Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 15:44:45
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SQUIER Classic Vibe ´50  (Prečítané 8946 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #15 kedy: 29. Jún , 2012, 05:42:53 »

Kupoval si ju niekde od Komarna?

Pre zaujimavost:

« Posledná zmena: 29. Jún , 2012, 05:46:36 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #16 kedy: 29. Jún , 2012, 06:08:42 »

ano ,Komárom idem dneska,a to je Eric Johnson ,,? v živote som ho nepočul ale meno poznám,kamoš mi furt básni o strate eric johnson,teším jak kura na sopel  :) a pekne ten čínan vypaluje to je ten eric johnson ?  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 29. Jún , 2012, 06:19:38 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #17 kedy: 29. Jún , 2012, 10:54:58 »

ano ,Komárom idem dneska,a to je Eric Johnson ,,? v živote som ho nepočul ale meno poznám,kamoš mi furt básni o strate eric johnson,teším jak kura na sopel  :) a pekne ten čínan vypaluje to je ten eric johnson ?  Bavím sa skvele

pesnicka z ukazky je od Erica Johnsona, ale strat je SQUIER Classic Vibe ´50
Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #18 kedy: 29. Jún , 2012, 15:18:57 »

no čaute, tak som štastný majitel tohto strata a je super, ja nemám síce krk s flaádrom čo ma najprv troška mrzelo ALE Si píš!!! mám telo z dvoch kusou jelše, čo je popiči,   Na zdravie! ,pri kobyle chlapík namontoval mini humbucker Di Marzio, origo už nemal,škoda ale nevadí lebo ja by som tam dal mini H na beton, a velké plus je že to predal aj s kufrom na fendre za 250 , nasucho hrá super, ladí uplne super, hrá sa na tom jak na dospelom strate,po tom čo mi ujebali tokai strata som musel rýchlo niečo stratoidné riešit a dyk hen tot,nový strat je na svete, neni na nom ani škrabanček, jak z obchodu  Na zdravie!

* str. jpg.jpg (52.78 KB, 480x640 - prehliadnuté 468 krát.)
« Posledná zmena: 29. Jún , 2012, 15:21:36 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Stano
stály hosť

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #19 kedy: 29. Jún , 2012, 16:18:57 »

no čaute, tak som štastný majitel tohto strata a je super, ja nemám síce krk s flaádrom čo ma najprv troška mrzelo ALE Si píš!!! mám telo z dvoch kusou jelše, čo je popiči,   Na zdravie! ,pri kobyle chlapík namontoval mini humbucker Di Marzio, origo už nemal,škoda ale nevadí lebo ja by som tam dal mini H na beton, a velké plus je že to predal aj s kufrom na fendre za 250 , nasucho hrá super, ladí uplne super, hrá sa na tom jak na dospelom strate,po tom čo mi ujebali tokai strata som musel rýchlo niečo stratoidné riešit a dyk hen tot,nový strat je na svete, neni na nom ani škrabanček, jak z obchodu  Na zdravie!

Super, gratulujem, si z BA? Rad by som vyskusal aj tento model.
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #20 kedy: 29. Jún , 2012, 16:28:45 »

ano z ba,no jasné vyskušame ,  Je to frajer kua oproti origo trošku prestrelili ten čierny nástrek na hornom rohu, ale to su detaily, a aj mesiah to tak má, mesiah ten fláder ti fakt závidím  :)  Na zdravie!  Na zdravie!  Na zdravie! stano poslal som ti ss, jáj tak teraz kukám a to je akože 57 strat, ten má tak ten nástrek  :)
« Posledná zmena: 29. Jún , 2012, 18:55:27 od mirostrat » Zaznamenané

KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #21 kedy: 30. Jún , 2012, 08:04:52 »

ano z ba,no jasné vyskušame ,  Je to frajer kua oproti origo trošku prestrelili ten čierny nástrek na hornom rohu, ale to su detaily, a aj mesiah to tak má, mesiah ten fláder ti fakt závidím  :)  Na zdravie!  Na zdravie!  Na zdravie! stano poslal som ti ss, jáj tak teraz kukám a to je akože 57 strat, ten má tak ten nástrek  :)
Ono v 50-tych a začiatkom 60-tych rokov bol ten sunburst kus od kusu iný, dokonca bol chvíľku robený namáčaním, nie striekaním.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #22 kedy: 22. Júl , 2012, 01:46:50 »

chvopi a neviete niekto kolkátky poťáky su v týchto VIBE 50 ? som tam hodil  duncan ku kobyle a mám to zložené a hrá to a nechce sa mi to rozoberat aby som kukol,  dík  Na zdravie! http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/high-output/hot_rails_for_s/  toto som tam dal
« Posledná zmena: 22. Júl , 2012, 01:49:00 od mirostrat » Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.