Dneska som prvykrat videl BUTY nazivo, predtym som ich poznal len z nahravok... teraz maju turne... kto ste ich este nevideli chodte sa mrknut fakt jeden z najlepsich koncertov ake som videl
uzasne hraju plus uzasny zmysel pre humor... Radek hral na nejakom Fendri Bassman alebo daco take, a k tomu mal hovadsky pedalboard... mal tam T-rex pedale plus smrcka stereo chorus... aj nejaky TC som videl...
edit: hrali stylom hodina playlist, podom svacina, hodina jukebox, cize zakricis pesnicku od nich ktoru chces, potom svacina a potom este hodinu jukebox... a stylovo to islo asi tak ze od reggae cez pop po punk, jazz, moravsku ludovku, polku a vsetko mozne jedno cez druhe... aj zvuk bol super... ale su to teda uplne brutalni hudobnici, som cumel...
a este zopar nepodstatnych info k vybave basak mal omlateny jazzbass plus este nejaku sedmstrunnu prazcovo-bezprazcovu basu a vedel ju fakt stylovo pouzit... Radek mal zopar strakacov s fakt tucnym zvukom a tie striedal...
a najlepsia bola bubenikova hlaska na konci koncertu ked za aplauzu vykrikoval: "nech zije slovenskoooo!!! a slovensky futbal, slovensky hokej, slovenske baby, slovenske pivo a slovensky futbal a slovensky hokej" :D
pre mna zazitok na cely zivot...