nechcem byt slkeptik, ale trvacnost takehoto zalakovaneho riesenia by som osobne videl tak na par tyzdnov / mesiacov
má to za sebou vývoj a skúšanie , ale kludne treba byť skeptický ,
lak som použil v spreji čo sa dáva na kov na farbu ... aj na vonkajšie použitie s dákym UV faktorom ...
celý papier nasiakne tým lakom a totálne stvrdne ...
myslí si ,že to je niečo ako keď dáš na hmatník tú nálepku fender a zalakuješ hrubou vrstvou laku ...
1. dal som si vytlačiť na papierové samolepky dizajn (lune tremolo , a jeden biely fuzz fac.) a tie nálekpy držia do dnes po xy koncertoch v klube festival , pot, slnko , zima ...
2. vedel som ,že to neni dobré riešenie , ale lepšie ako čierna FIXA ,
tak som to riešil ... prišiel s tým nalakovaným papierom a nalepením ,
v tomto postupe som slabo nalakoval papier a nalepil som to chemoprenom čo bola chyba a samozrejme sa to odlupovalo ,
3. nasral som sa a totálne som na nevystrihnutý papier striekal asi 5-6 vrstiev laku, postupne asi 3-4 dní ,
výsledok bol neskutočne dobrý , hladký , samozrejme treba mať aj štiasne aby nevznikali hluché miesta ako mastnota a podobne ,
keď bol ešte papier s lakom mäkký som to skalpelom vystrihol a nalepil pomocou laku na krabičku zalakoval a nechal takto pár dní zatvrdnúť ,
zatiaľ vidím výhodu v tom že tie farby laserovkou nepokazí slnko nevybledne to , je tam UV ochrana , je to vode odolné a aj proti škrabancom ,
poslednou metodou som spravil fuzz FUZIUS