Zdravím,
potreboval by som poradiť ohladne mojej gitarovej vybavy resp. prečo gitara zneje tak a prčo nezneje inak
takže pekne poporiadku moje nastroje:
El.gitara Epiphone LP100 LH ( rv. 1999)
Combo Laney LV100 pololampa
-oblubene štyly: Blues Rock, Funky, Rock, Hard Rock ( Rory Gallagher,Clapton, BB King, Jack White, Keith Richards...)
1.
Gitara ma problem s ladením a to hlavne na strune G , struny som už aj vymenil daval som to nastavovať do hudobnín ale stale je počut že to nieje 100% dvovod tohto problemu je najskor to že sa na nej utrhol nulty pražec, bol sice znovu nalepeny patex lepidlom na drevo ktore ma utiahnut 150kg/cm ale aj tak sa neskor vychylil o taky 1mm do strany a to mam 10 struny... neviem či na to bude nejake riešenie ale tak možno niekoho niečo napadne
2.
Zdá sa mi, že gitara hra až velmi mohtne tak bassovo tu neviem či je problem v combe alebo gitare ano jasne je to 2x HB ale čo som počul ine Les Paulky neprišli mi tak "prebassovane" rady typu stiahni si bassy na kombe alebo prepni snimač na tremolo su zbytočne to som už skušal..očividne
3.
Gitarka trochu drnčí vo vyššich polohách možno by pomohlo zdvihnuť kobylku ale zase by som stratil na skvelej akcii ktru tato gitarka má
a moja posledna otazka je, mám možnosť predať tuto gitarku za 150-170 € oplati sa to? Tým padom by som mal aj z usporami cca 240 € :D a mohol by som za tu cenu zohnať niečo lepšie?