Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 10:40:25
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M. Parker akustika  (Prečítané 8482 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« kedy: 20. Marec , 2008, 08:56:37 »

zdar vsetci,
vlastnim ciernu M.Parker akusticku gitaru. som s nou nadmieru spokojny, ale rad by som o nej vedel viac. myslim tim ze chcel by som vediet viac o firme. jedine co o nej viem je ze je rucne robena a ze je "made for czech republic". toto je vsetko, rad by som ale vedel viac...
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1 kedy: 20. Marec , 2008, 09:20:31 »

http://www.parkerguitars.com/code/models/models_acoustics.asp

nieco z tohto, ci hovoris o niecom inom?
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 20. Marec , 2008, 09:29:20 »

nie to neni ono, bol by som uploadol pict, ale nebudem doma do jula a tak ku gitare nemam pristup...
skusim aspon najst obrazok podobnej gitary... podoba sa na elektro/akustiku ktoru pouzival habera v starych klipoch, trbars v "Laska necestuj tym vlakom"
ale je hrubsia.
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 20. Marec , 2008, 09:32:37 »

takato:

http://www.adirondackguitar.com/accoustics/starters/blk_a_e.jpg
« Posledná zmena: 20. Marec , 2008, 09:35:57 od tommy321 » Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 20. Marec , 2008, 09:38:55 »

frajerke som vybral presne tu istu ale bez vyrezu.. je to uzasna gitara  :)

stala len 2 litre ale hra sa na genialne...
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #5 kedy: 20. Marec , 2008, 09:58:02 »

Ja mam Mr.Parker akustiku.Je to mini jumbo s vyrezom a zabudovanym snimacom.Stala ma asi 4000,vyberal som z troch kusov,kazdy inej farby,vybral som si natural,pretoze bola najkrajsia a najkvalitnejsie spravena...aby hrala tak ako ma,vsak trebalo vymenit struny.Hravam na tom iba doma a na to mi plne staci,je uplne super a mam ju rad :)...Ale aby som bol uprimny,je to iba dalsia cina Popiskujem si
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Lazaretus
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #6 kedy: 04. Február , 2012, 14:13:15 »

ja mam tiez M.Parker ciernu bez vyrezu - stala 3000 sk ked som ju kupoval na konci 2005
mam ju doteraz, uz je dost na nej vidno opotrebovanie - zosuchany hmatnik napr, alebo od trsatka hore nad strunami
krk zospodu tak isto sa na niektorych miestach zosuchal lak aj farba uz a nejake tie "rany" na korpuse z vonku a z alkoakcii a chát...
je to vyborna gitara mam ju uz 6 rokov,  hram na nej stale ,a ma prekrasny vyhrany zvuk, ladenie drzi jak besne - sice davam si do nej uz  roky len 10ny Dunlopky struny fofor-bronz neviem ci to je tymi strunami ale naladim ju a vydrzi tyzdne naladena bez toho aby sa rozladila a ked tak len G mam vzdy o pol tona mimo po case ,to je prave ta ladiaca mechanika ktorou som najviac vzdy o nieco udrel a podobne ked som si nedaval pozor....

vidim ze tu mate hrozne stare tie datumy kedy ste to posielali, mate este tu Parkerku, jak vam sluzi?

Zaznamenané

moji top gitaristi: 1. John Frusciante, 2.Steve Clark, 3.Andy McCoy
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #7 kedy: 23. Február , 2012, 12:01:24 »

M. Parker bola značka napojená na Keen, čo boli hrozné gitary, tuším som aj nejakého Parkera v rukách držal, ale pražce boli katastrofálne (vybrúsené, ale drsné)  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.