Ti len bednu skusal, aparat ma vobec Tvoj nezaujimal. A navyse na mojej bedni tiez kde kto hraval vtedy v Dubrafke. Robertovi tam inak tiez lampy odisli, jedna aj praskla. co mna zaujima tvoja bedna, len som dal rastovi priklad zo zivota ze dohovorit nepomaha
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 26. Október , 2021, 08:21:40 » |
|
Oprášil by som túto tému - okrem toho Fullers Uni lock-u existuje niečo iné?
Potreboval by som zabezpečiť amp a box v zdiaľanej skúšobni. Case na zosilovač nemá zámky.
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
|