Freedom
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 13. August , 2015, 06:31:47 » |
|
ja stale tvrdim: ak nieco funguje, netreba do toho rypat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 14. August , 2015, 15:33:52 » |
|
vcera som upgrade-ol, vsetko prebehlo bezproblemov, nastavenia zostali, GUI mi vyhovuje viac ako pri 8.1, pozdava sa mi aj ten ich novy browser, len tak zbezne som ziadne SW alebo HW problem nezbadal..zda sa, ze co fungovalo predtym, tak funguje aj teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 14. August , 2015, 16:40:23 » |
|
mne na další deň po upgrade prestal fungovať štart a celý taskbar, skúšal som všetko možné aj nemožné, vrátil som sa k sedmičke. Na inom fóre som zaregistroval takisto množstvo krajanov čo mali totožný problém. Či to je už vyriešené, netuším
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 15. August , 2015, 19:11:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 15. August , 2015, 19:12:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 15. August , 2015, 19:27:15 » |
|
Konspiracny web ako vysity. Cely obsah pre bezmogov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. August , 2015, 20:28:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 15. August , 2015, 20:53:55 » |
|
to je "kauza", ktora sa preberala na webe minuly tyzden, aj ten link sem uz niekto pastol... podla internetovych debat je to z drvivej casti vsetko vyvratene...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 21. August , 2015, 13:30:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 26. August , 2015, 22:55:35 » |
|
No neviem, ja žiaden bsod nemal, jedine, že tu aktualizáciu stihli stiahnúť.
// aha tak nie, mám ju, je to moja posledná aktualizácia z 19.8 a nemal som žiaden problém
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 04. September , 2015, 09:17:34 » |
|
ludovy folklor ma aj tak pravdu, najpravdivejsiu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 04. September , 2015, 09:23:02 » |
|
Akurat mi tam chybaju nestastne Win 95.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 04. September , 2015, 10:17:29 » |
|
a aky je vobec dovod na skusanie toho win10? lebo teda nech kolo toho citam co chcem na tom nete, tak som nenasiel ani tuk k vylepseniam hw spravy, vsetko su to take kokotiny, co by teoreticky mohli ocenit uzivatelia typu zakaznik-apple, akurat teda je tam ten problem, ze to neocenia, kedze maju OS X.
a ostatni, co vedia pc tak trochu aj pouzivat maju iba nervy kvoli problemom. ja uz som picoval na sposob, akym win riesi zvuk, ked som presiel na win7 a to uz aj semish priznal, ze to bolo kus nestastne. zjavne to nikomu z MS neprekaza a zotrvavaju v presvedceni, ze to je spravny smer.
este som si vsimol nieco o 3D capabilities a kompatibilite s XBOX, co asi jedine znelo zaujimavo, ale aj tak pre tento moment dost marginalne. cize zakladna otazka - ak ma vobec nezaujima graficky interface systemu (kedze je to prastjakuhod vsetko len vec zvyku), tak preco by ma mal win10 trapit?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 07. September , 2015, 17:46:29 » |
|
4 dni pouzivania windows store and xbox a cortany? toto su relevantne vstupne data pre navstevnikov tohto fora? najdi test co riesi vzorku 3-4 mesiace, ma nainstalovane 3 kreknute DAWka a 200 plugin, a nejake tie microsoft hry. tipujem, ze to bude zaujimavejsie citanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|