Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 18:39:38
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: NI Guitar Rig  (Prečítané 9417 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #30 kedy: 27. Február , 2005, 15:00:10 »

uplne najhorsi vysledok som s ni guitar rig dosiahol, ked som si pustil mp3ojku a ze do toho si zajamujem... vobec som sa nepocul, ten zvuk sa uplne stracal. s amplitube to bolo o moc lepsie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 06. Marec , 2005, 12:46:14 »

Moja verzia Guitar Rigu ma vcera po dlhsom case, co som si ju nevsimal oboznamila, ze by nebolo od veci si ju za prislusny poplatok zaregistrovat, lebo inak nepojde. A ani nesla... So, what's up madafakazzzz Huh!Si píš!!!
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #32 kedy: 09. Marec , 2005, 22:08:10 »

treba pouzit vhodny crack.....mne to secko facha ako ma...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #33 kedy: 10. Marec , 2005, 00:04:10 »

ja som zistil, ze mi tiez nejde. ukazovatel vybudenia vstupu beha "hore-dole", ladicka funguje, ale zvuk ziadny. moznost chyby v uzivatelovi
Zaznamenané

plichto
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 30. September , 2007, 15:48:23 »

Mam taky maly problem s guitar rigom:Pouzivam zvukovku maudio.  Hra mi to ked posuniem mix dolava(vtedy nezapinam ziaden software.. proste klasicky cisty zvuk), ale ked zapnem guitar rig, tak sa to tvari ze tam nejde nejak signal. Neviete niekto poradit?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 30. September , 2007, 16:20:35 »

nechapem. skus sa spytat jasnejsie. co mas nastavene v audio settings ?
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 30. September , 2007, 17:53:27 »

Interface: Asio
Sample rate 44100
Output device: M-audio usb (neda sa prepnut na M-Audio fast track )

Output latency --
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #37 kedy: 02. Október , 2007, 18:35:49 »

Neviete, ako je to s kompatibilitou GR s FL studiom 5? Ja som sa dostal až k spusteniu samotného pluginu, ale nedokázal som vydolovať zvuk...
Zaznamenané

RED DEBILS
plichto
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 20. Október , 2007, 11:40:03 »

tak najde sa niekto co mi pomoze? (vlastne som zistil ze to mam guitar rig 2 ale problem je ten isty)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 20. Október , 2007, 11:55:42 »

sorry a neuraz sa, ale to co popisujes vyzera s najvacsou pravdepodobnostou na zakladne neznalosti prace s PC. lebo z tych dotazov co tu mas stale nie je jasne nic, iba to, ze comusi asi nerozumies. alebo nerozumiem ja, no v kazdom pripade to po internete asi bude tazko radit.

vies si odsledovat, ako ti ide signal ? kde ma in, kde ma out ? vies si odsledovat, ake mas zvukove zariadenia v kompe a ci su spravne nainstalovane ? vies si priradit zvukove zariadenia na vstupe a vystupe ? rozumies trochu co sa mysli latenciou a preco vznika ? ked tomuto rozumies, mal by si vedet sam identifikovat akykolvek problem so zvukom.
Zaznamenané
max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #40 kedy: 20. Október , 2007, 15:30:49 »

Interface: Asio
Sample rate 44100
Output device: M-audio usb (neda sa prepnut na M-Audio fast track )

Output latency --

Output device M-Audio USB je v poriadku ak to mas M-Audio Fasttrack USB.
Vytoc potak mix doprava.
Chod do GR do menu do File >> Audio/MIDI setting

Sound card menu mas OK

Input : 1:Line 2 Fast track (pre nastrojovy vstup)

Output : 1.Analog 1/2 Fast...etc
               2. Analog 1/2 Fast ..etc

Ok a pozri ci nemas aktivne MUTE vedla loga NI vpravo hore a nastav vstupnu uroven na INPUT.

Vpravo dole mas ikonku (na liste) od M-Audio, taka cervena z bielou sipkou.
Klikni pravym tlacitkom a otvor M-Audio control panel.
Musi tam byt "connected" dolu. Nadstav latenciu.
Zavri, znoba prave tlacitko a tentokrat Sound control panel
Skontroluj ci je tam v Audio tabe M-Audio nastavene ako vstupne a vystupne zariadenie a oznac "Use only default device"

Ak budu stale problemy, odinstaluj driver, stiahni najnovsi a nainstaluj.

Daj vediet ak stale nejde.
« Posledná zmena: 20. Október , 2007, 15:37:34 od max » Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #41 kedy: 22. Október , 2007, 07:40:33 »

no páni, ja mám ešte starú verziu 1,1...takže otázka pre rastisa: Je dvojka o veľa lepšia, ako 1.1? Lebo som sa s tým doma hral, ale tie skreslenia sa mi vôbec nepáčia. Je to tenké a uvrešťané, nemôžem si pomôcť. A skúšal som nahrať aj niečo, nastavil som v mixe "What You Hear", ale kua, chytalo to spätnú väzbu...asi sa nejako zaslučkoval signál...som mal strach, že mi rozhodí PC na kusy  Bavím sa skvele Do prdele, furt riešiť nejaké softvérové problémy, to ma nebaví... ?§!.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 22. Október , 2007, 10:30:14 »

to teda neviem. ja som si kedysi zapol zopar razy GR1 a vzdy po par minutach som to vypol s tym, ze blbost jak mraky. potom som sa dostal ku GR2 a sice tiez blbost jak mraky, ale zacal som to pouzivat ako speaker simulator k lampovemu preampu. a tak som si to akosi oblubil, tie bedne fakt hraju. a uz ked som to teda zacal mat rad, zacal som sa v tom rypat, ze preco ked to ma tak dobre bedne, nema to aj dobre ampy. a tam som sa dostal k tym nastavovakom zadneho panelu a pochopli som kuzlo GR2. ziadny z tych ampov defaultne nehra. ked sa predkrmi krabickou, je to lepsie, ale stale nic moc. no ked sa posolichaju tie kolecka zozadu, je to kus lepsie a mne sa aj simulacie, kde poznam originaly v istych momentoch celkom podobaju. dolezite je aj spravne nazvucenie - 1 bedna nestaci, vzdy pouzijem 3 rovnake s roznymi poziciami mikrofonu, zneje to potom podstatne tlstejsie a autentickejsie. vyberom mikrofonu riesim farbu, korekcie na aparatoch na farbu taky vplyv nemaju. zasadne tlacim z aparatu do bedni maximum, nech sa to dobre cervena, hlasitost riesim este raz uplne na zaver vsetkeho. skratka pristupujem k tomu, akoby som zvucil realny lampac s boxom. inak je vonku GR3. no a povodna otazka ? neviem, v case GR1 som s nim vlastne nevedel robit. a len pre istotu - diBox, diBox, diBox
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 22. Október , 2007, 11:27:53 »

Rastis - mohol by si sem hodit nejake presety aj stym nastavenim v zadu,co spominas..hlavne skreslene zvuky by ma zaujimali. Potom,ked dojdem do BA,mas u mna pivo..alebo dve  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 23. Október , 2007, 21:58:07 »

Rastis - mohol by si sem hodit nejake presety aj stym nastavenim v zadu,co spominas..hlavne skreslene zvuky by ma zaujimali. Potom,ked dojdem do BA,mas u mna pivo..alebo dve  ha ha ha Na zdravie!

v susednej tem GR2. je tu v tom bordel, ale ja za to nemozem :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.