takze pisem do tretice (predchadzajuce 2 prispevky som zmazal)
od rana s tym bojujem. najprv som nevedel rozbehat zvuk, mam tu staru E-mu 1212m PCI. skusal som krizom krazom drivery, Creative tvrdia, ze karta je nepodporovana uz od win XP. skusal som drivery k 1212m PCIe, najprv sa to branilo, ale nakoniec som to rozbehol...
skusal som Cubase projekty a tam ticho. v settings vykricniky, ze ASIO engine fatal total napicu. myslel som, ze to bude nespravnym driverom. ale skusal som veci od Native Instruments a tam ASIO islo. tak zase trochu zapasenia a Cubase hra tiez.
to mi k spokojnosti asi staci, zda sa, ze to ozaj funguje. je to skarede, ale tvari sa to svizne (ako vsetky nove instalacie wins
). uvidime.
zaujimave je, ze MS tvrdili, ze aplikacie zostanu. no neviem. torrent downloader zostal
ale Mozzila veci som nikde nenasiel. to ma dost nasralo, lebo som mal v Thunderbirde x uctov, osobnych, firemnych... vo Firefoxe milion cennych zaloziek. ale po akoze novom nainstalovani sa obe dali do povodneho stavu, takze som si vydychol...
uvidim, co VST pluginy, hlavne tie starsie exoticke... ale to by ma az tak nesralo, pluginov je dnes nasratych viac, ako bude potrebne na 100 generacii...