Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 11:48:01
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: fender mustang switch  (Prečítané 2156 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
xxdawexx
nováčik
*
Príspevkov: 31

« kedy: 16. Január , 2013, 17:47:00 »

Zdravim. neviete kde zozeniem ten 3 polohovy switch on-off-on na fender mustang? rozteč tam je 35mm.
thx

jo myslim gitaru nie kombo :)
« Posledná zmena: 16. Január , 2013, 18:48:43 od xxdawexx » Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #1 kedy: 16. Január , 2013, 19:38:03 »

U nás som bohužiaľ nič nenašiel, na Thomanne majú tiež iba 2-polohové pre Jazz master (aj keď uvádzajú, že to je aj pre Mustang). Jediné čo som našiel je tu, ale to bude pkne drahé aj s poštou. http://www.guitar-parts.com/catalog/fender-mustang-switch-0
Skús sa ozvať distribútorovi Fenderu, možno Ti to zoženie za dobrú cenu a pomerne rýchlo
Zaznamenané
xxdawexx
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 16. Január , 2013, 21:44:03 »

vdaka. tu stranku som presne aj ja pozeral. no skusim napisat distributorovi.
ozaj a kto je teraz vyhradny distributor na Slovensku? Viem ze bol Marris, ale ten uz neexistuje.
« Posledná zmena: 16. Január , 2013, 21:50:34 od xxdawexx » Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #3 kedy: 17. Január , 2013, 09:42:08 »

skús kytary.cz
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #4 kedy: 17. Január , 2013, 23:15:40 »

vdaka. tu stranku som presne aj ja pozeral. no skusim napisat distributorovi.
ozaj a kto je teraz vyhradny distributor na Slovensku? Viem ze bol Marris, ale ten uz neexistuje.
Marris ako firma uz neexistuje - to bol vyhradny Fender dealer pre SK a CZ. Ale Fender sa da objednat uplne vsade.
Ked mi poslel link z ich stranky, mozem ti zistit dostupnost, pripadne to objednat.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #5 kedy: 18. Január , 2013, 10:04:13 »

ak je to tato sranda, tak jednu mam. sice v nemecku, ale vyriesit sa to da.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
xxdawexx
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 18. Január , 2013, 14:21:23 »

Marris ako firma uz neexistuje - to bol vyhradny Fender dealer pre SK a CZ. Ale Fender sa da objednat uplne vsade.
Ked mi poslel link z ich stranky, mozem ti zistit dostupnost, pripadne to objednat.
Je to presne ten switch co sem dal Roberto. Link z allparts.com http://www.allparts.com/EP-0261-025-Switchcraft-White-On-Off-On-Slide-Switch_p_1303.html
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #7 kedy: 18. Január , 2013, 20:22:12 »

potrebujes ho surne? najskor pridem na slovensko zaciatkom marca kvoli daniam. posta by to cele predrazila..
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
xxdawexx
nováčik
*

« Odpoveď #8 kedy: 19. Január , 2013, 01:07:23 »

potrebujes ho surne? najskor pridem na slovensko zaciatkom marca kvoli daniam. posta by to cele predrazila..
nieje to moc surne. len mi jeden nejak blbne furt a nechce sa mi to rozoberat, mozno je len studeny spoj. zhanam to len pre pripad ze by bol zly tak ked to budem mat rozobrane nech to rovno vymenim.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #9 kedy: 19. Január , 2013, 17:16:55 »

ozvem sa ked pridem do BA, pripadne ked pride niekto na navstevu sem a vezme to spat na slovensko.
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.