mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 20. Júl , 2008, 20:12:05 » |
|
predator, ty na mna posobis ako firemny hrac Behringeru. sorry, ale z Tvojich prispevkov to srsi. uz hned z toho prveho, co si sem poslal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
martin1
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 20. Júl , 2008, 20:36:13 » |
|
Neznášam slovo Behringer.Minule som bol na OLIMPIK a celé PA-cko bolo na koncakoch Behringer.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 20. Júl , 2008, 20:39:39 » |
|
Neznášam slovo Behringer.Minule som bol na OLIMPIK a celé PA-cko bolo na koncakoch Behringer. Aj napriek tomu, ze setrili na PA, tak Olympicu nevyplatili ziadne honorare za tie koncerty v SR a je z toho pekna hanba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 20. Júl , 2008, 20:48:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 20. Júl , 2008, 20:49:10 » |
|
na tomto fore som sa za posledny tyzden dozvedel ze ESP je napicu, Behringer je napicu, Malmsteen nevie hrat, Griglak si nevie naladit gitaru som rad ze na slovensku je tolko mudrych ludi nebojim sa o jeho buducnost a niekedy to vravis ty, ako prvy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 20. Júl , 2008, 20:50:25 » |
|
a niekedy to vravis ty, ako prvy este som zabudol na poucku ze ked jebnes o zem hociaku elektronku sa rozbije.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 20. Júl , 2008, 20:50:59 » |
|
este som zabudol na poucku ze ked jebnes o zem hociaku elektronku sa rozbije.
to bola dobra poucka. vymyslel som ju sam a mala trosku iny podtext
|
|
« Posledná zmena: 20. Júl , 2008, 20:51:24 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 20. Júl , 2008, 20:52:14 » |
|
predator, ty na mna posobis ako firemny hrac Behringeru. sorry, ale z Tvojich prispevkov to srsi. uz hned z toho prveho, co si sem poslal Ubezpečujem všetkých, že mne Behringer nič neplatí. Ale zasa nebudem podporovať pľuvanie na veci len kvôli značke. Väčšina negatívnych postojov k tomu výrobcovi pochádza z jeho prvých produktov a odvtedy je to módou istej časti muzikantov a zvukárov, nadávať na túto značku. Tak sa to vžilo a veľa ľudí si neuvedomuje, že ak chce Behringer predávať aj naďalej, a keď jeho veci sa začínajú objavovať aj u profi užívateľov, s tou kvalitou sa nutne muselo niečo poriešiť a aj sa poriešilo. Dnes nie je rok 1999 a Behringer je kvalitou a prevedením svojich výrobkov kdesi úplne inde ako v časoch, keď vznikal. Týmto netvrdím, že všetky veci má super. Sú menej podarené aj viac podarené výrobky, často existujú vedľa seba v jednej rade, viď napr. gitarové bedne, slušný model s Jensenmi vs. cenovo podobný podpriemerne hrajúci model z tej istej rady osadený mizernými reprákmi Shark. Ale tvrdiť, že majú všetko len zlé alebo ešte horšie, to je zaujatosť. Buďme spravodliví ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 20. Júl , 2008, 21:02:16 » |
|
.... Ale tvrdiť, že majú všetko len zlé alebo ešte horšie, to je zaujatosť. Buďme spravodliví ... A tvrdi to tu niekto? Zas tiez netreba pestovat opacny extrem, ze ak chce clovek nieco lacnejsie, tak Berhinger je jedina cesta...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 20. Júl , 2008, 21:03:28 » |
|
Však jasné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 20. Júl , 2008, 21:19:08 » |
|
vies predator lenze pri tom ako ich obhajujes sa sam stavias na stranu prave toho druheho extremu, aspon na mna to tak casto posobi
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 20. Júl , 2008, 21:20:37 » |
|
vies predator lenze pri tom ako ich obhajujes sa sam stavias na stranu prave toho druheho extremu, aspon na mna to tak casto posobi pripajam sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
komar99
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 20. Júl , 2008, 22:11:12 » |
|
dakujem za odpovede, tato tema splnila ucel, idem do toho, este raz diki.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|