Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 20:42:18
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 6.11. Lee Ritenour + Hiromi PKO  (Prečítané 3000 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« kedy: 03. November , 2008, 17:01:03 »

Tento majster gitarovej hry 6.11 vystupí spolu aj vdaka majstrovi Valihorovi v PKO.Mimo ine aj Hiromi-Uznávaná klaviristka.Zárukou kvality je  M.Valihora.Pán Ritenour mi nič nehovorilo nakolko to už roky nesledujem ale zopár ukážok som si našiel a iste tam budem. Tieto mena sú zarukou kvalitnej muziky.
« Posledná zmena: 03. November , 2008, 17:02:13 od Radomír » Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #1 kedy: 03. November , 2008, 17:34:54 »

Našiel som vo vyhladavači o nom už par nazorov.Tak sa ospravedlnujem že som dôkladnejšie nehladal aj ked som tému -gitaristi prešiel celu.Názory dost rozporuplné ale už len Valihora mi stojí za učast na tom podujatí.A pána LEE si ohodnotím na živo sám nakolko jeden s našich majstrov sa vyjadril že nieje dost JEDINEČNY a toho majstra uznávam tak uvidíme.Dnes ste inak ukecaní.Jáááááj pondelok  Na zdravie!
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #2 kedy: 03. November , 2008, 17:52:02 »

Do ktorejkolvek temy som načriel tak nijaká odozva a mám dojem že všetci odomna bočia ako by som mal lepru.Radšej vypadnem.
Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #3 kedy: 03. November , 2008, 17:58:56 »

Mne sa tak zda, ako ta uz dlhsie citam, ze si trosicku paranoidny. Klidek chlape.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #4 kedy: 03. November , 2008, 18:08:15 »

Sorry za otravovanie, ale tema o Ritenourovi tu uz je. Sam som ju zalozil. Vynikajuci gitarista Na zdravie!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #5 kedy: 03. November , 2008, 18:55:57 »

Dal som túto tému medzi koncerty.

Samozrejme si tento koncertík nenechám ujsť. Žmurk
Zaznamenané

urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #6 kedy: 03. November , 2008, 19:16:42 »

okrem ineho tam bude hrat aj projekt Misa Bugalu. Popiskujem si
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #7 kedy: 03. November , 2008, 19:49:25 »

Piťu? dajú sa kúpiť lístky aj cez net?

Hej, kupoval som cez ticketportal. Už stoja 800. Ale neviem, dokedy budú.
Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #8 kedy: 07. November , 2008, 14:32:50 »

Tak ako sa vam pacilo?

Mna Bugala s bandom nezaujal, takyto typ onanistickeho jazzu sa mi vobec nepaci. Uz som pozerala na hodinky, kedy skoncia. Ale Hiromi & band. Tak to uz hej. Podla mna boli absolutne uzasni. Vsetci sa nadherne doplnali, krasne melodie a Hiromi je velmi zlata. A Lee, to bolo nieco pod Hiromi, ale daleko od Bugalu. Tiez to slusne slapalo, ale nazvucene dost zle. Proste Hiromi je vitazka pre mna a jej vystupenie si budem pamatat este hoodne dlho.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #9 kedy: 07. November , 2008, 15:02:38 »

Aj mne sa najviac pacila Hiromi s kapelkou. Bugala nakladal riadne veci na takej pololubovke ale moc som tomu nerozumel. Povodne som myslel ze bude hrat skor nejaky fusion na strate a obcas zapne aj skreslenie ale nekonalo sa, neva aj tak je to nakladac. Ritenour bol presne taky ako som cakal (cize super) len ked tam vyliezla ta spevacka, tak to slo do takeho popiku a to uz som nemusel.
« Posledná zmena: 07. November , 2008, 15:03:28 od much » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #10 kedy: 07. November , 2008, 18:37:47 »

Najhorsi bol jednoznacne Ritenour (i ked sa mi pacil jeho zvuk). Vyborni hudobnici hrajuci funky sracky. Jedina trochu zaujimava vec, co tam odznela, bola ta zalezitost, co vraj napisal, ked mal 12, co hral na tej elektrickej spanielke. Valihora inak uplne zjavne k tej kapele vobec nepatri, neboli poriadne zohrati.

Dalsi Bugala. No presne ako napisala Zuzka. Jazzova onania. Ziadny nosny motiv, koncepcia len taka, aby sa nepovedalo a onanovat onanovat onanovat. A hlavne lajsnut si onaniu na koncerte pred Hiromi je fakt uplny exces. To mali radsej skusit uplny minimalizmus, takto to totiz vyzeralo uplne smiesne. I ked pocuvatelne to bolo uplne v poriadku aj zvukovo aj hrou. Keby tam boli stoli so svieckami, kapela este o trosku tichsie a podavala by sa dobra kava, povedal by som mozno, ze to bol vyborny podnik, kde hrala vyborna kapela  Bavím sa skvele

No a Hiromi, to mi vzalo slova. Neskutocne, neuveritelne popici. Osobne by som sa asi posral, keby este vybocili z toho typickeho jazzoveho soundu a zacali nakladat totalne tvrdariny, pretoze zostavu aj aparaturu tam na to mali, nechapem, naco sa obmedzuju na jazzovy prejav, ked koncepcne to tiahne uz k progrocku a technicky uhraju uplne cokolvek na svete. Teda nic proti jazzu, len mam pocit, ze tej stvorke je akakolvek zanrova skatulka primala uz v jednej skladbe.
Inak v kapele mam pocit, ze ten John Shannon dlho nevydrzi, lebo je tam uplne zbytocny. Tie vibrata a vytiahnute tony, co tam predvadzal, to radsej ani nemusel, typicky jazzovo nezvyknuty, Wylde by ho musel nakopat. Inak teda dobre, ze bol potichu a hral skor beglajty a naucene veci, lebo tie sola skladbam nic nedal. Valihora daval co musel, presny ako vzdy, Tony Grey famozny basak, technika, ton, skvele. No ale este raz ta Hiromi... neskutocne. Mam pocit, ze to co predviedla na jazzovych dnoch bol len taky nacvik na toto, alebo ja neviem. Tolko tonov za tak kratky cas som tusim este nepocul ani u najshredderovatejsieho shreddera. No tu mal kazdy svoje miesto a este to bolo hrane aj s citom. Mohol by som sa rozplyvat este asi tak hodinu nad tym aka je uzasna, ale idem sa radsej osprchovat  ha ha ha
« Posledná zmena: 07. November , 2008, 18:39:11 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.