Nazdar, nebudem zakladat novu temu, ked ide o rovnaky koncert, len v inom meste (Prievidza), uz dlho som sa nan tesil, vlastne som kvoli nemu prisiel z Brna na vikend dom. Zazitkov z koncertu mam viac, zaciatok ma vobec neoslovil, tym myslim skupinu Alone a toho chlapika v bielej siltovke, vela kecal, a ani neviem kto to bol
... Nevravim, ze Alone hrali zle, alebo tak, len to nie je moj styl, inak to bolo kvalitne vystupenie na urovni a myslim, ze si ziskali aj publikum, zvuk tiez v pohode
, no potom prisiel Jimi, a ako som mu po koncerte slubil, tak aj pisem pozitivnu "recenziu" na ich vystupenie. Hned od zaciatku sa da povedat, ze kapela mala gule, proste to valili do nas a my sme vsetci boli len radi
, zvuk bol v poriadku, malo to stavu, zazneli hity z prveho albumu, radost mi urobilo hlavne Fly a Owce, to su pecky proste
bohuzial bolo pomenej veci z Voodoo, ale aspon sa mozeme tesit na dalsiu tour, kde ich zahraju snad viac
... Dokonca par ludi z publika sa odviazalo ( Floydak
), tak aj atmosfera bola hned lepsia. Trochu ma mrzi, ze pri solach bolo trochu slabsie pocut Jimiho, ale dalo sa to prepacit, inak som cakal, ze aj medzi pesnickami, alebo v nich da solo aj bubenik, alebo jimi... trochu frajeriny pre divaka
, nevadi, este raz vravim, ze koncert uplne po prdeli, priznam sa, ze ked som prisiel v noci domov, este som si zahral hodinku na gitare, Jimi je inspiracia
... tak sa tesim, kedy ich zase uvidim, a dufam, ze bude viac podobne dobrych koncertov