Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 16:40:44
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rada s klavesom  (Prečítané 2451 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #15 kedy: 06. Jún , 2011, 22:22:20 »

ja nazivo nehravam, ale:

mno tam je prave pes zakopany.. je to velky rozdiel doma a live... ja este teraz niekedy hravam nazivo cez pc a simulacie do realnej bedne....ale nie je to final riesenie ale z nudze ....

to ze je to lacnejsie je tiez blbost kvalitne vsti stoja kopu penazi.... je pravda ze aj zadarmo su dobre zvuky..ale proste neklamme si..ak chce niekto seriozne hrat a naozaj v tom nieje 100 % zbehly tak by u neho so sytemom odladeny pc - midi controler- zvukovka - nastala taka paralyza z nastavovania ze by viac nastavoval amenej hral..

z druhej ruky si kup yamahu daku a hraj..alebo ries pc alebo mac a nastavuj.....

mozno si nedas povedat.....a je to spravne treba urobit co je podla teba spravne lebo iba tak budes stastny (nie ze budes na mna nadavat ze kupil som yamahu a su tu nachuja zvuky dychovej sekcie) ...ale ver mi ze skoncis s dakym hw syntakom (mozno po tych experimentoch s PC..mozno preskocis tento krok...)

na zaver trosku protirecenia
ak ides robit daco co by zvladol az syntak coje strasne drahy ..ako ze chces z toho mat click pre kapelu a sekvencer a vocoder a podobne....tak potom je PC a kradnute softy asi lepsie riesenie
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.