Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 01:00:17
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Megatest aparatov Pt. II  (Prečítané 5226 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« kedy: 29. September , 2006, 16:15:21 »

Ked uz sa tu bavime o moznostiach testovania ampov v istej predajni, co tak sa radsej bavit aj o samotnom zorganizovani toho testovania a zabezpeceni co najvacsej ucasti zosilovacov a debien? Ak by sa nahrali kvalitne ukazky, bolo by to aj dost prinosne pre ostatnych clenov fora. Ja by som sa rad takejto (najlepsie celodnovej) akcie zucastnil.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 29. September , 2006, 21:30:04 »

Hm, to bude skor ako prva cast.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #2 kedy: 29. September , 2006, 21:35:12 »

ja si zozeniem aparat a rad sa zucastnim
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3 kedy: 29. September , 2006, 22:12:59 »

iMbUS napísal:
Citácia
ja si zozeniem aparat a rad sa zucastnim

ha ha ha Musis cakat a dufat. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #4 kedy: 30. September , 2006, 02:26:04 »

Som za, dohodneme to niekedy v blízkom čase. Ale budúci týždeň asi pôjdem na dovolenku, tak budem môcť najpravdepodobnejšie až potom.
2 akustické kombíčka ale otestujem už teraz. Žmurk
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5 kedy: 30. September , 2006, 12:51:01 »

V druhej polke oktobra by to bolo myslim fajn, len otazne kde. Mozeme si na to prenajat na cele poobedie miestnost v tom Music House napr., ak by nebola ina moznost. Idealne cez vikend.

Skuste napisat vsetci clenovia s lampovymi aparatmi, ktori by boli ochotni samostatne dojst a hlavne zucastnit sa a co by ste priniesli, nech mame zhruba zoznam. Gitary stacia nejake dve referencne, cize napr. nejaky Les Paul a Stratocaster.

Ja by som zobral Hiwatt hlavu aj debnu.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 30. September , 2006, 13:08:44 »

1. V druhej polovici oktobra bude test basovych aparatov, ktory by som tiez siel pozriet, cize by sa podla mna nemali prekryvat.

2. Musichouse je podla mna ok miesto, ked sa ludom do Istrochemu nechce. Problem je ale aj ten, ze v Istrocheme je v zasuvkach zle napatie. To moze byt pri skusani dost nevhodne, nakolko tie aparaty by hrali kusok inak.

3. Preco nie aj (kvalitne) tranzistorove hlavy? Bolo by zajimave mat nejaky Peavey s technologiou Transtube, Randall a pod.

4. Mozno si kazdy vyskusa aparat najlepsie s vlastnou gitarou, cize ak by si kazdy zahral so svojim nastrojom par minut na kazdom zosilnovaci, bolo by to fajn. Toto Istrochem umoznuje, nakolko ide o 2 (3) miestnosti, cize by mohli takto hrat dvaja (traja) ludia naraz.

Vzal by som kombo Engl Thunder, ak by mi ho niekto odviezol (z Istrochemu).

Naposledy upravil martinlm, : 30.09.2006 o 14:11
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #7 kedy: 30. September , 2006, 13:19:59 »

martinlm napísal:
Citácia
1. V druhej polovici oktobra bude test basovych aparatov, ktory by som tiez siel pozriet, cize by sa podla mna nemali prekryvat.

Pravdu mas. Prisposobi sa.

Citácia
2. Musichouse je podla mna ok miesto, ked sa ludom do Istrochemu nechce. Problem je ale aj ten, ze v Istrocheme je v zasuvkach zle napatie. To moze byt pri skusani dost nevhodne, nakolko tie aparaty by hrali kusok inak.

Takisto mas pravdu.

Citácia
3. Preco nie aj (kvalitne) tranzistorove hlavy? Bolo by zajimave mat nejaky Peavey s technologiou Transtube, Randall a pod.

Moze byt, ak niekto take ma, nech tiez dojde. Len som to myslel skor tak, aby sa tam nedoniesli 15w male tranzistorove komba.

Citácia
4. Mozno si kazdy vyskusa aparat najlepsie s vlastnou gitarou, cize ak by si kazdy zahral so svojim nastrojom par minut na kazdom zosilnovaci, bolo by to fajn. Toto Istrochem umoznuje, nakolko ide o 2 (3) miestnosti, cize by mohli takto hrat dvaja (traja) ludia naraz.

To je zas moc vela veci na nosenie podla mna, ak kazdy bude brat aj gitaru, ale ta sa mi do auta este zmesti.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #8 kedy: 30. September , 2006, 13:59:48 »

ja beriem custom soldano + randall cyclone.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #9 kedy: 30. September , 2006, 14:15:29 »

Môžeme to spraviť v On-boarde, preto som to sem aj hodil.
Predpokladám, že by sme chceli byť dlhšie. V Music House je jedna väčšia miestnosť, ale tiež si to neviem predstaviť, keď tam bude 10 žudí s aparátmi, ako sa tam rozumne pomestíme.
V On-boarde to máme zadarmo, bezproblémov sa zmestíme, vežmi žahko nahráme zvukové ukážky. Iné nástroje a aparáty k testom sú tam tiež k dispozícii a hneď na mieste môžeme ukážky zavesiť aj na web. Žmurk

Takže keď sa zbavíte predsudkov a rozumne sa na to pozriete, je na najlepšia vožba.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 30. September , 2006, 15:04:32 »

Mam za to, ze vzdy je lepsie urobit podobnu akciu v nejakej vlastnej skusobni, alebo si to niekde zaplatit, ako len tak niekde zadarmo v obchode po znamosti. Neviem, ake mas vztahy s tymi ludmi, ale ak ti toto nerobi problem, alebo je to tam skutocne otvorene, tak nedbam, ale ja sam by som to tam neorganizoval :) Vlastne o tomto hovorim cely cas.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #11 kedy: 30. September , 2006, 18:33:04 »

Nerozumiem, aký má zmysel to, čo hovoríš.. :hm:
martinlm napísal:
Citácia
Mam za to, ze vzdy je lepsie urobit podobnu akciu v nejakej vlastnej skusobni, alebo si to niekde zaplatit, ako len tak niekde zadarmo v obchode po znamosti.

:)
Je to bez problémov dohodnuté, má to kamarát. Nechce sa mi znova opisovať výhody.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #12 kedy: 30. September , 2006, 18:41:11 »

tiez neviem co mate proti, ja som za onboard. Predpokladam, ze sa to nebude diat pocas otvaracich hodin, ale niekedy cez vikend poobede.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.