Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 17:03:16
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako nahrať aparát s efektami  (Prečítané 5667 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #15 kedy: 29. November , 2014, 09:52:49 »

Ešte by som and rámec už povedaného poradil odpísať si presné hodnoty na krabičkách a preniesť ich do VST krabičiek. Z vysledku bude "ambient gitarista" nadšený, prípadne zistí, že aj naživo to má nanič..
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Lario1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #16 kedy: 01. December , 2014, 12:25:25 »

Ked mas line6 hd500 tak by tam mala byt normalne fx loop a vies ju zaradatit do retazca kam chces. Aspon na hd pro to tak je. Cize na line6 nastavis zakladny zvuk aparatu, amp+box a do slucky pripojis realne typkove efekty a po linke nahras.

Nakoniec pojdeme asi cez Line 6 a tie krabky. Aj keď aparát bude vlastne len simulácia, tak sa to uľahčí tým, že to netreba snímať...
Do slučky zvukovku a podobné finty skúšať nebudem...

BTW: Aby sme sa rozumeli, ešte som nemal predtým potrebu snímať aparát do sterea, stačil mi double track na normálny rockový zvuk... Čo sa týka nahrávania ja na to nijak neprofitujem nemám štúdio, len pomáham kamarátom, lebo mám nejaké tie veci na nahrávanie, takže poznámky, že keď niekoho iného nahrávam mal by som to vedieť sú podľa mňa blbosť. Keď sa pýtam na nejakú vec tak je predsa jedno či nahrávam seba alebo bohviekoho iného :D
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.