Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 22:57:47
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: .mpc konvertor  (Prečítané 3613 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« kedy: 28. Marec , 2008, 19:25:52 »

Podobne ako Rasto hladal nedavno FLAC konvertor tak aj ja som narazil na format .mpc, co tipujem, ze bude nejaka warezacka obdoba mp3.
Neviete nieco o tom?
Vyskusajte, ci vam to ide v nejakom prehravaci, mne to neide a do PC z ktoreho pisem, nemozem instalovat nove kodeky, nakolko niesom admin na danom compe.

subor v prilohe si premenujte na opus.mpc , pripona .mp3, je tam kvoli tomu, aby sa subor dostal na forum.

* Mahavishnu_Orchestra_-_12.Opus.mp3 (1072.72 KB - stiahnuté 192 krát.)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 28. Marec , 2008, 19:33:21 »

uz som sa s tym stretol, aj som to vyriesil, ale neviem ako. urcite som to prekonvertoval ale na standardnu mp3.

ale inak sedim pri kompe v robote, nainstalovane tu nemam nic, a winamp 2.91 mi to prehra.

respektive z audio veci tu mam nainstalovany Vegas, ale ten podporu formatom nerobi, skorej naopak. potom tu mam qucktime alternative  a real alternative, co je vlastne totez... je dost mozne, ze ak to nepodporuje winamp sam od seba, tito 2ja to vybavili pre cely komp.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 28. Marec , 2008, 19:36:25 »

uz som sa s tym stretol, aj som to vyriesil, ale neviem ako. urcite som to prekonvertoval ale na standardnu mp3.

ale inak sedim pri kompe v robote, nainstalovane tu nemam nic, a winamp 2.91 mi to prehra.

respektive z audio veci tu mam nainstalovany Vegas, ale ten podporu formatom nerobi, skorej naopak. potom tu mam qucktime alternative  a real alternative, co je vlastne totez... je dost mozne, ze ak to nepodporuje winamp sam od seba, tito 2ja to vybavili pre cely komp.
ak to winamp prehra, tak to je v pohode, ja som sa obaval, ze to treba vsetko skonvertovat
dik
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 28. Marec , 2008, 19:41:55 »

ja keby som si to stiahol v takom formate, tak by som to prekonvertoval na najvyssiu bitrate mp3. jeden nikdy nevie a mp3 je istota ako ten teply kabatik vo vetre :)
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #4 kedy: 28. Marec , 2008, 19:46:20 »

Ja mam v prehliadaci vedla kolonky na adresu taku mensiu, kde je ze search...
http://www.musepack.net/index.php?pg=pro
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 28. Marec , 2008, 20:10:51 »

Ja mam v prehliadaci vedla kolonky na adresu taku mensiu, kde je ze search...
http://www.musepack.net/index.php?pg=pro
Jasne,ze uz pred zalozenim temy som mal 10 konvertorov, islo mi vsak najma o to,ci to prehra nejaky prehravac na compe, kt. ma aktual.kodeky.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6 kedy: 28. Marec , 2008, 20:21:52 »

v takomto formate mam vacsinu 2GB zbierky od DT - najprv to samo od seba vo winampe neslo, potom som si stiahol mpc plugin pre winamp - ak sa dobre pamatam, tak je to jeden *.dll subor, ktory treba nakopirovat do winamp zlozky k pluginom (par sekundova zalezitost, co sa guglenia a kopirovania tyka)  Na zdravie!
« Posledná zmena: 28. Marec , 2008, 20:22:28 od styrioci » Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 28. Marec , 2008, 20:33:24 »

4oci, tebe sa pokusim co najskor napisat tie cvicenia, lenze akurat nie som doma, zajtra alebo v nedelu by mal kamos doniest na izbu notbuk, tak to napisem a poslem. Sorry, vtedy som to omylom vyhodil do kosa
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #8 kedy: 28. Marec , 2008, 20:56:40 »

4oci, tebe sa pokusim co najskor napisat tie cvicenia, lenze akurat nie som doma, zajtra alebo v nedelu by mal kamos doniest na izbu notbuk, tak to napisem a poslem. Sorry, vtedy som to omylom vyhodil do kosa

bola niekde rec o nejakych cviceninach?  ?§!. (v poho   Na zdravie! )
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 28. Marec , 2008, 21:36:44 »

bola niekde rec o nejakych cviceninach?  ?§!. (v poho   Na zdravie! )
Bola, treba citat medzi riadkami, a okrem toho je to moja tema- ja si ju mozem zasvinit s OTckami alebo aj odjebat do p*ce, so what?! Beeee
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #10 kedy: 29. Marec , 2008, 01:18:42 »

Tak som ti dobre odpovedal tym linkom, nie? Ale ak mas nejaku zbierku v nejakom formate, tak sa musis zaujimat predovsetkym ci je otvoreny -> vie sa ako sa to dekoduje, pripadne su na to zdrojaky a nie ze nejaka firma sa rozhodne ze uz sa jej to neoplati alebo skrachuje a ty si mozes so svojou zbierkou vies co (vytriet disk :) ).
Okrem toho cvicenia ci co mozes poslat aj mne :).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.