Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 22:19:08
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 7.7.2009 - Vader, Dysentery - Randal, BA  (Prečítané 1258 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« kedy: 07. Júl , 2009, 10:39:08 »

7.7.2009 (utorok 21:00)

Vader, Dysentery    

Randal club, 11/13 euro

Myslim, ze Vader netreba predstavovat...v sucasnej zostave hra pokial viem aj gitarista z Decapitated.  Zdravíčko

Vader - Wings ()
« Posledná zmena: 07. Júl , 2009, 11:18:30 od MageZ » Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #1 kedy: 07. Júl , 2009, 21:35:53 »

Prečo práve Wings???  Žmurk Čo tak Black To The Blind??
Alebo Carnal ??  Na zdravie! (volakedy som ju aj hrával s nemenovaným, neznámim bubeníkom Beeee) Vader bola u mňa kapela čo to všetko začala, no možno aj skončila. Česť Docentovi, pre mňa nezabudnuteľný bubeník. Nech mu je zem ľahká. No ja som mal možnosť vidieť Vader už bez neho Smútim. Dokonca to bolo pre mňa obdobie kedy som Vader, celkovo dával bokom. Preto, že som myslel, že je po kapele. Potom prišiel The Beast a skoro som sa posral  Bavím sa skvele
Milujem tento album...Daray nahradil Docenta tak ako sa patrí a nenechal sa zahanbiť. Dokonca sa mi páčili veci viac ako s Docentom. Tomu sa pridal Novy a koniec.. Pre mňa namakaný album a aj posledný. Potom Vader mal už len samé odvary. A ako dlhodobý fanúšik som nerozchodil odchod Noveho, Daraya a hlavne môjho miláčika Mausera  Na zdravie!.. Ale táto kapela stala pri zrode Death metalu a patrí určite tomu najlepšiemu čo kedy bolo od severských susedov... Preto ak niekto chce vidieť kvalitný death metal  Si píš!!! nie je o čom.. Možno by som si ich pozrel. Peter tam je stále, aj keď sám...
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 07. Júl , 2009, 21:39:45 »

Dark Transmission..Vader bola bombová kapela  Zdravíčko

Choices:   Som metlak Som metlak

škoda, že len bola Smútim
« Posledná zmena: 07. Júl , 2009, 21:42:52 od damned13 » Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #3 kedy: 07. Júl , 2009, 23:54:35 »

No musim potvrdit vyssie napisane slova, nejake 2 roky dozadu som ich videl na Brutal Assaulte este s Darayom, Mauserom a Nowym a bol to zazitok do konca zivota (v tej zostave tusim hralie este davnejsie predtym v NR, to bol tiez famozny koncert) - mrazenie v chrbte, dokonaly vykon, vsetko strojo presne, neuveritelan charizma, zvuk lepsi ako z CD.

A dnes? (teda vcera :) )

Normalna old school deathova kapela s charizmatickym pjotrom a rychlym bubenikom, ktory hra zbytocne rychlo a tym skladbam to skodi, navyse vobec nema ten roboticky strojovy feeling, co mal Daray. Sklamanim bol pre mna hlavne Vogg z Decapitated, vidiet, ze Decapitated bol jeho zivot a Vader je teraz jeho obziva. Inak profesionalny vykon, vidiet ze to je stale kapela na inom levely, ako mnohe standardne "klubovky", ale bohuzial o niekolko nizsie, ako zostava z pred par rokov.  No skoda, ale aj tak fajn akcia. :)
« Posledná zmena: 07. Júl , 2009, 23:55:52 od MageZ » Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 08. Júl , 2009, 06:54:36 »

No myslel som koncert v Nitre, aj keď tam boli tuším 2 krát?? Ja som bol  na tom pred, teda prvom. Neviem koľko koncertov mali v Nitre, Tesne pred tým ako sa oznámilo, že Docent má zdravotné problémy. No a následne som sa po dákom čase dozvedel, že je po ňom. Dosť smutná správa  Je mi do plaču R.I.P. Tak som si vychutnal príchod Novyho z Behemoth a záskok  Daraya. A to som vôbec netušil, že bude officialnym členom Vader. Bol som prekvapený, keď som na koncerte videl miesto Docenta, Daraya. Pošuškávalo sa , že dáky záskok z black metalovej formácie.. (neviem kde hrával pred Vaderom) No a hlavne aj jeho výkonom. Potom prišiel The Beast a zistil som , že spolu s Novym je nový člen  Bavím sa skvele Sadol tak ako uliaty a Vader zoskladali silný a dobrý material.Aspoň podľa mňa.

PS: Čo je s Behemothom?? Bavím sa skvele Vydávajú albumy ale od Demigotu, ich vôbec nesledujem. Že by preto, že tam, Novy už nehrá a prešiel do Vaderu??  Bavím sa skvele

Inak ak by niekomu bolo smutno za klasickou formáciu Vader, tak odporúčam už asi nefungujúcu formáciu Dies Irae. Hral tam takmer celý Vader. Mauser, Novy ( hrá aj spieva  Bavím sa skvele) a Docent  Zdravíčko Ale aj tak by som odporučil viac snáď fungujúcu kapelu Devilyn.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 08. Júl , 2009, 15:09:40 »

Dysentery - v pohode, po par songoch sa to vcelku dalo pocuvat a bolo vidno ze makaju. Basak nemal chybu a gitarista mal obcas technicky vsuvku v style sikth (hlavne ich nove napady boli v poradecku)
Vader - otras, prepadak, nuda, hrali dokopy 30 minut (nastastie pre mna) jedine pozitivum vidim bubenika a spevak ma drsny hruby hlas inak nic.. Som myslel ze sa unudim k smrti a z gitaroveho soundu a aj sol mi bolo na tyku.. kazde solo zacinalo prirodzenym flazoletom na Gcku 4ta poloha a vypakovanim snad az po analny otvor, hned za tym zbesily random beh v style postihnuty gitarista z youtube co hra pol roka a hned za tym rovnaky flazolet s prepakovanim.. pre mna obrovske sklamanie a vyhodene prachy (13 eur dpc).. jedine co to zachranilo bola vtipna polstina.. inak neviem.. no.. pocuva to vobec este niekto?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 08. Júl , 2009, 15:12:39 »

Dysentery - v pohode, po par songoch sa to vcelku dalo pocuvat a bolo vidno ze makaju. Basak nemal chybu a gitarista mal obcas technicky vsuvku v style sikth (hlavne ich nove napady boli v poradecku)
Vader - otras, prepadak, nuda, hrali dokopy 30 minut (nastastie pre mna) jedine pozitivum vidim bubenika a spevak ma drsny hruby hlas inak nic.. Som myslel ze sa unudim k smrti a z gitaroveho soundu a aj sol mi bolo na tyku.. kazde solo zacinalo prirodzenym flazoletom na Gcku 4ta poloha a vypakovanim snad az po analny otvor, hned za tym zbesily random beh v style postihnuty gitarista z youtube co hra pol roka a hned za tym rovnaky flazolet s prepakovanim.. pre mna obrovske sklamanie a vyhodene prachy (13 eur dpc).. jedine co to zachranilo bola vtipna polstina.. inak neviem.. no.. pocuva to vobec este niekto?  Bavím sa skvele

Ja už nie  Bavím sa skvele mam schizu..píšem si aj na icq o tom s tebou aj tu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.