Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 23:22:08
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: co je toto za gibsona?  (Prečítané 12975 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #45 kedy: 20. Jún , 2007, 07:59:44 »

myslim ze galagher s oasis hra tiez

galagher hra na epiphone  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rudy
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 20. Jún , 2007, 08:02:38 »

myslim ze galagher s oasis hra tiez

galagher hra na epiphone  Bavím sa skvele
Aj na Gibson.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #47 kedy: 20. Jún , 2007, 11:02:11 »

Classic model 1960 ma iny profil krku, je tensi v strede a po stranach tlstejsi, mne sa na to dost blbo hralo, ked som zvyknuty na 50's rounded.
Aj mne ten Classic krk nesedel v ruke, strasne hruby bol po okrajoch.
Sam mam radsej hrubsie krky, ale nie po okrajoch.
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #48 kedy: 20. Jún , 2007, 18:44:23 »

Prihadzujem jednu staru vykopavku, kde je krasne pocut ako hra LP zapojeny priamo do ampu (ak som si dobre vsimol tak do Fendra). Zo zaciatku ten zvuk pripada skoro az ako akustika, super je pocut ako zvuk nabere grady ked Green prida volume.   

http://youtube.com/watch?v=ivS5wjwGbn8&mode=related&search=

Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
rudy
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 20. Jún , 2007, 20:13:54 »

Greena mam rad /teda jeho hudbu/. Š koda,že mu v istom obdobi j......o,vstupil do nakej sekty,všetky stare gitary a aparaty porozdaval.Ešte štastie,že sa mu po čase vratil rozum a znova začal hrat.Teraz fachči na Fender a pololubovku Gibson /občas/. Mam DVD jeho koncertu a je to SUPER. Zdravíčko
« Posledná zmena: 20. Jún , 2007, 20:18:59 od rudy » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 20. Jún , 2007, 22:04:46 »

Prihadzujem jednu staru vykopavku, kde je krasne pocut ako hra LP zapojeny priamo do ampu (ak som si dobre vsimol tak do Fendra). Zo zaciatku ten zvuk pripada skoro az ako akustika, super je pocut ako zvuk nabere grady ked Green prida volume.   

http://youtube.com/watch?v=ivS5wjwGbn8&mode=related&search=

Pozor, to je zvuk snimacov mimo fazy. Preto to zneje tak zvlastne. Vola sa to aj Peter Green mod. Ma prehodeny magnet v jednom zo snimacov a tym padom su out of phase. Mal som to na jednom LP a liezlo mi to v medzipolohe riadne na nervy. Prejavuje sa to iba v medzipolohe.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #51 kedy: 20. Jún , 2007, 22:19:49 »

dam ruku do ohna, ze hento neni ten zvuk - poznam prefazovanu medzipolohu na LP - dlhe roky som to tak mal. foter ma takto odjakziva zapnute deluxacke minihumbuckre... protifaza je tenky nosovy zvuk, na skresleni so zatiahnutymi clonami robi fakt zvlastnu farbu, ale inu, ako v ukazke...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #52 kedy: 20. Jún , 2007, 22:37:53 »

dam ruku do ohna, ze hento neni ten zvuk - poznam prefazovanu medzipolohu na LP - dlhe roky som to tak mal. foter ma takto odjakziva zapnute deluxacke minihumbuckre... protifaza je tenky nosovy zvuk, na skresleni so zatiahnutymi clonami robi fakt zvlastnu farbu, ale inu, ako v ukazke...

Podla mna to je ono. Toto vobec nie je typicky LP zvuk a uz vobec nie stareho Standarda.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #53 kedy: 20. Jún , 2007, 22:56:46 »

neviem, hadat sa nebudem, ale medzipolohu v protifaze poznam inac - je to podstatne tensi zvuk, nosoveho nadychu, nie prilis hutny v basoch. tichsi, ako samostatne polohy.
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #54 kedy: 21. Jún , 2007, 08:09:50 »

Podla mna to je ono. Toto vobec nie je typicky LP zvuk a uz vobec nie stareho Standarda.

No neviem Brano, mozno je to tak, ale este ked som vlastnil LP Standarda tak som ho skusal aj cez Fender blues junior, a pri mierne stiahnutom volume na gitare z neho liezol velmi podobny zvuk ako v tej ukazke. Zvuk bol krasne cisty ale nie neprijemne ostry ako zo strata, mal dostatok basov aj vysok a vyborne reagoval na dynamiku.
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.