Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
05. December , 2024, 03:19:35
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Digidesign Eleven Rack  (Prečítané 5209 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #30 kedy: 08. Október , 2010, 21:46:02 »

Eleven rack mi prave Branko doporucil..

no vidis, tak nemas o com .. branko ho urcite skusal, tak vie asi co hovori  Na zdravie!

treba rozmyslat ekonomicky, casom to das urcite prec, kedze zozenies bud normalnu dobre hrajucu lampu, ale fractal ktory sa ti paci. X3 strelis bez straty, na 11R nakolko tu asi ani moc nie je a teda ho budes kupovat novy - tak na tom zas prerobis. ak samozrejme ratas, ze ti ostane ,tak potom pohoda. ja osobne moc jazdene veci nekupujem, preto si radsej vzdy dvakrat premyslim co vezmem, aby som nelutoval neskor
« Posledná zmena: 08. Október , 2010, 21:48:47 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #31 kedy: 08. Október , 2010, 21:47:25 »

Eleven rack mi prave Branko doporucil..

Eleven nehra zle a ma tu vyhodu ze sa da pouzit ako zvukova karta k ProTools.

Axe je podla mna kvalitou simulacii a efektov urcite niekde inde, ale tak isto aj cenou.

Ak si zvyknuty na Cubase, alebo nieco podobne (okrem ProTools), zober X3, urcite sa da zohnat za par euro.
Osobne tiez velmi neverim ze bude nejaky strasne zasadny rozdiel medzi X3 a Pod HD (nech chlapci z Line6 hovoria co chcu,moc tomu neverim).
Zaznamenané
Vlado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 198

« Odpoveď #32 kedy: 08. Október , 2010, 21:50:16 »

Eleven nehra zle a ma tu vyhodu ze sa da pouzit ako zvukova karta k ProTools.

Axe je podla mna kvalitou simulacii a efektov urcite niekde inde, ale tak isto aj cenou.

Ak si zvyknuty na Cubase, alebo nieco podobne (okrem ProTools), zober X3, urcite sa da zohnat za par euro.
Osobne tiez velmi neverim ze bude nejaky strasne zasadny rozdiel medzi X3 a Pod HD (nech chlapci z Line6 hovoria co chcu,moc tomu neverim).

Prave to, ze je to kompatibilne s Pro Tools je tiez vyhoda..
Nad X3 som uvazoval..co citam teraz na zahranicnych forach tak 11R je na tom v simulaciach podstatne lepsie ako Line6 multaky..

no vidis, tak nemas o com .. branko ho urcite skusal, tak vie asi co hovori  Na zdravie!
J, skusal to.
« Posledná zmena: 08. Október , 2010, 21:50:56 od Vlado » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #33 kedy: 10. Október , 2010, 23:45:44 »

POD by som vynechal z tychto moznosti, okrem spominanej X3 - to je snad najlepsi produkt od Line6 z rady POD celkovo.

Eleven neni zla volba, aj Marco Sfogli ponahraval nejake nahravky 2C+, co sa mi vobec nepacilo. Ale zasa pocul som z toho aj velmi dobre zvuky - cize opat nastavovat a nastavovat.

Vlado, a co ten lampovy preamp ?
Zaznamenané

Vlado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 198

« Odpoveď #34 kedy: 11. Október , 2010, 15:50:08 »

POD by som vynechal z tychto moznosti, okrem spominanej X3 - to je snad najlepsi produkt od Line6 z rady POD celkovo.

Eleven neni zla volba, aj Marco Sfogli ponahraval nejake nahravky 2C+, co sa mi vobec nepacilo. Ale zasa pocul som z toho aj velmi dobre zvuky - cize opat nastavovat a nastavovat.

Vlado, a co ten lampovy preamp ?
Ak by som sa rozhodol pre Pod, tak urcite len X3 aleno novy HD.

Lampovy preamp? Neviem no, viac sa mi pozdava 11R koli tomu, ze tam je vsetko a mam tam v podstate hotovy zvuk kde nic ine nepotrebujem..

Vpostate som uz rozhodnuty. Skusim 11R. Co som pocuval ukazyk tak z toho niektori dostali pekne zvuky+ ma to pro tools. Ak by sa mi to nepozdavalo, taa snad sa to do 30dni da vratit, ako to thomann pise..
« Posledná zmena: 11. Október , 2010, 16:00:56 od Vlado » Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.