Branko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 28. Október , 2009, 13:11:16 » |
|
...jaky som mudry zas po opici Velmi dolezita cast Tvojho prispevku. Povedal by som, ze najdolezitejsia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 28. Október , 2009, 13:32:03 » |
|
nechal by som to prehrat bubenikovi. a gitara je lacny zvuk predovsetkym + roztrasena hra. nechal by som to prespievat spevaka. zvazil by som ten lacny "aaaaa" syntakovy zvuk v tom refrene ci co to je.
jasne, mas pravdu akurat ako keby si nevedel, ze vsetky bicie robim na PC. ja nemam pristup k zivemu bubenikovi
|
|
« Posledná zmena: 28. Október , 2009, 13:38:13 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 28. Október , 2009, 13:34:08 » |
|
je to dobre, ten hlas vobec nemusi intonovat ani nic, aj hudba je dobre vymyslena. akurat ze to znie sterilne zvukovo, ako z nejakej rpg hry z roku 1995 a este je z toho aj citit ze autor hudby nema nijake moderne hudobne vplyvy. co moze byt vlastne plus aj minus, pre mna skor minus... jaky som mudry zas po opici trebna si pozriet Peťasovu stranku, co sklada. Mne sa prave ten hudobny motiv pacil, ale on to ponal nastrojovo uplne inac a ja som chcel z toho spravit kvazi Daniela Landu. Nakolko sa podarilo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 28. Október , 2009, 13:35:46 » |
|
neviem ci vlastne ide o produkciu, ktora sa chce prezentovat.. ale ak to bolo myslene ako zachytenie napadu, tak je to schopne aj po zvukovej stranke.. ak to chce byt ale naozaj nieco prezentovatelne (napr ako demo alebo sucast nejakeho albumu), musi to byt prehrane nanovo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. Október , 2009, 13:36:59 » |
|
neviem ci vlastne ide o produkciu, ktora sa chce prezentovat.. ale ak to bolo myslene ako zachytenie napadu, tak je to schopne aj po zvukovej stranke.. ak to chce byt ale naozaj nieco prezentovatelne (napr ako demo alebo sucast nejakeho albumu), musi to byt prehrane nanovo
nie, vyssie ambicie to nema. na to mam dost sebakritiky...ostatne, nie som autorom pesnicky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. Október , 2009, 21:43:07 » |
|
Ma to atmosferu! Aj vdaka tomu divnemu zvuku. Paci sa mi to, hlas nemus intonovat, ved je to take polo-recitovane. Tie casti, ktore su akoze viac spievane, su uz ale zle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 03. December , 2009, 14:45:07 » |
|
mam podobny nazor ako MartinLM... ta skladba je dobra, chce to len lepsie (dokonalejsie) spracovanie. pre mna to je nieco nie nepodobne tomovi waitsovi takou obskurnou atmosferou miestami
a prave preto si viem predstavit aj cely album takychto pesniciek, vyuzil by som, pripadne este zvyraznil praveze nedokonalosti, doplnil sumy a ruchy, aby to znelo este strasidelnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 03. December , 2009, 15:02:14 » |
|
mam podobny nazor ako MartinLM... ta skladba je dobra, chce to len lepsie (dokonalejsie) spracovanie. pre mna to je nieco nie nepodobne tomovi waitsovi takou obskurnou atmosferou miestami
a prave preto si viem predstavit aj cely album takychto pesniciek, vyuzil by som, pripadne este zvyraznil praveze nedokonalosti, doplnil sumy a ruchy, aby to znelo este strasidelnejsie
no jo, ja som sa na tom narobil dost, pretoze povodne aranzma bolo uplne ine. Aj mne tam vadi spev, ponukal som Mephistovi, ze mu to transponujem vyssie, pretoze ide na doraz v spodnom rozsahu, ale nechcel...Je to pre mna uzavreta vec, len som chcel vediet, ci dokazem spravit take aranzma ako Landa aspon zhruba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 03. December , 2009, 15:18:49 » |
|
rozhodne to ma feeling tym smerom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 03. December , 2009, 15:40:28 » |
|
rozhodne to ma feeling tym smerom
jo diky, aspon niekto si to vsimol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 03. December , 2009, 15:45:20 » |
|
suhlasim, mne to hned evokovalo Waitsa, zaujimava vec
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 03. December , 2009, 15:51:48 » |
|
skoda ze Waitsa nepotnam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 21. December , 2009, 12:22:24 » |
|
ma to napad.. ale je to rozbite poriadne... keby sa to mozno nahralo v pomalsom tempe, tak by to mohlo byt lepsie... neviem, nepaci sa mi to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|