Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 00:11:36
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hagstrom swede alebo wct alebo Epiphone Prophecy Les Paul Custom Plus GX Outfit  (Prečítané 820 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
lipnik
nováčik
*
Príspevkov: 10

« kedy: 04. August , 2013, 13:34:45 »

Epiphone Prophecy Les Paul Custom Plus GX Outfit Black Cherry  alebo  Hagstrom Swede WCT? Tu Hagstrom mam doma,ale lepšie sa mi hra na tej Epiphone,ktoru som si odskušal v muzikery. Viete mi dakto poradit,či predat povodnu a kupit si tu Epiphonu ,alebo nechat to radšej tak.Nie som žiaden profik,učim sa na elektrike.Do teraz som hraval len akustiku a elektroakustiku. Ak by ste dakto vedel vyhody a nevyhody tych gitar,poradte mi prosim vas.Dakujem pekne. No hanbím sa..
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #1 kedy: 04. August , 2013, 16:51:51 »

Tak vitaj na fóre!
Keď sa ti pocitovo hrá lepšie na tej Epiphone, nie je čo váhať, choď do toho. Je to vyššia rada od Epiphone, nemal by byť problém, ale stále treba brať do úvahy, že je to lacná gitara pre začiatočníka.
Tie nižšie rady Hagstrom robia v Číne (čo nemusí nič znamenať), hmatník majú z nejakého kompozitu (mne sa na tom dobre nehralo, ale to je individuálne). Tie gitary sú približne rovnocenné - nižšia stredná trieda.
Ja by som si na tvojom mieste priplatil 200 EUR a išiel by som do Gibson SG (Made in USA, tiež to nič neznamená, ale lepšie to vyzerá).
« Posledná zmena: 04. August , 2013, 16:53:20 od arnysimilar » Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
lipnik
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #2 kedy: 04. August , 2013, 18:49:46 »

Velmi pekne dakujem.Asi to tak urobim,s tym priplatenim si.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.198 sekund, 23 otázok.