Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 17:10:44
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: metalocalypse - animovaný serial (každý diel cca 10 minút)  (Prečítané 2468 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« kedy: 20. Október , 2009, 13:50:14 »

CSFD: 84 %
http://www.csfd.cz/film/227879-metalocalypse/

link na tento serial (každy diel cca 10 minút) (titulky)
http://serialy.fotelka.com/serial/metalocalypse
(ide to z bezplatneho serveru, takže žiadne megavideo s obmedzeným limitom)

Metalocalypse je americká animovaná groteska, kde hlavní roli hraje deathmetalová superskupina Dethklok, která je největší kulturní velmocí na světě, předběhla Belgii a stala se 12. nejsilnější ekonomikou na světě. Když skupina ohlásila, že vydání nového alba se opozdí, fanoušci začali páchat masové sebevraždy. Seriál je plný černého humoru, nadsázky a hlavně metalu.

Je to serial čo si robí srandu z metalu a vecí okolo toho...niekedy tam padajú aj nadávky...taktiež je tu aj veľa gitarových riftov (takmer každy diel prináša nový song), proste ide o čierny a niekedy až morbídny humor ako bol napr. v south parku...podla mňa je to lepšie sledovať postupne od začiatku, pretože potom lepšie zistite o čo sú niektoré scény....slabšie diely sa nájdu, ale celkovo je to kvalitný čierny humor...

link na obrazok 
http://naturesgraffiti.com/wp-content/uploads/2006/12/metalocalpyse.jpg
na obráku je skupina Dethklok z tohto serialu + skutoční muzikanti na ktorých sa podobajú
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #1 kedy: 21. Október , 2009, 06:28:19 »

Je to popičofka/namotávka uz som na 10tej časti   Na zdravie! .
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #2 kedy: 22. Október , 2009, 11:11:25 »

najlepšeee Bavím sa skvele
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 23. Október , 2009, 16:26:14 »

Ak Vás bavila prvá séria, tak dá sa zohnať aj druhá. Titulky k nej potom nájdete na www.titulky.com
Všetky sedeli až na jeden diel keď som si to stiahol ja...

Tretia séria sa ma tiež natáčať ale neviem kedy presnejšie a tak... Som frajer Okrem toho sú aj iné videá čo su dačo ako bokovka popri epizodach /napr. lekcie ako sa hrá pesnička o káve - jej melodická časť, rozhovor s kapelou a tak)

druhá séria bola tiež dosť brutálna (zaujimavý posledný diel) ale tu 2. sériu pravdepodobne nenájdete z bezplatného serveru kde si to môžte pustiť ako video priamo cez prehliadač netu...
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 28. Október , 2009, 13:59:07 »

:)
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 10. December , 2009, 21:24:15 »

fan song live, hrany kapelou...

DUNCAN HILLS COFFEE JINGLE - moja oblubena...aj reklama na kafé si zasluži svoj metal   Som metlak

inak už je možné zohnať aj prvých pár dielov tretej serie...ja som ich stiahol cez torrenty...prve diely mali cca 10 minut, občas 20, tieto z tretej serie budu asi všetky 20 minutove...
Zaznamenané

tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« Odpoveď #6 kedy: 28. Január , 2010, 14:05:46 »

neviete niekdo kde sa daju pozriet nove diely s tretej serie? nikde ich nemozem najst
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #7 kedy: 28. Január , 2010, 14:23:56 »

neviete niekdo kde sa daju pozriet nove diely s tretej serie? nikde ich nemozem najst

ceknito.sk
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.