Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 03:16:09
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lacna Bedna  (Prečítané 5952 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #15 kedy: 01. Apríl , 2008, 14:29:55 »

Su nejake dalsie skusenosti odkedy bola tato tema aktualna?
Uvazujem totiz celkom seriozne, ze si ju zaobstaram. Za tu cenu kludne moze po dvoch rokoch aj skapat...

serus, ja som si tu bednu objednal a som vazne spokojny, mal som toho uz  viac - marshall, framus, nejake home made..ale tuto kustom si velmi pochvalujem, nie je na nej nijake prestizne logo, ale aparat mi hra na nej lepsie nez na ostatnych (ma presne ten charakter ktory sa mi paci) predtym bol zvuk zvacsa spodkovejsi a zastretejsi...teraz je to taka zdrava stredova strkova šťava, cize vazne super...
za tie prachy neni o com  Som metlak
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #16 kedy: 05. Apríl , 2008, 15:28:12 »

presne tu bednu kustom ma jeden chlapik u nas - "najväcsie hardrockove zviera v nasom meste" ... laci uz ma preskakane toho vela a vravel ze je spokojny s vykonom za tu cenu. ale zas od jedneho progresivistu som pocul ze to hra strasne...svoj nazor neviem povedat lebo som to este nemal moznost pocut, ale myslim si ze za 8000 neni nad cim spekulovat, ved tie repraky ked chces 4 kupit tak stoja okolo 7000.

btw, mam taku otazku, je trosku OT ale neviem kam sa opytat... vcera mi laci hovoril ze ked chcem gulatejsi zvuk, tak sa mi oplati kupit eminence do bedne nez vintage celestion. spominal nejaku krivku reprakov. co vy na to?
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #17 kedy: 05. Apríl , 2008, 15:37:40 »

Celestion Vintage 30 je oproti kusok podobnemu Eminence Governor akoby vyskovejsi. Roberto mal v bedni Eminence Legend, blizisie nespecifikovany model a to sa mi zdalo, ze hra az moc "dark", akekolvek Celestiony proti tomu zneli uskriekanejsie, ale mne to vyhovuje.

Krivkou reprakov myslel amplitudovu-frekvencnu charakteristiku. Da sa z toho vychadzat, ale najlepsie je pocut.
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #18 kedy: 05. Apríl , 2008, 15:52:02 »

Celestion Vintage 30 je oproti kusok podobnemu Eminence Governor akoby vyskovejsi. Roberto mal v bedni Eminence Legend, blizisie nespecifikovany model a to sa mi zdalo, ze hra az moc "dark", akekolvek Celestiony proti tomu zneli uskriekanejsie, ale mne to vyhovuje.

Krivkou reprakov myslel amplitudovu-frekvencnu charakteristiku. Da sa z toho vychadzat, ale najlepsie je pocut.
jj, tiez si myslim ze najlepsie pocut  :) akurat mam otvoreny cennik tych eminence, ale neviem sa rozhodnut. ale zatial aj tak nemam dost na 2 repraky  Smútim
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #19 kedy: 14. Apríl , 2008, 22:59:10 »

btw, mam taku otazku, je trosku OT ale neviem kam sa opytat... vcera mi laci hovoril ze ked chcem gulatejsi zvuk, tak sa mi oplati kupit eminence do bedne nez vintage celestion. spominal nejaku krivku reprakov. co vy na to?

krank aj randall používaju vo svojích bednách tiež repro Eminence pretože amju hutnejší zvuk an tvdšiu hudbu  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.