Caute,
nebol som na tomto fore mesiace. Lebo som jednak opustal zamestnanie kde som furt cumel na internet a jednak ma toto forum uplne prestalo bavit. Ale pametam si ze ma to dlho strasne bavilo a bola tu kopa srandy, ale po case ma to omrzelo. Dajte vediet co tu bolo best of za posledny rok a pol a mozno sa na to pozrem. Trocha to zmenilo dizajn a funkcie. Stretol som sa so Stewom a stazoval sa mi na toto forum (co ma vobec neprekvapuje), tak ma napadlo ze sa sem pozrem a zareagujem.
-Rastis na teba si pametam ked som chodil na forum ze si furt do vsetkeho vyryval casto krat len tak naschval lebo mas asi taku vnutornu potrebu. Uchylil si sa k hraniu v ska-skupine preto lebo je to hudba kde gitaristi hraju len druhu a stvrtu dobu a teda maju celu prvu dobu na to aby stihli vymenit akord.
-Misko ked chces poslem ti cd EP komplet aj s obalom... napis adresu na
styx@zoznam.sk.
-Mna Courthouse bavi a je to zaujimave aj hrat a nacvicovat. Mimochodom nie je to vsetko nasamplovane - len bicie a orchester. Chcel by som to hrat aj nazivo ale zatial nema o tom zmysel uvazovat, prvorade je nahrat kvalitny a uceleny material. A problem je najst takeho bubenika.
-Courthousu sa dostala dobra recenzia na kanadskej stranke metaluniverse.net (avsak po francuzky) Hodnotenie 8 bodov z desiatich.
- Japonsky obchod v Osake s metalovou hudbou si objednal desiatky kusov nasho EP. Uz su na ceste.
(Tak mi zacala vrtat hlavou myslienka spravit po Japonsku zopar koncertov.)
- Chystame sa aj tie veci co su uz zverejnene prehrat na novo v novom prostredi s ovela vyssou kvalitou.
Caute.