Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
05. December , 2024, 03:15:05
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poradte daky distortion...  (Prečítané 12137 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #60 kedy: 27. Február , 2009, 11:39:04 »

Treba si kupovať dobré veci,tie sa väčšinou kamarátia .No a potom si na ne zvyknúť a objavovať ich čaro Na zdravie!
Ja som dávno riešil čosi také,tak mi kamoš popožičiaval všetky dist od Boss a nič.Potom som od Joeho kúpil za smiešnu cenu Jackhammer a to  nemalo chybu.
malo ,že ja som ho potom nemal a musel som si kupit novy a ten mam Na zdravie!
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #61 kedy: 27. Február , 2009, 11:40:55 »

Však Ty máš radšej nové ako staré,tak som Ti vlastne urobil službu..Mám u Teba pivo za to Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #62 kedy: 27. Február , 2009, 11:55:22 »

Treba si kupovať dobré veci,tie sa väčšinou kamarátia .No a potom si na ne zvyknúť a objavovať ich čaro Na zdravie!
Ja som dávno riešil čosi také,tak mi kamoš popožičiaval všetky dist od Boss a nič.Potom som od Joeho kúpil za smiešnu cenu Jackhammer a to  nemalo chybu.
Jedna vec je, že sa spolu kamarátia, a druhá, že zvuk, čo z toho kamarátstva vzíde, môže byť síce OK, ale nie je to furt to, čo človek chcel docieliť.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #63 kedy: 27. Február , 2009, 12:07:14 »

Jedna vec je, že sa spolu kamarátia, a druhá, že zvuk, čo z toho kamarátstva vzíde, môže byť síce OK, ale nie je to furt to, čo človek chcel docieliť.
ale michal to nieje nikdy Bavím sa skvele už si stretol muzikanta ktory by bol spokojny a to neriešil??myslim aktívneho nie bačkoru domacu Bavím sa skvele Bavím sa skvele
aj ked nekupuje ale aspon rozmyšla čo by dojebal ,ked to už hra dobre Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 27. Február , 2009, 12:17:25 »

ale michal to nieje nikdy Bavím sa skvele už si stretol muzikanta ktory by bol spokojny a to neriešil??myslim aktívneho nie bačkoru domacu Bavím sa skvele Bavím sa skvele
aj ked nekupuje ale aspon rozmyšla čo by dojebal ,ked to už hra dobre Bavím sa skvele
Ale však ty, nie ? Máš to poriešené, marshall, gitara a šnúra, kedy tedy dajaké prikrmovátko a hotovo  :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #65 kedy: 27. Február , 2009, 16:30:29 »

Ale však ty, nie ? Máš to poriešené, marshall, gitara a šnúra, kedy tedy dajaké prikrmovátko a hotovo  :)
presne Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ja mam favoritov AVTčka lebo mi stačia Bavím sa skvele
Zaznamenané

tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #66 kedy: 27. Február , 2009, 16:52:53 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele - tak asi...
Zaznamenané
br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #67 kedy: 03. Marec , 2009, 22:38:28 »

takze kupil som md2....celkom v poho som spokojny:D
Zaznamenané
fullmoon
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #68 kedy: 11. Jún , 2009, 09:08:34 »

Moje slová veľa vymyšľania kupovania a predávania efektov krabičiek snímačov a gitár a málo hrania.
A na konci aj tak bude ta lampa. Viem je to drahšia alternatíva ale dá sa nemiesto kupovania somarín radšej pomaličky šporiť a cvičiť na tom čo je a pomaličky kúpiť nejaký preamp potom nejaký koncák potom nejakú 2x12 bedňu a pomaličky si to vylepšiť skôr odporúčam takúto cestu.  Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!!

moja rec, golema uz mam.. casom kupim este hlavu od gerhata (nech je to kompatibilne)a nejaku 2*12. vsetko zalezi na finaciach.
Zaznamenané

Schecter C-7 Diamond, Schecter PT deluxe, Golem preamp,Marshall MA50H, Marshall MC212, Marshall JH-1.
Filko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 271

« Odpoveď #69 kedy: 30. Jún , 2009, 20:15:20 »

ten nie ale mam doma boss mt-2 metal zone ... ak chceš na metal je tvoj lebo mam lampač už mi ho netreba .... samozrejme ma vyborne skreslenie
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #70 kedy: 05. Júl , 2009, 22:49:29 »

zdravim zhanam daky distortion...chcem to k orange chrush 15r tak na doma...co sa oplati tak zvukovo?rozmyslal som nad boss md2 ale neviem... Pomoooc!

... :-) ...
Zaznamenané
duro
stály hosť
Príspevkov: 1011

Tone is in Fingers!

« Odpoveď #71 kedy: 14. Október , 2009, 15:46:17 »

mám už konečne maxon sd-9   sonic distortion      / mal som  vela krabičiek/     ale toto je    bomba    doporučujem   každému Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!!
« Posledná zmena: 14. Október , 2009, 16:26:43 od duro » Zaznamenané

TONE IS IN FINGERS Si píš!!!
Fender stratocaster,OLP Luke model  EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 22 otázok.