Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 22:06:16
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: COURTHOUSE  (Prečítané 11141 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Wintersun
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #30 kedy: 24. September , 2007, 10:35:31 »

2 Rastis,

ja sa nehadam. Moja odpoved je to, ze ja som hudobnik, studovany, mam ocenenia z kompozicnych sutazi, Courthouse je len moj projekt, ktory je/ preziva cisto z potesenia z tohto zanru. To na co sa zameriavam nema s tymto projektom nic spolocne, nastastie. Nejdem s tym dobyt svet ani sa tak netvarim. A dalsia tvorba bude, ked budem mat znova cas a naladu. Tak to uz fakt nerieste, ked sa vam to nepaci, tak odporucam gombiky STOP a DELETE.
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #31 kedy: 24. September , 2007, 15:07:42 »

Mne sa to celkom lubilo. Len to akosi nemam, takze namiesto toho, ze tu zbytocne lamentujete, sem hodte uz konecne nejake skladby.    Žmurk
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #32 kedy: 05. Október , 2007, 18:35:07 »

Caute,
nebol som na tomto fore mesiace. Lebo som jednak opustal zamestnanie kde som furt cumel na internet a jednak ma toto forum uplne prestalo bavit. Ale pametam si ze ma to dlho strasne bavilo a bola tu kopa srandy, ale po case ma to omrzelo. Dajte vediet co tu bolo best of za posledny rok a pol a mozno sa na to pozrem. Trocha to zmenilo dizajn a funkcie. Stretol som sa so Stewom a stazoval sa mi na toto forum (co ma vobec neprekvapuje), tak ma napadlo ze sa sem pozrem a zareagujem.

-Rastis na teba si pametam ked som chodil na forum ze si furt do vsetkeho vyryval casto krat len tak naschval lebo mas asi taku vnutornu potrebu.  Uchylil si sa k hraniu v ska-skupine preto lebo je to hudba kde gitaristi hraju len druhu a stvrtu dobu a teda maju celu prvu dobu na to aby stihli vymenit akord. Bavím sa skvele

-Misko ked chces poslem ti cd EP komplet aj s obalom...  napis adresu na styx@zoznam.sk.

-Mna Courthouse bavi a je to zaujimave aj hrat a nacvicovat. Mimochodom nie je to vsetko nasamplovane - len bicie a orchester. Chcel by som to hrat aj nazivo ale zatial nema o tom zmysel uvazovat, prvorade je nahrat kvalitny a uceleny material. A problem je najst takeho bubenika.

-Courthousu sa dostala dobra recenzia na kanadskej stranke metaluniverse.net (avsak po francuzky) Hodnotenie 8 bodov z desiatich.

- Japonsky obchod v Osake s metalovou hudbou si objednal desiatky kusov nasho EP. Uz su na ceste.
   (Tak mi zacala vrtat hlavou myslienka spravit po Japonsku zopar koncertov.)

- Chystame sa aj tie veci co su uz zverejnene prehrat na novo v novom prostredi s ovela vyssou kvalitou.

Caute.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #33 kedy: 05. Október , 2007, 18:39:17 »

nazdar viktor, vitaj naspat Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #34 kedy: 06. Október , 2007, 13:38:28 »

-Rastis na teba si pametam.... ...

nepoznas ma.. co si v tej kapele inak robil takmer 2 roky ty ?  Žmurk "uchylil si sa k hraniu ... ... " to zneje ako ani neviem co... brrrrrrrrrrr  Nechajte ma vydýchať

ale lichoti mi, ze som bol po tak dlhom case menovany osobne  ha ha ha VDAKA  Som frajer Som frajer Som frajer
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #35 kedy: 12. Október , 2007, 17:45:50 »

...
« Posledná zmena: 31. August , 2008, 22:40:29 od Viktor » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #36 kedy: 12. Október , 2007, 17:58:51 »

patkos s nami uz nehra
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.