Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 14:34:04
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ian Waller -Wall  (Prečítané 13304 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #90 kedy: 16. December , 2012, 17:56:27 »

hm , nejde oto čo je na hlave aj keby to bolo od Iana  Waley , chcem ju ako nastroj fascinuje ma je extrémne zaujímavá a ten krk z toho som v prdely to sa len tak nevidí nechápem ako čisto medzi hmatník a krk s orechu vložil plat javoru o hrúbke cca 2mm - čistučké spoje presne na chlp nech to robil kto chcel použil krásne materiály a bol veľmi zručný z drevom a to stačí nech sa vola aj akokoľvek .
Sanches dík za ponuku ale asi nejestvuje vec ktorú by som v tomto štádiu nesfinalizoval na nej /zatial okrem elektriky a tu mam objednanu na zapojenie zajtra /, čakam na kobylu zražače strún mechaniky a osadím to bez jedného snímača ten sa časom nájde   .
 Nezabudnem raz som dal poskladať stary jazz bas jednému predavačovi v hudobnom obchode - inak skvelý basak , a on tak dotiahol skrutky že zapáčil hmatnik o telo a od spodu sa odlepil kúsok od krku - ach jaj

Po prečítaní Tvojej poslednej vety som sa urazil:-)
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 16. December , 2012, 18:33:36 »

Sanches neblázni nepoznám ani teba ani Tvoju prácu , nič v zlom . Vážim si Tvoju ponuku a isto si zručný .Ja si dávam veci robit herdovi  /Herda guitar/ býva neďaleko , len na tejto nieje čo robit to len zmontovať a to zvládnem ak by bol nejaký problém a nebudeš urazený rad sa ozvem . Inak bude musieť niečo spraviť s dierou po potenciometroch je ich tam vela a jedna je dokonca zväčšovaná - dik za typy
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #92 kedy: 08. Január , 2013, 16:43:45 »

no co stevino, uz ste poslali tie fotky do anglicka? je to original alebo ceskoslovensky zlepenec?
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #93 kedy: 08. Január , 2013, 17:52:26 »

kamoš písal do Wal neodpísali  Smútim ,  Ian Waler zomrel pred par rokmi , udajne ešte žije jeden pan čo to sním rozbiehal , ak vie niekto dobre po anj a bol by ochotný im napísať mohol by mi poslať mail add ja mu pošlem foto nech tam napíše a ma to u mna  Na zdravie! , ani kobylu ešte nemám príde až budúci týždeň snáď , zatial som len dal zapojil elektriku , poslal jeden starý snímač na opravu a čakám
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 24. Február , 2013, 18:04:34 »

takže gitara cestovala do čiech za 150 s tým že chlap písal že je spokojný a že už komunikuje s angličanmi o rekonštrukcii  Fuuha zíram , takže asi to bol nakoniec wal , hm
a starký mi furt hovoril že sa mam riadit podla vlastného rozumu aj ked všetci okolo tvrdia niečo iné 
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.