Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 20:33:18
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Carlos Santana na Slovensku  (Prečítané 24382 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #90 kedy: 26. Jún , 2008, 21:16:57 »

:D:D:D:D kto tam bol a najviac zmokol a nič nevidel??

jj pište, chceme vedieť všetko....  ha ha ha  Na zdravie!
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
Dugo
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 26. Jún , 2008, 23:27:20 »

No tak teda, koncert ako sa patri. Sedenie sme mali oproti podiu, lenze sme sa s ocom rozhodli ze pojdeme dolu nech ho lepsie vidime, aj tak to tam nebolo moc zaplnene. Cakame cakame a zrazu taka jeba z oblakov ze sme sa vsetci rozutekali k tomu krytemu priechodu na stadione. Hlava na hlave sme cakali dokal skonci burka jaku som uz dlho nezazil. Lenze tam nastala naka panika a seci sa tam chceli skryt tak nas potom SBS komando vyhnalo do toho burkoveho pekla. Zmokol som na kost jako obycajny vyjebany koko*t bezdacky na hlavnej stanici. Schovali sme sa v poluse a odtial ma foter hodil k autu mojmu. Idem si 30-tkou po meste jako kazdy a pred vyjazdom na pristavny most uz bolo hotove more, po pas vody do pici. Moj skurveny golf samozrejme vodu miluje a aj ked som isiel na jednotke jako blondynka tak mi to skapalo, zastavilo a ostal som v uplnej pici na pristavnom moste. 2 hodiny jak dement som cakal na odtahovku. Do pici. Carlos milujem ta.  Cmuk chlapci

2500 korun za super koncert, 1400 za odtahovku, pocit zo skveleho vecera - na nezaplatenie  Bavím sa skvele

ale ked ma odtahoval tak okolo nas presli dve brutalne velke luxury limuziny kere som videl pred stadionom. cize pan Santana bol odomna asi 2 metre. urcite sa ujebaval.  Zdravíčko
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #92 kedy: 27. Jún , 2008, 06:10:45 »

dugo: nezavidim :) takze koncert nebol, chysta sa nejaka nahrada? ci?
Zaznamenané
focus
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #93 kedy: 27. Jún , 2008, 07:17:29 »

Áno, náhrada je ako už asi všetci vedia v nedeľu o 20.00, takže druhý pokus. A slubuje, že začne presne o 20.00, tak som zvedavý, neviem čo včera ľudia, ktorí prišli už o 18.00 a nakoniec po 4 hodinách išli domov. Ja som prišiel na štadión 20.05, a starý pánko plánoval začať až o deviatej. Bol som ten šťastlivec, ktorému sa podarilo schovať vo východe, tak som bol v podstate suchý. O 21.45 oznámili zrušenie koncertu. Impozantné pódium po dĺžke štadióna, videl som SANTANOVE PRS, vzadu ešte 4 gitary, technik 3 krát brnkol, a keď vyšli osvetlovači na rampu tak prišla búrka. To je všetko, dúfam že dnes na SLAYER na Topfeste nás búrka ušetrí a  samozrejme aj v nedelu.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #94 kedy: 27. Jún , 2008, 07:56:16 »

Kto oznamil zrusenie koncertu? vraj nikto nic nepovedal, len ako ludia videli ze balia aparaturu, tak odisli.
btw, aj na dnes vecer hlasili burky.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
focus
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #95 kedy: 27. Jún , 2008, 08:19:24 »

Ochrankári, prišili s vysielačkou a povedali, ludia v pršiplášťoch a s dáždnikmi, pomaly odchádzajte a uvolňujte východ, koncert je zrušený, elektrické napájanie vypojené, musíme vypratať štadión.
« Posledná zmena: 27. Jún , 2008, 08:20:51 od focus » Zaznamenané
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #96 kedy: 27. Jún , 2008, 09:12:43 »

sakra tak to poteší...
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #97 kedy: 27. Jún , 2008, 17:12:14 »

koncert parada..vadilo mi ze v praovm kanali zanikala jeho gitara a v lavom to bolo moc nahlas..a pozabudol zvukar na basu...nalada ako ma byt... Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele...a teraz vazne...strasne mraky...dazd jak hovado...najviac mi lepilo ked som bol v takom podchode ze mi niekto jebne ze tam postavam..nastastie nic sa nestalo Na zdravie!
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #98 kedy: 27. Jún , 2008, 18:47:06 »

to bol taky dážĎ vtedy že ani dáždnik mi nepomohol, nič neznamenal, najlepšie ked som išiel cez ten štadion prazdny asi po pol hodine, po kolena vody.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #99 kedy: 27. Jún , 2008, 18:49:21 »

to bol taky dážĎ vtedy že ani dáždnik mi nepomohol, nič neznamenal, najlepšie ked som išiel cez ten štadion prazdny asi po pol hodine, po kolena vody.
ale mne lepilo jak svina ked chodili okolo ty mokry ludia ze ty koko*t co nejdes von Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #100 kedy: 29. Jún , 2008, 12:58:48 »

tak rozmyslam

niekto dva listky na dnes?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Gwynnbleid
pravidelný návštevník
Príspevkov: 158

« Odpoveď #101 kedy: 30. Jún , 2008, 08:25:09 »

tak mne to vyslo uplne perfektne :)  listok som si kupil az v sobotu, takze som sa vyhol zmoknutiu. pocasie bolo v nedelu fakt perfektne,  aj dobre miesto hned za VIP zonou som mal..  zacal hrat kusok po osmej, koncilo sa to skoro o pol jedenastej.  podla mna uzasny koncert :)  hral  dost zname veci ako jingo, maria maria, smooth, black magic woman....   dost sa mi lubili aj bubenicke sola(kazdy z 3 bubenikov asi 5-15 minut solo, som sa v tom uplne stratil) fakt perfektny koncert podla mna a nalada bolo super :)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #102 kedy: 30. Jún , 2008, 09:18:22 »

ja som mal flek niekde hore ale zbehli sme pod podiom...aj som si zatrsal Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #103 kedy: 30. Jún , 2008, 16:13:54 »

bolo to viacmenej energicke vystupenie. Ludia sa bavili, tancovali, to sa mi páčilo. Playlist vyzeral asi tak že vždy dal nejaku nudnu pomalu a potom vyvalil nejaku znamu pecku. Santanu moc nemusim, ale veru bolo mi do tanca. Hudobnici ťažké profi všetci, spomeniem napr dosť uznavaneho bubenika Dennis Chambers.

Tie pesničky vymyslel sam santana ? Konkretne tie melodie, myslim to všetko okolo jeho gitary aj s aranžma.
Lebo ak to všetko maju na svedomi tí ostatní hudobníci a on si do toho len improvizuje tak to je snad najprecenejší hudobnik na planete. Ale ak vymyslel celu tu hudbu tak potom je to fakt uznavany umelec.
Zaznamenané

focus
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #104 kedy: 30. Jún , 2008, 20:44:13 »

Výborný koncert, vysoká profesionalita ale to sa dalo čakať, a tu je nejaká recenzia aj s videom, ktorá to v podstate všetko vystihuje.
http://koktail.pravda.sk/santana-bratislave-nezostal-nic-dlzny-dhe-/sk_khudba.asp?c=A080630_010008_sk_khudba_p31
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.