Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 22:09:45
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Depeche Mode 22.6.2009 Tour of the Universe  (Prečítané 3973 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15 kedy: 23. Jún , 2009, 08:21:42 »

ja som odisiel v polke koncertu, nejak ma to nudilo, odist ma ale prinutil ten dazd, zmokol som jak pes

uvodna cast bola zlozena vo vacsine z novych pesniciek, gore sa klasicky musel ukazat ze aj on vie spievat, takze to bola celkom depresia  ha ha ha potom sa to ku koncu prvej casti rozbehlo s hitmi a potom to uz bolo fajn. co som si vsimol, tak pomerne dost ludi odislo po prvej casti a nepockali na pridavky. v tom dazdi sa ani nedivim. ja som bol celkom prekvapeny ako skoro kapela zacala hrat, na stadion som prisiel so sestrou az niekde pocas druhej.
Zaznamenané

o-yep sro
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #16 kedy: 23. Jún , 2009, 12:06:51 »

Dokazali ze este stale su vazne kralovska kapela, total profi vykon a stare hity funguju stale rovnako, su to vazne dokonale hity.
Pesnicka Home aj v jednoduchom aranzi len s klavirom je totalna sila.

Aj ked pani umelci nam uz hodne zostarli, tak koncerty maju vyborne (skoda len tych podla mna poslabsich poslednych albumov). Na Martinovi vidno tie prechlastane roky, je to uz stary vraskavy dedo a je Dave krasne stihli z heroinu.

Tiez som zial odchadzal pocas pridavkov aby som sa vyhol tlacenici, len mi bolo luto ze som si tym padom neuzil zaverecne tri songy Smútim.
Zaznamenané
MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #17 kedy: 23. Jún , 2009, 17:49:30 »

Tiez som zial odchadzal pocas pridavkov aby som sa vyhol tlacenici, len mi bolo luto ze som si tym padom neuzil zaverecne tri songy Smútim.

To je skoda, druha polovica fakt gradovala a zaver bol najlepsi - teda az do Waiting For The Night, to ma nejak moc nebralo.
Jednoznacne ocenujem zvuk, teda minimalne odtial kde som stal (sektor FOS). Fakt plny, hutny, ale uplne cisty. Minule som mal na sedenie, na tribune uplne vzadu, a bol som sklamany ake to bolo cele tiche. Aj preto som si teraz kupil listky pod podium. Pacilo sa mi ako slapal bubenik, davalo to tomu celemu taky rockovy nadych typu Songs Of Faith And Devotion Live a to je poloha v ktorej mam DM najradsej :)
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #18 kedy: 23. Jún , 2009, 18:18:27 »

inak nebolo to tam nejake strasne hlasne? ako viem, ze ked je dobre spraveny zvuk, tak to ako hlasne clovek subjektivne nevnima.. ale koncert som pocul ako som vysiel zo skusobne v ruzinove a rovnako aj v centre pri tunely..
Zaznamenané

Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 23. Jún , 2009, 18:56:11 »

ja som bol na koncerte mozem povedat ze bol uplne perfektny, dobry playlist ( to Personal jesus bolo sakra dobre),skoda toho dazda ale mne az tak nevadil ,by som tam zostal aj kebyze kamene padaju, v akom ste boli sektore?? ja v C3
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #20 kedy: 23. Jún , 2009, 19:34:12 »

ja som skoncil v klasickom priestore na statie, fajn koncert akurat dazd ma nasral.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #21 kedy: 23. Jún , 2009, 22:02:07 »

inak nebolo to tam nejake strasne hlasne? ako viem, ze ked je dobre spraveny zvuk, tak to ako hlasne clovek subjektivne nevnima.. ale koncert som pocul ako som vysiel zo skusobne v ruzinove a rovnako aj v centre pri tunely..

Som cital daco, ze koli vetru co fukal smerom odtial to bolo pocut v celom meste :) Celkom haluz :) Bol som par desiatok metrov od podia a hlasitost bola akurat.
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #22 kedy: 23. Jún , 2009, 22:37:08 »

ruzinov a vsetko na ten smer to preto poculi tak hlasnejsie lebo tentokrat bolo podium natocene smerom tam, minule to bolo naopak, smerom na nove mesto, televiznu vezu
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.